نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در نمایش Time

  1. #1

    مشکل در نمایش Time

    سلام

    من چطور ساعت 7:00 pm رو 19:00 نشون بدم . من از Tdatetime , strtotime استفاده می کنم .

    ممنون از جوابتون
    امید

  2. #2
    سلام،

    اگر می‌خواهید زمان را به رشته تبدیل کنید و منظورتان TimeToStr بوده؛ از تابع FormatDateTime با قالب hh:nn استفاده کنید. تابع TimeToStr قالب مشخص شده توسط متغیر سراسری LongTimeFormat را بکار می‌برد.
    اگر می‌خواهید با استفاده از StrToTime رشته را به زمان تبدیل کنید؛ این تابع اگر رشته شامل AM/PM باشد زمان را 12-ساعتی فرض می‌کند و در غیر اینصورت 24-ساعتی.

  3. #3
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var s,time:string;a,b,c,d:word;
    begin
    s:=timetostr(now);
    if copy(s,length(s)-1,length(s))='PM' then begin
    decodetime(now,a,b,c,d);
    time:=floattostr(a)+':'+floattostr(b)+':'+floattos tr(c);
    label1.caption:=copy(time,1,length(s)-2);
    end;
    end;


    اینپرایز کد نویس !!!

  4. #4
    ممنون از جوابتون
    من باز بد توصیح دادم. :oops:
    وقتی تو edit مربوطه کاربر ساعت 13 رو وارد می کنه به 1:00 م بر میگردونه تو بانک . تابع دیگه ای بجز strtotime موجود هست؟(من می خوام اگه بشه از کد نویسی استفاده نکنم چون 84 تا ورودی و خروجی ساعت دارم و این کارم رو یه کمی مشکل می کنه)

    امید

  5. #5

    فیلد زمان و قالب نمایش

    فیلد زمان در جدول بصورت یک عدد ذخیره می شود و مستقل از قالب نمایش است.
    برای تعیین قالب نمایش برای فیلدهای زمان می‌توانید خصوصیت DisplayFormat از فیلدهای مورد نظر را مقدار دهید، برای مورد شما برابر hh:nn. همچنین می‌توانید متغیر سراسری LongTimeFormat را مقدار دهید، برابر hh:nn، که در این صورت در تمامی بخش‌های کاربرد ازجمله فیلدهای زمان این قالب برای نمایش مقدارهای زمان بکاربرده خواهد شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با نمایش متون چند سطری در DataGrid
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1383, 09:06 صبح
  2. مشکل عدم نمایش فیلدهای طولانی در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1383, 16:40 عصر
  3. مشکل در نمایش اطلاعات grid
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 09:14 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1382, 09:29 صبح
  5. مشکل در نمایش چند ستونی در FastReport
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 17:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •