نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    Question نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند

    به تازگی در سیستم های حمل و نقل جاده ای باید کارت هوشمند استفاده بشه (نه کارت سوخت ها! هوشمند راننده های باری!)
    کسی در مورد خواندن اطلاعات از این کارت هوشمند اطلاعاتی داره؟
    البته اطلاعات کارت هوشمند ظاهرا کد بندی شدن!
    کسی با اونا کار کرده؟
    من می خام اطلاعات راننده رو از کارت هوشمند (Smart Card) توسط Smart Card Reader بخونم و در کنترل های فرم برنامه بریزم.
    کسی اطلاعاتی در مورد این مطلب یا DLL های خاص اون داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    Question


  3. #3
    اطلاعاتش کد شده هست و باید از Activex مخصوصی که سازمان حمل و نقل جاده ای در اختیار شرکت های معدودی قرار میده استفاده کنی

    البته اطلاعات اون کارت بدرد هیچ چیزی نمیخوره فقط شماره کارتش کارائی داره

    بطور مثال برای شهر محل صدور شناسنامه یا گواهینامه یه جا نوشته "حاجی آباد" جای دیگه همون شهر رو نوشته "حاجی آباد هرمزگان"

    در صورتی که ما نیاز به یک فیلد یونیک داریم یعنی در اصل باید کد شهر ذخیره میشد
    آخرین ویرایش به وسیله sh : دوشنبه 03 آبان 1389 در 15:53 عصر

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گیلان هستنم در شهرستان صومعه سرا
    پست
    13
    دوست عزیز ما راست میگه این سری کارتها همشون یونیک کد شدن و Componnet آنها و فقط به شرکت مرکزی توسعه پردازش اکترنیک کشور داده شده و اونم این سرکت ننوشته و زحمته نوشتن و پروگرامر اونو خارج ( کانادا . انگلیس ) کردن عزیزم ... .. .. . .. !!!و این شرکت داره روش برنامه ریزی میکنه . انشالله مفاله کاملی د راین رابطه به شما میدم که مشکلتون بر طرف شه ......

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    Thumbs up

    اگر ممکنه دوستان واسم ActiveX و راهنمای اونو میل کنن. ممنون میشم.
    ir_programmer@yahoo.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    Unhappy

    هیچکس کمکم نکرد
    خودتون می دونین که اگه یه چیز از سازمانهای دولتی بخاین چه سرتون میارن. همش کاغذ بازی.
    بعلاوه، من این ActiveX رو واسه خوندن اطلاعات از Smart Card میخام نه نوشتن.
    فکر نکنم خطری واسه جایی داشته باشه. حقش بود تو سایت آپدیت نشده حمل و نقل میزاشتنش نه اینقدر ما (غیر تهرانی ها) دربدر بشیم.
    مهم نیست. بای

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    Smile

    سلام
    من رفتم سازمان و سی دی شو گرفتم. 2 شاخه داره که اسماشون SmartRD و SmartRT.
    تو هر کدومش پنج dll هست. چطوری باید استفاده کنم ازشون؟
    آخه راهنما نداره!

  8. #8
    SmartRD برای خوندن کارت راننده
    SmartRT برای خوندن کارت ماشین

    هر دو یه متد کانکت دارند که اول فراخونی میشه بعد خوندن اطلاعات و بعد دیسکانکت

    رجیستر کردن Dll ها یادت نره

  9. #9
    چطور dll ها رو رجیستر کنیم؟

  10. #10
    کسی به ما جواب نمیده؟

  11. #11
    با استفاده از regsvr32.exe در شاخه System32

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    خواهش میکنم بطور مفصل راهنمایی کنین!

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط ir_programmer مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم بطور مفصل راهنمایی کنین!

    بله ممنون میشم منم اگه مفصل راهنمایی کنین .هم در مورد رجیستر کردن و هم در مورد روتین های موجود

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام

    از برنامه Comman Prompt به شاخه ای که DLL ها قرار دارند برو سپس به شکل زیر بنویس


    Regsvr32 DLL Name


  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    من با دستور regsvr32 فایل SmartRD.Dll رو رجیستر کردم و پیغام Register successful v رو هم دیدم.
    نمی دونم بعدش چیکار کنم.
    حالا رفتم تو Delphi.
    باید چیکار کنم؟
    کمکم کنید...

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط ir_programmer مشاهده تاپیک
    من با دستور regsvr32 فایل SmartRD.Dll رو رجیستر کردم و پیغام Register successful v رو هم دیدم.
    نمی دونم بعدش چیکار کنم.
    حالا رفتم تو Delphi.
    باید چیکار کنم؟
    کمکم کنید...
    سلام
    دوست عزیز از جوابهات برمیاد که در این مورد خاص تازه کاری . فکر کنم قبل از اینکه این برنامه را شروع کنی بهتره مطالعه بیشتری روی اسمارت کارتها و ارتباط با آنها و شیوه خواندن و نوشتن اطلاعات داشته باشی . به این شکل که پیش بری سخت و دیر به جوابت میرسی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    فرض کنید تازه کارم. کمکم کنید!

  18. #18
    در این مورد خاص به هیچ عنوان نیاز به دانستن نحوه خواندن اطلاعات از Smartcard نداری چون اون Dll هائی که گرفتی موارد لازمه رو کپسوله کردند

  19. #19
    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    در این مورد خاص به هیچ عنوان نیاز به دانستن نحوه خواندن اطلاعات از Smartcard نداری چون اون Dll هائی که گرفتی موارد لازمه رو کپسوله کردند

    همون طور که دوستمون گفتن توابع در dll ]ا کپسوله شده و شما فقط میتونی اونها رو صدا بزنی و خروج یا transaction مخصوص به اون رو نتیجه بگیری .

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    من اینجوری استفاده کردم:
    البته این کد دلفی بعدا میخام ببرم تو دات نت. فعلم کارم گیر همین دلفی:

    unit Unit1;
    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }

    end;
    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    function SCConnect:Boolean ;external 'SmartRD.dll';

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if SCConnect=true then
    ShowMessage('Ok');
    ;
    end;

    end.

    کجاش اشتباهه؟
    خطای زیرو میده:
    The procedure entry point SCConnect could not be located in the dynamic link library SmartRD.dll.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    مشکلم اینهههههه
    کمکم کنین
    https://barnamenevis.org/showth...712#post403712

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    من هنوز مشکل خواندن اطلاعات رو دارم. کسی راهی پیدا کرده؟

  23. #23
    سلام
    می تونید dll ها و Ocx ها رو بزارید رو سایت تا ببینیم چطور میشه استفاده کرد ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  24. #24
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12

    گذاشتن فایلهای دریافتی

    ir_Programmer فکر کنم اگه فایلها را روی سایت بگذاری بتونیم همه بررسی کنیم و یه راه حلی براش پیدا کنیم تو از همه کمک می خوای درحالی که مواد اولیه را جهت کمک به خودتون به کمک کننده خودت ندادی.

  25. #25
    من اطلاعات روی کارت هوشمند رانندگان رو با استفاده از نرم افزار و ریدر مخصوص این کارت ها خوندم ولی بصورت هگز بودن و نا مفهوم است کسی در مورد نحوه رمز گذاری این کارت ها چیزی می دونه

    این هم اطلاعات خواند ه شده از دو عدد کارت شنایی راننده و خودرو :
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

    این هم قسمتی از اطلاعات رو کارت های هوشمند راننده و خودرو :
    C4 FF FF FF FF 4C 8C 4C CC CC 8C CC 4C 8D B4 1D 00 40 A5 C0 FF FF FF FF 7F 13 83
    C4 FF FF FF FF 4C 4C 8C 0C 0C 4C 4C 8D 8C B4 1D 00 40 A5 C0 FF FF FF FF 3F 1D 00

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار nokhodsiah2001
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند

    سلام به همگی

    اولاً از مدیران محترم خواهش میکنم اگر مطلبی هست پاک نکند تا همگی استفاده کنیم دوماً اگر راه و روش خواندن و نوشتن روی کارتها معلوم بشه یا اینکه مقاله و راهنمایی در این زمینه باشه خیلی مفیده چون نه تنها کارنهای فوق ؛ بلکه کارتهای دیگه ای با استفاده های مختلف مثل قفلهای کارتی (قفل درب هتلی) هم از این موضوع پیروی میکنه ..............

    من هم یک چنین فکری دارم که برنامه قفلهای کارتی رو بتونم باز نویسی کنم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
    ممنون می شم اگر توضیح بیشتری بدین

  27. #27

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند

    سلام
    من نیاز به اکتیوکس دارم . اگر میشه لینک دانلود واسو بزارید . با تشکر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند

    سلام
    هر کس فایل رو میخواد از این لینک میتونه دانلود کنه.
    http://www.iranled.com/forum/thread-23013.html

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند

    سلام
    یکی از دوستان به من بگه فرق exported function با com method توی تعریف زیر چیه؟
    Function Name : DllGetClassObject
    Type : Exported Function
    ==================================================
    Function Name : DllRegisterServer
    Type : Exported Function
    ==================================================
    Function Name : IAcs38RD::SCConnect
    Type : COM Method
    وقتی من تابع IAcs38RD::SCConnect رو فراخونی میکنم خطای there is no entery point میده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •