نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شناختن رویداد کلیک در فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    Smile شناختن رویداد کلیک در فرم دیگر

    با عرض سلام خدمت اساتید
    من برنامه ای دارم که از داخل فرم اول فرم دوم را بازمیکند
    حال می خواهم بدانم به چه نحوی می شود کلیک دکمه ای در فرم دوم را در فرم اول فهمید.
    نیازمند یاری سبزتان هستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459
    اقا این سوال منو رو هم کلافه کرده.....
    من یه برنامه دارم که روی فرم اصلی فرم دوم رو show کردم ....حالا میخوام وقتی کاربر فرم دوم رو بست فرم اول تغییر سایز بده.....
    یا فرم اول بتونه وقتی فرم دوم show شده و در حال نمایش هست مثلا text فرم دوم رو عوض کنه...

  3. #3
    همون لحظه می خوای بفهمی یا بعد که فرم بسته شد؟؟؟
    اگه وقتی فرم بسته شد که کاری نداره کافیه یه فلگ public توی فرم دوم بگیری و با True-false کردن اون مشخص کنی که اون اتفاق افتاده یا نه
    بعد از دستور showdialog هم شرطت را چک کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671
    متشکرم .
    ولی من می خواهم وقتی فرم دوم باز است از فرم اول بفهمم کدوم دکمه در فرم دوم کلیک شده است تا نسبت به اون دکمه ای که زده شده در فرم اول دستور بنویسیم.
    باز هم ممنون از توجه شما

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671
    با سلام تا حدی مشکلم حل شد و لی پاسخ به این سوال به درد به خور خوبه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    باید اشاره گر فرم دوم را داشته باشید و نام دکمه هم نیاز است و بعد با دستور AddHandler میتوانید.
    مثلاً این کد

    کد اجرایی
    Dim f As New Form1
    f.Show()
    AddHandler f.Controls.Find("Button1", True)(0).Click, AddressOf Me.BClick



    محل قلاب رویداد
    Private Sub BClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    '...
    End Sub

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19
    از یک متغیر Session استفاده کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •