نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: فرم جستجو

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار azamkaboutari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    آذربایجان غربی
    پست
    33

    فرم جستجو

    من در برنامم فرم جستجویی دارم شامل یک TextBox و یک Listbox که توی ListBox نام و نام خانوادگی دانشجویان رو نشون می دم که البته از جدول دانشجویان Load میشه . می خواستم ببینم چطور می تونم با وارد کردن هر حرفی در TextBox دانشجویانی که اسمشان با اون حرف شروع میشه به اول لیست بیان .
    این کار خیلی تو برنامه های ویندوز انجام میشه مثلا در اکسل تو کادر Format Cells وقتی در textbox زیر فونت می نویسیم T در لیست پایین Tahoma به اول لیست میاد این کار رو چطور میشه تو برنامه هامون انچام بدیم . متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    خیلی ساده می تونی از یکی از دوتا راه زیر رو انتخاب کنی.
    1-بر اساس حروف وارد شده در textbox دیتاستت رو فیلتر کنی
    2- یک دستور sql با استغاده از like‌بنویسی. (این دومی زیاد توصیه نمیشه)

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار azamkaboutari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    آذربایجان غربی
    پست
    33
    می تونید راه حل اولتون رو یه کم بیشتر توضیح بدید.ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    نمونه کد

    txtGoods.Text=DSGoodsProperties.Tables[0].Select("GoodID=" + txtGoodID)[0]["GoodName"].ToString();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار azamkaboutari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    آذربایجان غربی
    پست
    33
    نقل قول نوشته شده توسط MH2538 مشاهده تاپیک
    سلام
    نمونه کد

    txtGoods.Text=DSGoodsProperties.Tables[0].Select("GoodID=" + txtGoodID)[0]["GoodName"].ToString();
    دوست عزیز
    این کد چه کار میکنه ؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
    و اینکه این کد رو کجا باید نوشت ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار azamkaboutari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    آذربایجان غربی
    پست
    33
    دوستان عزیز لطفا به من بگید این کدی که MH2538 چیه و کجا باید این کد رو نوشت ؟

  7. #7

    Smile

    قابلیت جدیدی برای TextBox ها وجود داره که میشه به شکل ساده تری این کار را کرد و اون هم AutoComplete هست.

    ''می خواستم ببینم چطور می تونم با وارد کردن هر حرفی در TextBox دانشجویانی که اسمشان با اون حرف شروع میشه به اول لیست بیان . ''

    تو رویداد TextChanged بنویس:
    For Each Item As Object In LstStudents.Items

    If Item.Tostring Like txtStudent.Text Then
    lstStudent.SelectedItem=Item

    Next

  8. #8

    آموزش AutoComplete


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    دوستان عزیز لطفا به من بگید این کدی که MH2538 چیه و کجا باید این کد رو نوشت ؟

    txtGoods.Text=DSGoodsProperties.Tables[0].Select("GoodID=" + txtGoodID)[0]["GoodName"].ToString();

    DSGoodsProperties نام شیئ DataSet است.
    txtGoodID یک متغیر است.
    هر شیئ DataTable (مثلا [Tables[0) دارای یک متد SELECT هست که پارامتر آن رشته ای است که قسمت شرطی برای یافتن رکوردها است. که در اینجا از GoodID=" + txtGoodID" استفاده شده که به معنی رکوردهایی است که فیلد GoodID آن برابر txtGoodID باشد.
    توسط قسمت [0] به اولین رکورد یافته شده، دسترسی می یابیم.
    توسط قسمت ["GoodName"] ، مقدار فیلد GoodName از این رکورد را میگیریم.

    البته این کدها برای سی شارپ بود، در بیسیک.نت، چیزی شبیه به زیر باید باشد:

    txtGoods.Text = DSGoodsProperties.Tables(0).Select("GoodID=" + txtGoodID)(0)("GoodName").ToString();

    همان کدهای قبلی است که بجای آکولاد از پرانتز استفاده شده.

    کد فوق، رکوردهای جدول (Table(0 رو میگرده و رکوردهایی که فیلد GoodID آن برابر txtGoodID باشد را پیدا میکند و مقدار فیلد GoodName از اولین رکورد یافته شده را در txtGoods.Text قرار میدهد.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار azamkaboutari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    آذربایجان غربی
    پست
    33
    ممنونم از دوستانی که راهنماییم کرده بودن ولی مشکل من حل نشد.
    شاید سوالم رو درست مطرح نکردم .

    کاری که من میخوام بکنم تو خیلی از برنامه های ویندوز از جمله Notepad انجام میشه .

    اگه لطف کنید و در Notepad برید از منوی Format گزینه Font رو انتخاب کنید می بینید که در قسمت Font به محض نوشتن حرفی ، فونت هایی که با این حرف شروع میشن به اول لیست میان ، کاری که اینجا انجام میشه دقیقا همون کاریه که من می خوام تو فرمم انجام بدم .
    منتهی من لیستم را از یک جدول پر می کنم تا نام دانشجویان رو نشون بده .

    خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید مشکلم حل بشه . لطفا بی جواب نزارید.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار azamkaboutari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    آذربایجان غربی
    پست
    33
    دوستان محترم لطفا این تاپیک رو بی جواب نزارید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •