نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ListView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    ListView

    من یه لیست ویو ساختم که 5 ردیف داره.
    ولی هرکاری میکنم نمیتونم تو ردیفی بجز یک مقدار قرار بدم.
    چرا؟
    کد من اینه :
    ListView1.ListItems.Add() = "1"


    چطور میتونم ردیفم و سطرم رو برای درج مقدار جدید انتخاب کنم؟
    دمو در این مورد دارید بهم بدید.
    خیلی ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    این مشکل حل شد.
    حلا لطفا کمک کنید.
    نمیدونم چطور میتونم Edit خودکار رو از کاربر بگیرم.
    تحت هر شرایطی طرف ستون اول رو میتونه Edit کنه به صورت دستی چطور اون رو از درستش کنم؟
    منظورم فیلد مبلغ هست.
    یه مشکل دیگه هم هست اون اولی یعنی مبلغ الاینش رو نمیشه عوض کرد چرا؟
    میشه راهنمایی کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    دوست عزیز میشه بگید این خط ها رو در listview چطور اضافه کردید و اینکه چطور یک رکورد رو اضافه میکنید؟آیا میشه listviewرو به databaseوصل کرد؟ :roll:

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط jannati
    دوست عزیز میشه بگید این خط ها رو در listview چطور اضافه کردید و اینکه چطور یک رکورد رو اضافه میکنید؟آیا میشه listviewرو به databaseوصل کرد؟ :roll:
    نمیشه به دیتابیس وصلش کرد.
    این کد درج در ساب ایتم ها و آیتم اصلی :
                ListView1.ListItems.Add , , Str(Qynt)
    ListView1.ListItems(Row).ListSubItems.Add , , Text1.Text
    ListView1.ListItems(Row).ListSubItems.Add , , Text2.Text
    ListView1.ListItems(Row).ListSubItems.Add , , Text3.Text


    البته مشکل دومش هم حل شده.خیلی وقته.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    از هردوتون ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. فرمت ریالی در ستون خاصی از listview
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 00:19 صبح
  2. ذخیره و لود ListView در یک فایل
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 02 شهریور 1386, 00:30 صبح
  3. یه سؤال در مورد ListView
    نوشته شده توسط moh_maj در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 18:57 عصر
  4. رنگی کردن ردیف انتخابی در ListView
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 فروردین 1386, 08:57 صبح
  5. Listview
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 16:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •