نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای Culture name 'farsi' is not supported

  1. #1

    خطای Culture name 'farsi' is not supported

    با سلام من با خطای زیر مواجه شدم !

    Culture name 'farsi' is not supported.
    Parameter name: name

    خیلی عجیبه . این مشکل مطمئنا با مرورگر یک ارتباطی داره چون همین الان با FireFox این خطا رو نشون میده ولی با IE سایت درست لود میشه ! در ضمن با یک کامپیوتر دیگه تست کردن با هیج مرورگری این مشکل به وجود نمیاد نه FireFox نه IE .
    مشکل از کجاست ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    خوب مشکل از فایرفاکس خودته عزیزم !! میتونی آخرین نسخه آن را دانلود کنی
    نسخه : 2.0.0.7

  3. #3
    خیر مشکل از فایرفاکس نیست !
    این خطا را چند بار دیگر بر روی IE نیز دریافت کردم . مشکل از جای دیگست

  4. #4
    در استاندارد Culture چیزی با نام Farsi نداریم...
    به fa-IR تنظیم کن.
    دلیل اینکه در IE گاهی اوقات با این مشکل مواجه نمیشی این هست که احتمالا Culture جدیدی برای IE تعریف شده (مثلا با نام Farsi) که باعث میشه چنین Culture ای معنا پیدا کنه!
    Tools >>> Internet Options >>> Languages

    موفق باشید.

  5. #5
    سلام
    استاد راد این مشکل خیلی عجیبه چون اصلا داخل کوکی من نمیتونه عبارت "Farsi" درج بشه
    کد هایی که من نوشتم به شکل زیر هستند :


    protected void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Request.Cookies["mylang"] == null)
    {
    HttpCookie mylang = new HttpCookie("mylang");
    mylang.Value = "fa";
    mylang.Expires = DateTime.Now.AddYears(1);
    Response.Cookies.Add(mylang);

    }

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new CultureInfo(Request.Cookies["mylang"].Value);
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = CultureInfo.CreateSpecificCulture(Request.Cookies["mylang"].Value);

    }



    در این کد اگه کوکی موجود نباشه بنده مقدار fa را بهش میدم ، در جاهای دیگر هم کوکی توسط یک فیلد از Db پر میشه که این فیلد چون از نوع char 2 هست امکان نداره که مقدار farsi داخلش قرار بگیره !

  6. #6
    عجیبه...
    اون طور که خطا میگه، مقدار Farsi در پارامتر name قرار گرفته...
    اینکه این مقدار از کجا میاد، ا... اعلم!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Culture
    نوشته شده توسط kavehYn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 10:21 صبح
  2. URI formats are not supported
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 14:27 عصر
  3. Culture , مشکل فارسی نویسی در دات نت 2005
    نوشته شده توسط honey_boy2004 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 13:42 عصر
  4. culture
    نوشته شده توسط mino در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 08:29 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 02:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •