نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از dllی که تحت دات نت نیست

  1. #1

    استفاده از dllی که تحت دات نت نیست

    سلام
    چطوری می تونم از dllی که تحت دات نت نیست ، توی برنامه استفاده کنم ...


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    قاعدتا با DllImport میتوانید از آن استفاده کنید.
    DllImport برای استفاده از unmanaged DLL ها است.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    اگر dll شما Activex نباشد می‌توانید با روشی که PC2st.ir گفتند از dll استفاده کنی.
    اما اگر Activex‌باشه باید اول اون رو با RegSvr32.exe رجیستر کنی (همونطور که فایل‌های OCX رو رجیستر می‌کنید) بعد می‌تونید از می‌تونید اون رو از تب COM و با استفاده از AddRefrence‌به ToolBox پروژه و یا خود پروژه اضافه کنید.

  4. #4
    میشه مراحل کار رو برام توضیح بدین !


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5
    با سلام
    به طور مثال برای اینکه تابع MessageBox در یکی از dll های ویندوز "User32.dll" را به روش زیر میتوانیم اضافه کنیم.

    [DllImport("User32.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);

  6. #6
    از این چطوری باید استفاده کرد :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  7. #7
    با سلام
    به نظر میرسه می خواهید Id ی CPU را بدست آورید که راه بهتری نسبت به استفاده dll غیر .NET یی (MSIL) وجود دارد. برنامه زیر هر تعداد CPU در سیستم وجود داشته باشه یکی یکی Id هاشون را نمایش میده :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    این شماره سریال سخت افزاریه دیگه ؟
    یعنی هیچ وقت عوض نمیشه ...


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  9. #9
    با سلام
    انشاالله
    بله ثابته و شماره سریال سخت افزاری هست.

تاپیک های مشابه

  1. Dllی برای کار کردن با Disk Quota
    نوشته شده توسط Sajjad1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 09:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •