نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: رویداد تغییر زبان

  1. #1

    رویداد تغییر زبان

    با سلام

    رویداد سویچ کردن کاربر به زبان دیگر چیست ؟

  2. #2
    منظورت از رویداد سوییچ کردن چیه؟
    اگه کد سوییچ کردن رو میخوای یه سرچ بکنی راحت پیدا میکنی واگرنه واضح تر مطرح کن سوالتو .
    موفق باشی

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    منظورت از رویداد سوییچ کردن چیه؟
    اگه کد سوییچ کردن رو میخوای یه سرچ بکنی راحت پیدا میکنی واگرنه واضح تر مطرح کن سوالتو .
    موفق باشی

    تشخیص زمانی که کاربر زبان ویندوز را تغییر میدهد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post

    سلام دوست عزیز
    ببین رویدادی برای این کاری که شما می خواین انجام بدید نیست
    شما خودت باید رویدادش رو بنویسی
    من برنامه رویدادش رو نوشتم یک نگاه بنداز ببین به درد کارت میخور
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    خوب اگه کاربر با alt+shift وسط بزنامه زبان را عوض کرد ؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    فرقی نمیکنه دیگه اگه زبان ویندوز به هر طریقی عوض بشه رویداد مشخصات اون زبان رو برمیگردونه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام
    در وی بی 2005 نیازی به thread نیستش.
    دو متد روی فرم وجود داره با عناوین
    InputLanguageChanging
    InputLanguageChanged
    که این رو برات بررسی می کنن. همچنین پارامتر e اطلاعات لازم در مورد زبان جاری رو به می ده.
    برای مثال

    Private Sub Form1_InputLanguageChanging(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.InputLanguageChangingEventArg s) Handles Me.InputLanguageChanging
    MsgBox(e.Culture.Name.ToString)
    End Sub

  8. #8

    نقل قول: رویداد تغییر زبان

    دوست عزيز.
    آيا براي Visual Basic 6 براي زماني كه کاربر زبان ویندوز را تغییر میدهد، راهي وجود دارد؟ من هر چقدر سعي كردم، نتوانستم اين كار را انجام بدم.
    كسي مي‌تواند به من كمك كنه.
    خيلي ممنون مي‌شم راهنماييم كنيد.

  9. #9

    نقل قول: رویداد تغییر زبان

    اگر كسي راهي مي‌دانه، خواهشاً راهنمايي كنه. خيلي وقته دنبال راه حل اين موضوع مي‌گردم!
    قبلاً از همة دوستان تشكر مي‌كنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: رویداد تغییر زبان

    خوب تو رویداد key_down بنویس که هر وقت shiftوalt گرفته شد متوجه بشی

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •