نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: combobox دوستونی

  1. #1

    combobox دوستونی

    با سلام
    من می خواهم یکی از ستون های دیتاگرید ویو یک کمبو باکس باشه که این کمبو باکس دو ستونی باشه لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    در قرار دادن combobox در ستون گرید ویوو که کار خاصی نمی خواد و فقط type اون ستون رو combobox قرار بده و به اطلاعاتت بایندش کن اما منظورت از دو ستونی بودن چیه؟
    اگر منظورت اینه که دو تا ستون های یه رکورد رو کنار هم داشته باشی میتونی توی دستور select خودت به راحتی اونها رو به هم بچسبونی حالا مستفیم یا با یه spliter مثل - یا | .

  3. #3

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    در قرار دادن combobox در ستون گرید ویوو که کار خاصی نمی خواد و فقط type اون ستون رو combobox قرار بده و به اطلاعاتت بایندش کن اما منظورت از دو ستونی بودن چیه؟
    اگر منظورت اینه که دو تا ستون های یه رکورد رو کنار هم داشته باشی میتونی توی دستور select خودت به راحتی اونها رو به هم بچسبونی حالا مستفیم یا با یه spliter مثل - یا | .
    با تشکر از شما
    میشه بیشتر توضیح بدید
    من می خواهم توی کمبو باکس که توی گرید هست دو تا از فیلدهای یه جدول بنام title (فیلد های code, descr) را قرار بدم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط parvin joon مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید
    منظور کاربر hamed_bostan دستور زیر است (البته با اجازه ایشان)

    SELECT (ColumnA + ' - ' + ColumnB) AS ColumnAB, ColumnC FROM TableName
    به جای
    SELECT ColumnA, ColumnB, ColumnC FROM TableName

    البته اگر فیلدها عددی باشند باید اول به String تبدیل شوند.
    بدیهی است که با اجرای روش فوق امکان UPDATE را از دست میدهید و نام ها فیلدها در هر سطر پشت سرهم می آیند و مثل حالت چند ستونی زیر هم نمی آیند. (که البته برای مواردی مثل اتصال نام و نام خانوادی زیاد هم بد نیست)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    اگر داده ها رو در یک DataTable ریختی، میتونی به کمک خاصیت Expression از DataColumn یک فیلدی رو اضافه کنی که مجموع دو فیلد از همان دیتاتیبل باشه! مثلا:

    dt.Columns.Add("FirstLastName", typeof(string), "FirstName + LastName");

    که FirstName و LastName نام ستونهای موجود در شیئ dt است و شیئ dt هم یک دیتاتیبل است. که در صورت نوشتن دستور فوق، یک ستون به dt اضافه میشه که مجموعی از FirstName و LastName در آن ستون قرار میگیره (برای هر سطر).

تاپیک های مشابه

  1. بایند کردن combobox
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 12:09 عصر
  2. اضافه کردن ایتم به combobox
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 16:42 عصر
  3. مشکل دوم ComboBox
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1386, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •