نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: value cannot be null

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    Exclamation value cannot be null

    سلام!
    این error در برنامه ی من وجود داره، لطفا برای حلش کمکم کنید.
    عکسشم گذاشتم شاید بهتر بتونید کمکم کنید. یه نگاهم به عکس بندازید.
    با تشکر.

    value cannot be null.
    parameter name: datasource
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    شیئ objDataview هنوز مقدار دهی نشده و null هست.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st.ir مشاهده تاپیک
    شیئ objDataview هنوز مقدار دهی نشده و null هست.
    چه جوری مقدار دهیش کنم؟
    با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    به روشهای مختلفی میشه مقدار دهیش کرد، مثلا اگر منبع داده dataTable1 باشه و میخواید که اون رو توسط یک DataView به دیتاگریدویو یا یک textBox متصل کنید، برای مقدار دهی به شیئ objDataview:

    objDataview = dataTable1.DefaultView;

    //یا بصورت زیر
    objDataview = new DataView(dataTable1);

    //یا به هر شکل دیگری که ممکن باشه
    objDataview = new DataView();
    ...
    ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    Red face

    خیلی ممنون این error که ظاهرا حل شد.
    حالا این error میده:
    cannot bind to the property 'first name' on the target control.
    Parameter name: PropertyName

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    این شکلی کد رو بنویسید:

    txtFirstName.DataBindings.Add("Text", objDataview, "FirstName");

    که فیلد FirstName رو به خاصیت Text از کنترل txtFirstName متصل میکنه.

  7. #7
    اسم فیلد را اشتباهی بهش دادید. یکبار دیگه با دقت فیلد مورد نظر را انتخاب کنید

  8. #8
    مقدار دهی پارامترهاتون اشتباهه ، به روش زیر مقدار دهی کنید

    txtFirstName.DataBindings.Add("Text",objDataview," First Name

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نه، نشد. همون error قبلیو میده.
    در ضمن من قبلا objdataview رو قبلا در خطهای بالاتر مقدار دهی کرده بودم، به این صورت:
    objDataview = new DataView(objDataSet.Tables["Address Book"]);

  10. #10
    طبق اون عکسی که فرستادید ، پارامت اول Add اشتباهه، چون باید نام خاصیتی از کنترلتون باشه که می خواهید متصل بشه به DB .
    خاصیت مورد نظر شما Text که شما اشتباهی First Name نوشتید

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    گفتم که! تو خطهای بالاتر مقدار دهی کردم اونم بصورت درستش، همون جوری که جنابعالی فرمودید!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mammad_kami مشاهده تاپیک
    گفتم که! تو خطهای بالاتر مقدار دهی کردم اونم بصورت درستش، همون جوری که جنابعالی فرمودید!!!
    به جایه گفتن اینکه کار نمیکنه، یکبار سورس کد بفرستید.

تاپیک های مشابه

  1. مقدار null
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 15:10 عصر
  2. رشته تهی یا null ؟
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 16:14 عصر
  3. آیا مقدار Null فضا اشغال میکند ؟
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 23:37 عصر
  4. قراردادن مقدار null در یک فیلد
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 17:43 عصر
  5. بررسی null بودن مقدار یک پارامتر خروجی
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •