نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط فرمهای آماده با دیتابیس شخصی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    ارتباط فرمهای آماده با دیتابیس شخصی

    سلام
    مدتی قبل جواب این سوال را در همین سایت دیدم اما اولا خیلی گشتم پیداش نکردم و دوما خیلی خوب و واضح هم توضیح داده نشده بود.
    دو سوال به قرار زیر دارم :
    1. من از فرمهای آماده Visual web developer مسخوام استفاده کنم (Login , Change user و ...) اما میخوام این فرمها با دیتابیس خودم ارتباط داشته باشند.
    2. من از DataGrid view در برنامم استفاده کرده ام . فیلدها و رکوردها را نمایش میدهد و مشکلی ندارد . اما هنگام Update یا Delete عمل را انجام نداده و پیغام خطا میدهد.

  2. #2
    جواب سوال اول :


    <configuration>
    <connectionStrings>
    <add name="MyDB" connectionString="..." />
    </connectionStrings>
    <system.web>
    <membership defaultProvider="CustomizedProvider">
    <providers>
    <add name="CustomizedProvider"
    type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider"
    connectionStringName="MyDB"
    minRequiredPasswordLength="5"
    minRequiredNonalphanumericCharacters="0" />
    </providers>
    </membership>
    </system.web>
    </configuration>


    در مورد سوال دوم آیا شما دستورات لازم برای update و delete رو وارد کردید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط rtech مشاهده تاپیک
    [/code]

    در مورد سوال دوم آیا شما دستورات لازم برای update و delete رو وارد کردید ؟
    سلام
    مرسی دوست عزیز از جواب شما
    من دستورات را در web config نوشتم اما اتفاقی نیفتاد و ارتباط برقرار نشد ( بجای MyDB هم نام دیتابیس خودم را نوشتم - محض اطلاع) آیا نباید تنظیمات فرم هم دستکاری بشه ؟

    اینهم پیغام خطا
    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 0.
    در مورد سوال دوم من ASP.NET تازه شروع کردم . و هیچ کدی در DataGridView وارد نکردم . اگه ممکنه یک تکه کد برام بذارید ممنون میشم. در ضمن شیوه ذخیره و حذف اطلاعات در بانک را هم نمیتوانم انجام دهم ( بدون استفاده از کنترلهای ASP )

  4. #4
    شما باید در قسمت connectionstring مشخصات دیتابیس خودتون رو وارد کنید آیا این کارو کردید ؟
    به طور مثال :

    connectionString="Data Source=Local;Initial Catalog=databasename;Integrated Security=True"


    در مورد سوال دوم من ASP.NET تازه شروع کردم . و هیچ کدی در DataGridView وارد نکردم . اگه ممکنه یک تکه کد برام بذارید ممنون میشم. در ضمن شیوه ذخیره و حذف اطلاعات در بانک را هم نمیتوانم انجام دهم ( بدون استفاده از کنترلهای ASP )
    استاد بزرگ آقای راد در مورد گرید ویو نمونه های خوبی آماده کرده اند که پیشنهاد میکنم از آنها استفاده کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    شما باید در قسمت connectionstring مشخصات دیتابیس خودتون رو وارد کنید آیا این کارو کردید ؟
    سلام
    من ConnectionString را به شکل زیر تعریف کرده ام

    <
    connectionStrings>
    <
    addname="D:\BiogasASP\Biogas.mdb"connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=D:\BiogasASP\Biogas.mdb" />
    </
    connectionStrings>
    اما پیعام خطای زیر را میدهد

    Keyword not supported: 'provider'.
    استاد بزرگ آقای راد در مورد گرید ویو نمونه های خوبی آماده کرده اند که پیشنهاد میکنم از آنها استفاده کنید .
    این نمونه ها را از کجا میشه دریافت نمود؟

  6. #6
    کاش از اول میگفتید میخواهید با Access کار کنید ، کدهایی که من برای شما گذاشتم مربوط به sql بود ، شما میتوانید از دیتابیس aspnetdb_template.mdb که در پوشه framework ویندوز هست استفاده کنید

    این نمونه ها را از کجا میشه دریافت نمود؟

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=50594

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    [quote=rtech;400120]کاش از اول میگفتید میخواهید با Access کار کنید ، کدهایی که من برای شما گذاشتم مربوط به sql بود ، شما میتوانید از دیتابیس aspnetdb_template.mdb که در پوشه framework ویندوز هست استفاده کنید
    سلام
    مرسی از جواب شما
    اما مشکل اینه که اولا من میخوام از دیتابیس خودم استفاده کنم و دوما طرز استفاده از این دیتا بیس را هم نمیدانم .
    دوستان من گفتم در ASP تازه کارم و هفته قبل شروع کردم پس لطفا مطالب را ریز بیان بفرمائید
    باز هم مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •