نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سئوال در مورد تعریف متغیر در vb.net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sabair
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Iran
    پست
    232

    Smile سئوال در مورد تعریف متغیر در vb.net

    سلام به برنامه نویسان vb.net
    من 3 سئوال دارم
    1-چگونه یک متغییر عمومی در وبی دات نت تعریف کنیم؟
    2-چه طور باید تایمر را در وبی دات نت را انداخت؟
    3-چگونه یک متغییر در کد اچ تی ام ال تعریف کنیم؟
    متشکرم از برنامه نویسان حرفه ای

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط sabair مشاهده تاپیک
    1-چگونه یک متغییر عمومی در وبی دات نت تعریف کنیم؟
    یه Module به برنامه اضافه کنید و متغیرتون رو داخل اون تعریف کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    1- همانطور که دوستان اشاره کردند یا Module یا دستور Shared
    2- اگر نگاه دقیق به نوار ابزارتان بیاندازید پیدایش میکنید، البته اگر فرمی ندارید که بخواهید روی ان تایمر قرار دهید بگویید تا کد بدهم (دو تایمر در دات نت داریم.)
    3- یعنی چی؟ منظورتان از کد HTML چیست؟ صفحات asp.net را میگیویید یا تعریف متغییر در Java ؟یعنی منظورتان متغییر در سرور است یا کلاینت؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sabair
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Iran
    پست
    232
    صفحات asp.net را می گویم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sabair
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Iran
    پست
    232
    سئوال دوم کسی نیست به من توضیح دهد
    به عنوان مثل در ویژوال بیسک وقت می خواهی تایمیر را شروع به کار کند
    در قسمت interval را 1 می گذارید و اگر تایمر روش باشد
    شروع به کار می کرد
    در اینجا امکانپذیر نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز تایمر دارای متد start, stop برای شروع و پایان کار ان است منظور شما این است سوال شما هم که زیاد واضح نیست در مورد متغییر در صفحه asp.net باید سوال را داخل تالار asp.net مطرح می کردید ولی توضیحات بیشتری بدهید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    من هم مثل دوست عزیزمان کاربر ghafoori درست متوجه نشدم!!!
    تعریف متغییر چه نکته مبهمی دارد؟؟؟
    Dim x As Integer
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    در مورد تایمر هم، نکند خدایی ناکرده منظور شما از تایمر، تایمر در صفحات ASPX باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sabair
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Iran
    پست
    232
    سلام یک نمونه در مورد timer می توانید مثل بزنید در VB.NET چون من کاربر جدید VB.NETهستم و تازه شروع کرده ام
    متشکرم
    فقط کدآنها را برای من ارسال نماید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط sabair مشاهده تاپیک
    سلام یک نمونه در مورد timer می توانید مثل بزنید در VB.NET چون من کاربر جدید VB.NETهستم و تازه شروع کرده ام
    متشکرم
    فقط کدآنها را برای من ارسال نماید.
    نمیدانم مشکلتان کجاست؟ شاید Enable را فعال نکرده اید؟ اصلاً تایمر را پیدا کرده اید؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sabair
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Iran
    پست
    232

    Smile ساده ترین روش دوست عزیز

    شما دستور را خیلی پیچیده کردید و می توانستید دستور را به صورت خیلی ساده انجام دهید
    این کدشما:
    Option StrictOn
    OptionExplicitOn
    PublicClass Form1
    Private m_Counter AsInteger
    PrivateSub TMR_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TMR.Tick
    Me.m_Counter += 1
    Me.lblTimer.Text = String.Format("{0}")
    EndSub
    این کد من
    Public Class Form1
    Dim a AsInteger
    PrivateSub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    a = a + 1
    (Label1.Text = System.Convert.ToString(a
    EndSub
    EndClass

    مورد تائید است و اگر در این بحث و گفتگوی دارید بفرمائید
    بیاید اندیشه های خود را به دیگران بیاموزیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •