نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطای A potentially dangerous Request.Form

  1. #1

    Question خطای A potentially dangerous Request.Form

    سلام
    من یک freetext box در صفحه دارم وقتی که یه متن رو می نویسم و تایید می کنم درست کار می کنه اما اگه هر عملی رو توسط منوهای freetext box روی متن انجام بدم مثلا رنگ رو تغییر بدم حتی اگه دستی هم تو کد ها این کار رو انجام بدم خطای زیر رو می ده
    دلیلش رو نمی دونم ؟؟؟

    A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (ctl00_ContentPlaceHolder1_FreeTextBox1="<div align="center">...").
    Description: Request Validation has detected a potentially dangerous client input value, and processing of the request has been aborted. This value may indicate an attempt to compromise the security of your application, such as a cross-site scripting attack. You can disable request validation by setting validateRequest=false in the Page directive or in the configuration section. However, it is strongly recommended that your application explicitly check all inputs in this case.

    Exception Details: System.Web.HttpRequestValidationException: A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (ctl00_ContentPlaceHolder1_FreeTextBox1="<div align="center">...").

  2. #2
    "validateRequest="False رو به دایرکتیو Page صفحه اضافه کن.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    من هم همین مشکل رو تو 2 تا صفحه داشتم ،‌ از راهنمایی آقای راد تو جفتش استفاده کردم ولی تو یکیش جواب داد تو یکی دیگه جواب نداد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    مشکل با نوشتن کد زیر تو Web.config حل شد :

    <configuration>
    ...
    <system.web>
    <pages validateRequest="false" />
    ...
    </system.web>
    ...
    </configuration>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Neo Persian
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    طهران
    سن
    40
    پست
    171
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    "validateRequest="False رو به دایرکتیو Page صفحه اضافه کن.

    موفق باشید.
    یه توضیح میدین که کار این ValidateRequest چی هست؟ و اینکه با غیر فعال کردنش مشکلی از نظر امنیت پیش نمیاد؟ ممنون

  6. #6
    سلام به نظر من اگه رو هر صفحه که نیاز هست شما این کد رو اضافه کنی بهتره تا این که تو وب کامفیگ برای همه صفحاتت انجام بدی اگه از مستر پیج استفاده می کنید باید این کد رو در مستر پیج بنویسید و...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    نقل قول نوشته شده توسط maxpayn2 مشاهده تاپیک
    من هم همین مشکل رو تو 2 تا صفحه داشتم ،‌ از راهنمایی آقای راد تو جفتش استفاده کردم ولی تو یکیش جواب داد تو یکی دیگه جواب نداد
    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام به نظر من اگه رو هر صفحه که نیاز هست شما این کد رو اضافه کنی بهتره تا این که تو وب کامفیگ برای همه صفحاتت انجام بدی اگه از مستر پیج استفاده می کنید باید این کد رو در مستر پیج بنویسید و...
    گفتم که اول تو خود صفحه کد رو اضافه کردم ولی جواب نداد برا همین مجبور شدم تو Web.config این کار رو بکنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Neo Persian
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    طهران
    سن
    40
    پست
    171
    همه اینجا دنبال اینن که فقط یه جوری از مشکل خلاص بشن!

    فکر کنم اگه بدونیم اصلا این validateRequest کارش چی هست و برای چی این Error اتفاق میافته بیشتر بهمون کمک کنه...

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Neo Persian
    فکر کنم اگه بدونیم اصلا این validateRequest کارش چی هست و برای چی این Error اتفاق میافته بیشتر بهمون کمک کنه...
    validateRequest رفتار جدیدی هست که در ASP.NET 2.0 معرفی شد و کلیه ی ورودی هایی که از سمت کلاینت به سرور ارسال میشه رو برای عدم وجود ورودی های مخرب بررسی می کنه.
    یک HttpModule این وظیفه رو بر عهده داره و قبل از هر رویدادی در هنگام ارسال درخواست اجرا میشه (حتی قبل از BeginRequest)
    پیشنهاد می کنم که این خاصیت رو همیشه غیر فعال کنید و وظیفه ی چک کردن ورودی های کلاینت رو خودتون با برنامه نویسی انجام بدید.

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mojniknam
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    268

    Arrow

    منم پیشنهاد میکنم اصلا توی وب کانفیگ این کار رو نکنید چون اعتبار سنجی ورودی کل صفحاتتون از کار میافته
    بهترین کار اضافه کردن همون کد در اولین خط کدتون هست (توی بخش کد)

    مراقب باشید این خاصیت جلوی خیلی از خرابکاری ها رو میگیره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار online_mansoor2007
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    هلند ایران-گلپایگان
    پست
    764

    سلام . جواب سوال دوست عزیزم

    نقل قول نوشته شده توسط Neo Persian مشاهده تاپیک
    همه اینجا دنبال اینن که فقط یه جوری از مشکل خلاص بشن!

    فکر کنم اگه بدونیم اصلا این validateRequest کارش چی هست و برای چی این Error اتفاق میافته بیشتر بهمون کمک کنه...
    ببین دوست عزیز توی بحث امنیت سایتهای وب و روش های نفوذ راههای زیادی هست . یکی از اون راه ها حملات موسوم به حملات اسکریپتی یا درستش Cross Site Script هست که هکر با نوشتن چند Script می تونه سایتا هک کنه !!! VlidateRequst امکانی هست که می تونه این Script ها مخرب را تشخیص بده ! وقتی شما توسط یک ادیتور مثل FreeTextbox می خواهی اطلاعاتی رو ذخیره کنی ASP.NET اونا بررسی می کنه . بعد چون دستورات script دارای کاراکتر هایی متا <> یا ' و ... هستند ، ASP.NET اون متن شما را با یه حمله اشتباه می گیره و این پیغام رو صادر می کنه . با غیر فعال مردن این گزینه می تونه امنیت سایتتون کم بشه اما راه برای جلوگیری از این حمله ها بازم وجود داره !!

    دوستان این اولین جوابی بود که من بعد از یه عمر وقت کردم توی این سایت بدم . اساتید اگه اشکالی در حرفام هست خوشحال می شم بهم بفرمایید .

  12. #12

    نقل قول: سلام . جواب سوال دوست عزیزم

    قابلیت غیر فعال کردن Validate Request برای یک صفحه خاص در asp.net 4.0 حذف شده برای این کار شما باید برای کل سایتتون از validator ورژن 2.0 استفاده کنید برای این کار در web.config از کد زیر استفاده کنید
    configuration>   <system.web>     <pages validateRequest="false" />   </system.web> </configuration>


    یا فقط برای صفحه مورد نظر این کار را انجام بدید

    <location path="yourpage.aspx">   <system.web>     <httpRuntime requestValidationMode="2.0" />   </system.web> </location>


    و بعد از کد
    validateRequest="false"
    <@ Page validateRequest="false" %>
    در صفحه مورد نظرتون که همون yourpage.aspx هست استفاده کنید.



    www.info-tech.ir

تاپیک های مشابه

  1. راه حل این خطا چیه potentially dangerous
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 13:07 عصر
  2. potentially dangerous client input value
    نوشته شده توسط Milad در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 23:28 عصر
  3. انواع request ها
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 14:45 عصر
  4. refresh کردن master form از طریق detail form
    نوشته شده توسط mojtaba_abolhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 18:05 عصر
  5. potentially dangerous Request.Form
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 دی 1382, 21:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •