نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک برای ایجاد فایل exe

  1. #1

    کمک برای ایجاد فایل exe

    سلام
    بچه ها من یه سوال در مورد ساخت فایل داشتم اما ایندفه با دفعه قبل فرق داره
    من میخوام یک برنامه بنویسم که دارای یک تکس باکس باشه کا کاربر هر چیزی در اون تکس نوشت بعدش دکمه creat را بزنه تا فایل ساخته شود . وقتی فایل باز شد فرم 2 نمایان شود ولی با این تفاوت که تکس 1 ان برابر همان تکسی باشه که کاربر وارد کرده است
    مرسی

  2. #2
    با PropertyBag Object کار کردی ؟

  3. #3
    منظرتون را متوجه نمیشم

  4. #4
    یکی از روش ها برای این جور کارا اینه که میان دو تا پروژه درست میکنن Server و EditServer
    که در EditServer یه PropertyBag Object به این صورت تعریف میکنند
     
    Dim Bag As New PropertyBag

    و با متد WriteProperty
     
    object.WriteProperty(DataName, Value[, DefaultValue])

    اطلاعات رو درون اون قرار میدن
    بعد محتویات این PropertyBag رو به فایل سرور که به صورت ریسورس به پروژه EditServer اضافه شده بود اضافه میکنند
    حالا فایل سرور این طوری نوشته شده که موقع بالا اومدن محتویات این PropertyBag رو بخونه و خودش رو متناسب با اون تنظیم کنه !
    اینو ببین به دردت میخوره
    اگه زیاد خوب نبود بگو تا با یه سورس کوچیک و ساده مثال بزنم !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    دوست عزیز ببخشید من تازه کارم
    من قبلا این را از یکی از دوستان گرفته بودم ولی نتونستم باهاش کار کنم
    اگه میشه و امکان داره لطف کن سروس کوکش را بذار
    مرسی دوست عزیز

  6. #6
    سلام.
    قبلا تو تاپیک ساخت فایلت توضیح دادم باید چی کار کنی. چرا سوال تکراری میپرسی.
    فقط خلاصه بگم شما باید اطلاعات تکس باکستو جایی تو فایلت ذخیره کنی. از ریسورس هم کمک بگیر.
    سیاوش جان PropertyBag رو معرفی کردن. در موردش سرچ کن. کارتو راه میندازه.

  7. #7
    سورسی رو که اتچ کردم ببین. کارت رو راه میندازه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    سلام
    این سورس رو آماده کردم
    من اینو از تو سورسی که آقا کامران از سایت TakClick قرار داده بودند استخراج کردم و یکمی دستکاریش کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •