نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد جدول توسط کاربر با یک نام تصادفی

  1. #1

    ایجاد جدول توسط کاربر با یک نام تصادفی

    سلام
    امکانش هست که کاربر جدولی را با نام دلخواه خود (مثلا عبارتی که در یک Editbox وارد کرده ) ایجاد و نام گذاری کند و یا جدول با تابع Random نامگذاری شود.

    البته سرچ هم کردم ، نمی دونم شاید از Keywords خوبی استفاده نکردم. در هر صورت اگه در تاپیکی مطرح شده، ممنون می شم لینک بدید.

  2. #2
    بله امکانش هست
    باید با Create Table استفاده کنید
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    با اجازه دوستمان.
    ایجاد یک جدول به 4 فیلد:
    [CODE]
    CREATE TABLE [dbo].[Tbl_Test] (
     [nvarchar] (3) COLLATE Arabic_CI_AS NOT NULL ,
    [Company] [tinyint] NOT NULL ,
    [Name] [nvarchar] (50) COLLATE Arabic_CI_AS NULL ,
    [Index] [int] NULL
    )

    برای آن هم می توانید (Tbl_Test) مثلا یک کاراکتر مثل "A" قرار دهید و سپس با تابع Random یک عدد تصادفی تولید کرده و در ادامه کلمه "A" قرار دهید و نام Table شما بشود.
    موفق باشید

  4. #4
    دوست عزیز، جناب SYNDROME
    من متوجه منظور شما نشدم. می فرمایید، بجای [TBL_Test] متغییر A رو قرار بدم. بعلاوه اینکه [dbo] یعنی چی؟

    به هرصورت کد من اینه:


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    A : String;
    begin
    A := Edit1.Text;
    frmMain.Conn.ExecuteDirect('CREATE TABLE Table1 (NAME VARCHAR(20) NOT NULL, ' +
    'AGE INTEGER, PRIMARY KEY (NAME))');

    end;


    حالا می خواهم متغییر A را بجای Table1 بگذارم. سوال اینه که چی جوری متغییر رو توی دستور SQL بذارم؟

  5. #5
    نام جدولت رو از کاربر بگیر یا خودت بساز . Query ات را هم جوری بنویس که فقط نام جدولش s% باشه . از تابع Format برای ساختن Query نهائی استفاده کن . راهنمای دلفی رو برای این تابع ببین یا فروم رو جستجو کن . dbGo هم عنوان محصور کننده های بورلند برای تکنولوژی ADO هست .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    نقل قول نوشته شده توسط mohmp3 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، جناب SYNDROME
    من متوجه منظور شما نشدم. می فرمایید، بجای [TBL_Test] متغییر A رو قرار بدم.
    شما به شکل زیر عمل کنید.

    TableName := 'A'+InttoStr(Random(100));

    این شد نام جدول شما حالا در زمانی که String مربوط که در بالا اشاره شد را می سازید به جای نام جدول که در بالا Tbl_Test است بنوسید

    St := 'CREATE TABLE [dbo].['+TableName+'] . . . . .'

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •