نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محدود کردن دسترسی خارجی به فایلها در سرور

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76

    محدود کردن دسترسی خارجی به فایلها در سرور

    سلام
    من چند تا فایل php دارم که اطلاعات مهمی تو اونا ذخیره میکنم و این فایلها رو تو فایل اصلی اینکلود میکنم.
    البته اطلاعات سر راست نیست و به راحتی قابل استفاده نیستند ولی می خوام ببینم امکانش هست یکی دیگه بیاد این فایلها رو تو صفحه خودش اینکلود کنه و از اونا استفاده کنه؟
    و اینکه چجوری میشه دسترسی خارجی به این فایلها رو محدود کرد؟

    آیا روش بهتری برای ذخیره این اطلاعات وجود داره؟

    ممنون می شم نظرتون رو بگید

  2. #2
    بهترین روش برای اینکه خیالتون راحت شه اینه که کدتونو encrypt کنید ولی روش های دیگه ای هم هست مثل set کردن session و استفاده از توابع در صورت درست بودن session.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76
    ممنون از راهنماییتون ولی در حال حاظر هم من فایلهامو encrypt کردم
    رو راست بگم می خواه مشخصات دیتابیسمو تو یه فایل ذخیره کنم تا هی اونا رو تکرار نکنم
    و از همون فایل برای همه اسکرپتها استفاده کنم پس از سشن هم نمیشه استفاده کرد.

  4. #4
    چک کردن referrer ممکنه از دسترسی غیر مجاز جلوگیری کنه و راه بدی نیست.

     
    $_SERVER['HTTP_REFERER'];

  5. #5
    از طریق permission دسترسی رو کنترل کنید
    directory : 755
    file : 644

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    نه کسی نمی تونه که include کنه . البته از روی یه سروره دیگه. با خیال راحت کارتو انجام بده . البته از روی سروری که سایتت رو میزبانی می کنه این کار رو میشه انجام داد .

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76
    از راهنمایی همه دوستان ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •