صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: قطع برق و DBISAM

  1. #1

    قطع برق و DBISAM

    من با توجه به تبلیغاتی که توی سایت بود ازو DBISAM تعریف شده بود این کامپونت رو خریدم و برای یه جا که برنامه می خواست اومدم از این بانکها استفاده کردم . وحالا هم برنامه تحویل اونهاست . اطلاعاتم وارد کردن و توی بعضی شعبشون هم از اون استفاهد می کنند . الان یک مشکل بدی پیش اومده او اونهم قطع برقه . با قطع برق اگر برنامه در حال اجرا باشه بانکها آسیب می بینند و باید با برنامه Dbsys که همراه DBISAM نصب میشه اونها رو بازسازی کرد
    اگه بازسازی نشن برنامه همون اول یه خطا Close , Detail مربوط به ویندوز رو میده و اجرا نمیشه . آقای دلفی اسیستنت حالا باید چیکار کنم ؟؟؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خود کامپوننت های DBISAM‌ هم امکان Repair دارند. فکر کنم متدی بنام RepairTable‌ در DBISAMDatabase و یا DBISAMTable وجود داشته باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    البته اینو هم باید بگم که گاهی وقتا Repiar جواب نمیده ؛ به جاش Optimize رو استفاده کن. تازه بعضی مواقع هیچکئم جواب نمیده و به جاش EmptyTable استفاده کن به همراه نسخه پشتیبان.
    پیشنهاد من اینه که این سه گزینه رو توی یه برنامه کمکی مخصوص Repair جداگونه بذاری...

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    توصیه میشود قبل از هر بار خروج از برنامه Backup بگیرید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    پس دوستانی که از DBISAM اینقدر تعریف می کردند بفرمایند معنی جمله زیر که در مقاله شماره 1 DBISAM آمده بود چیست :

          قابلیت   Buffered Transaction  جهت حفاظت داده‌ها هنگام قطع برق    



    بحث پشتیبان گیری که جناب کرامتی فرمودند کاملا صحیح و بجاست ولی اگر لازم باشد که همیشه با قطع برق یک تعداد از رکورد های اطلاعاتی مان را از دست بدهیم که خدا بیامرزد پدر پاراداکس را :oops:

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    آیا این مشکل هنگام هنگ کردن کامپیوتر هم پیش میاد ؟

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_S_T
    پس دوستانی که از DBISAM اینقدر تعریف می کردند بفرمایند معنی جمله زیر که در مقاله شماره 1 DBISAM آمده بود چیست :
    قابلیت Buffered Transaction جهت حفاظت داده‌ها هنگام قطع برق
    بحث پشتیبان گیری که جناب کرامتی فرمودند کاملا صحیح و بجاست ولی اگر لازم باشد که همیشه با قطع برق یک تعداد از رکورد های اطلاعاتی مان را از دست بدهیم که خدا بیامرزد پدر پاراداکس را :oops:
    این امکان زمانی بدرد خواهد خورد که از آن استفاده شود! (کاری که بعید میدانم این دوستمان انجام داده باشند).

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    پس بهتر است آقای پرهیزگار در ابتدا این مورد را پیگیری نمایند

  9. #9
    1- وقتی اطلاعات زیاد بشه BACKUP گیری مشکل میشه
    2- چطوری میشه این امکان Buffered Transaction رو فعال کرد

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    چطوری میشه این امکان Buffered Transaction رو فعال کرد
    راهنمای خود DBISAM‌ را ببینید.

  11. #11
    با سلام خدمت اساتید
    ظاهرا دوستانی که از یک محصول تعریف میکنند کار تخصصی و حرفه ای با آن را تست نمیکنند و تنها به مستندات محصول اکتفا میکنند
    بنده هم به همین دردسر دچار شده ام.فایلهای dbisam به هنگام قطع برق و یا هنگ کردن کامپیوتر شدیدا صدمه میبینند حتی اگر از امکان buffered transaction هم استفاده کرده باشید(من کرده ام) و متدهای repair و رverify نیز در اینگونه مواقع کار ساز نیستند مخصوصا اگر قطع برق در هنگام post هم اتفاق بیفتد که دیگه واویلا
    به نظر بنده استفاده از متدflush buffer بعد از هر عمل post تا حدودی از مسائل فوق میکاهد
    ولی در نهایت این مشکلات وجود دارد و برای رهائی از آنها باید از یک database مانند interbase استفاده کرد

  12. #12
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    میشه توضیح بدید چطوری از این امکان استفاده کرده‌اید؟

  13. #13
    وقتی بانکها خراب میشه اصلا برنامه بالا نمیاد که بخواهی بانکها رو بازسازی کنی بعد اپراتورها هم صلاح نیست که بتونن از برنامه DBSYS که مستقیم به بانکها دسترسی پیدا کنند
    ولی من یه پیشنهاد دارم که تا حدودی احتمال خرابی رو میاره پایین واونا اینکه یه تیکه برنامه بنویسی که مثل برنامه اسکرین سرور باشه یعنی تست کنه تا یه زمان معینی اگه کاربر از برنامه استفاده نکرد یا بانکها رو ببنده و بعد موقعی که کاربر کلیدی رو زد و یا فرم فعال شد بانکها رو دوباره باز کنه و یا اینکه از برنامه خارج بشه
    راه حل دیگه ای هم اگه بنظر تون میرسه بگید . ضمنا چطوری میشه راه بالا رو استفاده کرد؟

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شما میتونید جداول رو تو یک Try .. Except باز کنید (توسط متد Open). اگر Exception داد و خطای Exception مربوط به خرابی داده ها بود Table‌ ها رو Repair کنید.

  15. #15
    جناب آقای دلفی اسیستانت عزیز
    ما این DBISAM رو از کجا میتونیم بگیریم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    فروشگاه برنامه نویس
    Client/Server با سورس 35000 تومان :موافق: :موافق:

  17. #17
    با سلام خدمت آقای کرامتی و تشکر بخاطر توجه ایشان
    تمام این کارهائی را که گفته اید انجام داده ام.حتی متد های repair و verify را در یک برنامه مجزا نوشته و در اختیار اپراتور قرارداده ام و لی فایده نداشته.چون در برخی مواقع حتی این متدها نیز کار نمیکند و در مواردی هم که کار کرده یا تعداد از رکوردها حذف شده و یا برخی رکوردها با اطلاعات نامفهوم(آشغال) پر شده است
    حالا شما میگوئید چه کار کنیم؟
    یک برنامه ای نوشته ایم ولی کلی به دردسر افتاده ایم.من که به بن بست رسیده ام

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    استفاده از برنامه هایی که امتحان خود را پس نداده برای جنبه تجاری .دیگر همین است :cry:

  19. #19
    من هم مشکل داشتم که متدهای Repair و Verify کار نمی کرد اما یه Database رو فرم قرار دادم و بانکها رو بهش ربط دادم و مشکل حل شد ولی در کلیه مواقع اطلاعات رو درست بر می گردونه البته تو برنامه Dbsys ولی تست نکردم که تو خود برنامه درست کار میکنه یا نه
    آقای دلفی اسیستنت توضیح ندادند که چطوری buffered transaction رو فعال کنیم و چه امکانی در اختیار بانکها میذاره ؟

  20. #20
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    DBSYS هم در واقع از همین متدها استفاده میکنه.

    در مورد Buffered Transaction، همانطور که قبلا گفتم به راهنمای DBISAM مراجعه کنید.

  21. #21
    یه مشکل دیگه هم هست اینه که بعد از اینکه یک رکورد رو وارد کردی و توسط متد post اون رو ذخیره کردی دوباره با قطع برق رکورده بعد از repair از دست میره
    آقای دلفی اسیستنت لطفا جواب بدید

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    آقای اسیستنت میشه در مورد Try .. Except این Table ها مثال بزنید که کمتر دچار مشکل بشیم؟[/quote]

  23. #23
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جناب آقای کرامتی اگر میشه به صورت یک مثال در مورد بهترین حالت استفاده از Dbisam برای اینکه بالاترین ایمنی را داشته باشه ارائه دهید . منظور در هنگام ذخیره کردن یا حالات دیگر چون ظاهرا زیاد با این پکیج کار کردید .

    ممنون می شم اگر راهنمایی کنید .


    موفق و پاینده باد خوبان
    :sunglass:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  24. #24
    جناب آقای کرامتی اگر میشه به صورت یک مثال در مورد بهترین حالت استفاده از Dbisam برای اینکه بالاترین ایمنی را داشته باشه ارائه دهید . منظور در هنگام ذخیره کردن یا حالات دیگر چون ظاهرا زیاد با این پکیج کار کردید .
    جناب اقای کرامتی در صورت امکان لطف کنید مثال بزنید

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    من هم خیلی مایلم برای این مورد مثالی داشته باشم . ب تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    استاد کرامتی ظاهرا سرشون شلوغه
    فکر کنم بعد از هر تغییر برای ایمنی باید یک بار بافر رو توی فایل منتقل کنیم
    ولی سرعت میاد پایین گاهی !
    بای

  27. #27
    مشکلی حادتر اونه حتی بعد از بستن و دوباره باز کردن بانک دوباره بعد از بازسازی رکوردها ی آخری که وارد شدند از بین می روند.
    تکه آخر قسمت ذخیره سازی بصورت زیر است.
    Table.post
    Table.Refresh
    Table.active=false
    Table.active:=true
    بعد از این دستورات که کامپیوتر رو رست می کنم و دوباره بانکها رو بازسازی می کنم همین رکورد آخری که ذخیره شده خذف می گردد.

  28. #28
    آقای کرامتی خوبیت نداره شما که این همه مقاله در باره DBISAM نوشتید . از اون پشتیبانی نمی کنید و همینطوری رهاش کردید. یه چیزی بگید :wink:

  29. #29
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- عمو پرهیزکار، DBISAM رو من ننوشته ام که پشتیبانی اش کنم.

    2- اون موقع ها که اون مقالات رو نوشتم حس و حال بیشتری از الان داشتم، وقتم هم بیشتر آزاد بود.

    3- مگر کس دیگری نیست که که بتواند راهنمای DBISAM را مطالعه کرده و سوالات بقیه را پاسخ دهد؟ مگر کسی انگلیسی بلد نیست که بتواند راهنمای DBISAM را مطالعه کند؟ کسی که واقعا میخواد یاد بگیره باید زحمت هم بکشه، نه اینکه از دیگران طلبکار باشه.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    خود کامپوننت رو که نداریم !
    یکی زحمت بکشه راهنماشو برام بفرسته ! بشینم بخونم سوالای ملت شهید پرور بی جواب نمونه لا اقل :)
    قربان همه

  31. #31
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    راهنما و ابزارهای جانبی بهمراه نسخه Trial از سایت اصلی (http://www.elevatesoft.com) قابل دریافت است.

  32. #32

    Angry

    من این امکان ترانسیشن رو هم با گزینه استارت و کومیت امتحان کردم ولی نتیجه ای در بر نداشت .یعنی واقعا این مسله قطع برق توی دی بی سم پیش بینی نشده

  33. #33
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    یک کامپوننت DBISAMSession بر روی صفحه گذاشته و مشخصه ForceBufferFlush آن را برابر True قرار دهید.

    اینکار تا حدود زیادی جلوی خرابی های فوق را میگیرد.

  34. #34
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    همچنین شما می توانید از متود Repair این BDE استفاده کنید

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    اما در بعضی مواقع Repair کارایی دارد

  36. #36
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    شما می توانید قبل از استفاده از repair یک بار بانک را Optimize کنید .
    مطمئن باشید که مشکلی پیش نمی آید و حتما بانک درست می شود البته باید خاصت Transation را فعال کنید

  37. #37
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    Repair نمیتواند رکوردهای از دست رفته را بازیابی کند، فقط جداول را برای کار مجدد آماده میکند و ساختار تخریب شده را اصلاح میکند.

  38. #38
    مسله خرابی بانکها به کنار اینکه بعد از آخرین استفاده از برنامه رکوردهای Post شده ذخیره نمیشن

  39. #39

    Unhappy

    بابا یکی نمیتونه بگه ما چه خاکی بر سر کنیم حالا از این DBISAMو قطع برق

  40. #40
    با این مشکلمون ظاهرا حل شد
    یک کامپوننت DBISAMSession بر روی صفحه گذاشته و مشخصه ForceBufferFlush آن را برابر True قرار دهید.

    اینکار تا حدود زیادی جلوی خرابی های فوق را میگیرد.
    ضمنا کی میدونه چطور جدیدا میشه نقل قول کرد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. کار با dbISAM
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 14:56 عصر
  2. نحوه استفاده صحیح از DBISAM جهت بالا بردن امنیت رکوردها
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1387, 18:40 عصر
  3. DBISam
    نوشته شده توسط nima_trade در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 12:54 عصر
  4. DBISAM رو توضیح بدهید!
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 02:27 صبح
  5. دستورات SQL برای DBISAM
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •