نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه تغییر مقدار Memo در FastReport؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    نحوه تغییر مقدار Memo در FastReport؟

    با سلام
    دوستان من یک فیلد با نام ID از نوع Int در بانک SQLدارم.
    حالا در FastReport آن را به راحتی نمایش می دهم.
    مشکل بنده این است که می خواهم به جای عددها مثلا اگر فیلد ID برابر 1 بود مقدار X را و اگر برابر 2 بود مقدار Y را در یک Memo در FastReportنمایش بدهد.
    می خواهم کد فوق را در FastReportبنویسم.
    مثال
    ID نمایش در memo
    1 X
    2 Y
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار kamal_habibi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    آ.غ-بوکان
    پست
    44
    ببینید من هم این مشکل رو داشتم ولی به این صورت عمل کردم شاید منطقی نباشه ولی عملی هستش

    بر رو فرمم دو تا Label گذاشتم و براشون یک شرط گذاشتم به اینصورت که وقتی کاربر بر روی هر رکوردی کلیک کرد اگر اون فیلد مورد نظر 1 بود Label1.caption:=x اگر هم2 بود Label1.caption:=y بعد Visible آنها را False کردم
    بعد بر روی Buttonی که کاربر قرار است برای نمایش گزارش کلیک کند چنین دستوری نوشتم
    Var
    char1:TfrxMemoView;
    begin
    char1:=Frxreport1.FindObject('Memo1') as TfrxMemoView;
    char1.Text:=label1.caption;
    frxReport1.ShowReport(True);


    Memo1 یک عنصر از نوع Memo است در Fast Report
    اگر این توضیحات کارتونو راه انداخت چه بهتر و گرنه بفرمائید مثال رو براتون بذارم
    امیدوارم که کمکتون کرده باشم
    آخرین ویرایش به وسیله kamal_habibi : پنج شنبه 22 شهریور 1386 در 20:20 عصر دلیل: به علت غلط املایی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    با تشکر از دوست گرامی
    منظور بنده این بود که من 10 تا رکورد دارم که فیلد IDآن 1 یا 2 است و Memo درباند Detail قرار دارد و در هر سطر ممکن است تغییر کند.
    من منتظر راهنمایی شما هستم.
    با تشکر

  4. #4
    دو تاراه داری یکی اینکه میتونی توی دلفی یه Case بزاری و موقعی که میخای مقادیر رو به Fast Report بفرستی مقادیر صحیح رو بفرستی
    و یک راه دیگه هم Script نویسی توی Fast Report هست که توی سایت قبلا دیدم دقیقا همین مشکلی که میگی آقای علی کشاورز عزیز(البته اگه اشتباه نکنم ایشون بودن) جوابش رو دادن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    دوست عزیز اگر امکان دارد لینکی مورد نظر را قرار دهید.
    من هر چقدر جستجو کردم پیدا نکردم.
    موفق باشید

  6. #6


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ کلمات در richedit یا memo
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1390, 15:26 عصر
  2. دسترسی به اجزای فرم از طریق FastReport؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 00:35 صبح
  3. تغییر مشخصات هر خط در memo
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 07:33 صبح
  4. تغییر فرمت فایل توسط memo
    نوشته شده توسط رهام در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1383, 11:32 صبح
  5. فیلتر بر روی فیلد Memo
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1383, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •