نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پرینت اطلاعات موجود در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Question پرینت اطلاعات موجود در datagridview

    سلام من برای پرینت اطلاعات موجود در datagridview ازاین آدرس استفاده کردم

    http://www.codeproject.com/csharp/da...iewprinter.asp

    به این صورت که کلاس های موجود د برنامه فوق رو به پروژه اضافه کردو و هر آنچه احتیاج بود ساختم و یا کد نویسی کردم
    و دیتابیس از نوع sql است و برای اون هم کد نویسی کردم
    همه چیز بر وفق مراد بود تا زمانی که باتم پرینت پریویو رو می زنم با صفحه خالی مواجه می شم با وجود اینکه دیتاگریدویو حاوی دیتا می باشد
    سوالم اینه , چرا با وجود اینکه تمام موارد رو به برنامم اضافه کردم این مشکل به وجود می آد؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    به اساتید عزیز
    می دونید کجای کار می لنگه
    که به این مشکل برخورد کردم؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    1,491
    من امتحان کردم، رکوردها در Print Preview هم نمایش داده شدند.
    همه کارهایی که گفته بود رو انجام دادین؟ از کنترل PrintPreviewControl استفاده کردی؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    از توجهتون ممنونم
    اگه درست متوجه شده باشم
    اضافه کردن PrintPreviewControl به برنامه است , اما من این رو داخل اون مثال ندیدم
    فقط PrintDocument بود که به برنامه اضافه کردم
    میشه بیشتر راهنمایی کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    1,491
    PrintPreviewControl یک کنترل مثل سایر کنترلهای دات نت از جمله TextBox و ComboBox و غیره، است.
    بطور خیلی خلاصه، این کنترل رو میتونید از toolbox به فرمتون اضافه کنید و کد زیر رو براش بنویسید:

    printPreviewControl1.Document = printDocument1;

    که printDocument1 یک شیئ از نوع PrintDocument هست، بعبارتی متغیر printDocument1 همان متغیری است که برای کلاس مذکور آنرا به متد پاس کرده اید، یعنی:

    DataGridViewPrinter printer = new DataGridViewPrinter(dataGridView1, printDocument1, true, true, "A", this.Font, this.ForeColor, true);

    که کلاس DataGridViewPrinter همان کلاسی است که میخواید برای پرینت کردن ازش استفاده کنید...
    در ضمن باید رویداد مربوط به شیئ printDocument1 را نیز این چنین handle کنید:

    printDocument1.PrintPage += new PrintPageEventHandler(printDocument1_PrintPage);


    void printDocument1_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs e)
    {
    e.HasMorePages = printer.DrawDataGridView(e.Graphics);
    }

    بطور خلاصه این گونه باید پرینت بشه، سایر خواص رو هم اگر خواستید تنظیم کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام باز هم تشکر
    و از توضیحات کاملتون ممنون
    متعجبم از اینکه دقیقا همون کد رو نوشتم ولی جواب چیز دیگست
    یه زحمت دیکه
    برنامه رو ضمیمه کردم
    حدس می زنم اینطور راحتتر بشه مشکل رو بررسی کرد

    ایام به کام.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    1,491
    ببخشید ولی کدها چقدر ناخوانا بود!
    یک قسمت از مراحلی که گفته بودم رو انجام ندادید، یعنی کد زیر رو ننوشتید:

    MyPrintDocument.PrintPage += new PrintPageEventHandler(MyPrintDocument_PrintPage);

    کد فوق رو در داخل متد سازنده Form1 بنویس، یعنی:

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    MyPrintDocument.PrintPage += new PrintPageEventHandler(MyPrintDocument_PrintPage);
    }

    حالا درست کار میکنه... و نیازی به printPreviewControl1 که گفته بودم، نیست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    سلام
    من از این کلاس استفاده کردم و درست هم کار میکنه ولی وقتی پرینت میگیره برای ستون های گرید فضایی تقریبا 2 برابر اندازه رشته ای که تو اون هست رو در نظر میگیره که باعث میشه حتی در صورت landscape بودن هم از صفحه بزنه بیرون و بنابر این ستون هایی رو که جا نمیشه تو صفحه بعدی میاره ، برای حل این مشکل باید چی کار کنم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97
    من از این کد استفاده کردم و درست هم کار کرد ولی یک مشکل داره!
    من نمی تونم صفحه چاپ رو "راست به چپ" کنم، در حالیکه گریدویوی من راست به چپه

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •