نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با ارسال کاراکتر : از طریق URL

  1. #1

    مشکل با ارسال کاراکتر : از طریق URL

    سلام،
    مشکل من اینه که وقتی text یه Lable شامل کاراکتری مثل : باشه و بخوام این text رو از طریق URL پاس بدم به یه صفحه دیگه خطای زیر رو نشون میده:

    System.Web.HttpException: '~/Books/SimpleSearch.aspx?txtSearch=گزارش فرهنگستان : زمستان 1385&searchBy= Title&Section=کتاب&Lang=Fa' is not a valid virtual path.



    اما وقتی : رو بر می دارم درست می شه! کسی می دونه چطور باید این مشکل رو حل کنم. البته من نمی تونم : رو با کاراکترهای دیگه Replace کنم.

  2. #2
    شما باید با استفاده از متدهای UrlEncode و UrlDecode کلاس Server یا HttpUtility، آدرس رو کد و دیکد کنی.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •