نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در انتقال یه فیلد Blob

  1. #1

    مشکل در انتقال یه فیلد Blob

    سلام

    من با روش TMemoryStream یه فایل Word (.dco ) رو تو یه جدول ذخیره کردم

    حالا این فیلد Blob رو می خوام به یه جدول دیگه ببرم من از
    DS_word_des.DataSet.Insert ;
    // Transer Blob Field
    TBlobField(DS_word_sou.DataSet.FieldByName('photo' )).SaveToStream(StreamPic );
    TBlobField(DS_word_des.DataSet.FieldByName('photo' )).LoadFromStream(StreamPic);
    ///////////
    DS_word_des.DataSet.Post ;
    روش استفاده کردم انتقال پیدا می کنه ولی فایل رو باز نمی کنه

    چی کار کنم ؟

  2. #2
    کسی نظزی نداره ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602
    به نظر یه کمی خنده دار میاد ولی من هم همین مشکل رو داشته ام و این کد رو بینشون اضافه کردم و مشکلم حل شد
     TBlobField(DS_word_sou.DataSet.FieldByName('photo'  )).SaveToStream(StreamPic );
    StreamPic.Savetofile('c:\tmp.tmp');
    otherStream.loadFromFile('c:\tmp.tmp);

    TBlobField(DS_word_des.DataSet.FieldByName('photo' )).LoadFromStream(otherStream);


    البته هیچ فرقی با فراخوانی اون از حافظه نمی کنه ولی به هر حال استفاده از دو Stream مجزا و همچنین ذخیره سازی و فراخوانی از دو Stream مشکل من رو حل کرد !!

  4. #4
    با تشکر
    مشکل من حل شد من TQuery رابه TDataSource وصل کرده بودم جواب نداد ولی بعد از وصل TTable جواب گرفتم
    DS_word_dbf.DataSet.Insert ;
    TBlobField (DS_word_nmir.DataSet.FieldByName('photo')).SaveTo Stream(Stream);
    Stream.Seek(0,soFromBeginning );
    TBlobField(DS_word_dbf.DataSet.FieldByName('photo' )).LoadFromStream(Stream);
    DS_word_dbf.DataSet.Post ;
    Stream.Free ;

تاپیک های مشابه

  1. فیلد (کمک فوری)blob
    نوشته شده توسط Future در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 14:53 عصر
  2. روشی دیگر برای کار با فیلدهای BLOB
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 14:00 عصر
  3. Blob
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 13:10 عصر
  4. نحوه فرستادن فیلدهای Blob با دستور SQL
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 02:22 صبح
  5. ذخیره/بازیابی عکس در فیلد از نوع Blob
    نوشته شده توسط رهام در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1384, 02:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •