نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دریافت تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ساري
    سن
    37
    پست
    296

    دریافت تاریخ

    با سلام
    در فرم به چه صورتی تاریخ رو از کاربر بگیرم ؟(آخه گذاشتن یه textbox خالی زیاد جالب نیست) ممنون.

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ساري
    سن
    37
    پست
    296
    دوست عزیز ممنون ولی منظورم همچین چیزی نبود . مثلا کاربر میخواد تاریخ های مختلفی رو در DATABASE ذخیره کنه . حالا ما چه جوری این تاریخ رو ازش بگیریم. تو یه اداره دیدم که داخل TEXT BOX به صورت پیش فرض / رو گذاشتن . یه نفر میگفت از ادغام 3 عدد TEXTBOX حالت بوجود اومده. به این صورت بود/ /

  4. #4
    از maskedTextBox استفاده کنید.
    البته باید درست بودن تاریخ را چک کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ساري
    سن
    37
    پست
    296
    علی آقا خیلی ممنون . خیلی لطف کردید. از همه دوستان ممنون

  6. #6
    سلام
    میتونی از 3 تا کمبوباکس استفاده کنی و با تابع PersianCalendar تاریخ جاری سیستم رو به کاربر نشون بدی و کاربر این قدرت رو هم داره که بتونه تاریخ رو عوض کنه ....


    PersianCalendar PersianData = newPersianCalendar();
    yy = PersianData.GetYear(
    DateTime.Now);
    mm = PersianData.GetMonth(
    DateTime.Now);
    dd = PersianData.GetDayOfMonth(
    DateTime.Now);
    cbo_rooz.Text = dd.ToString();
    cbo_mah.Text = mm.ToString();
    cbo_sal.Text = yy.ToString();

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط m0rteza مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون ولی منظورم همچین چیزی نبود . مثلا کاربر میخواد تاریخ های مختلفی رو در DATABASE ذخیره کنه . حالا ما چه جوری این تاریخ رو ازش بگیریم. تو یه اداره دیدم که داخل TEXT BOX به صورت پیش فرض / رو گذاشتن . یه نفر میگفت از ادغام 3 عدد TEXTBOX حالت بوجود اومده. به این صورت بود/ /
    این که از TextBox یا MaskedTextBox هم بهتره ، از روی تقویم هر تاریخی رو که بخواد انتخاب میکنه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •