نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی اجرای یک Delete Query در ویژوال بیسیک

  1. #1

    چگونگی اجرای یک Delete Query در ویژوال بیسیک

    با سلام
    من یک دیتابیس access دارم که داخلش یک Delete Query ساخته ام حالا با DataEnvironment به این Query دست پیدا کرده ام ولی متاسفانه نمی دانم چگونه آن را اجرا کنم . لطفا راهنمایی فرمایید :? .
    :oops: ضمنا من می خواهم تمام اطلاعات داخل یک جدول را پاک کنم برای همین هم از یک Delete Query استفاده کرده ام لذا اگر راه دیگری برای حذف تمام رکوردهای یک جدول سراغ دارید که با پایگاه داده اکسس همخوانی داشته باشد راهنمایی فرمایید .
    متشکرم ربیعی
    :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    از کد زیر با کمی تعریف متغیر ها و مقدار دهی به آنها می توانید استفاده کنید :

    Public Sub dropTable()
    On Error GoTo localerr

    Dim strSQL As String

    Dim y As Adodc
    Set y = mvarsetAdoDcControl

    With y
    .CommandType = adCmdTable
    .RecordSource = clsDB_TableName
    .Refresh
    End With

    Dim Cc As ADODB.Connection
    Set Cc = y.Recordset.ActiveConnection

    strSQL = " drop table " + clsDB_TableName
    Cc.Execute (strSQL)

    y.Recordset.Update
    y.Recordset.Close
    Cc.Close
    Set y = Nothing

    Exit Sub
    localerr:
    'MsgBox Str(Err.Number) + " " + Err.Description, vbExclamation + vbSystemModal, "deleting Error !"

    End Sub

  3. #3
    اگه از دستورات sql استفاده کنی
    "cm.CommandText = "delete * FROM table1
    cm از نوع Command

  4. #4

    اجرای یک query بوسیله کد VBA داخل اکسس

    سلام
    یه پروژه دارم که لازم موقع باز شدن یک فرم یه Update query اجرا بشه ولی خوب هر دفعه که اجرا میشه دو تا پنجره میاد که باید کلید yes رو انتخاب کنیم. یکم خسته کننده شده آیا کدی هست که بصورت خودکار وقتی یه پنجره سوال میاد خودش یه گزینه تعیین شده رو انتخاب کنه تا کاربر هر دفعه لازم نباشه که تایید کنه این مسیج باکس های خود اکسس رو؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  5. #5

    نقل قول: چگونگی اجرای یک Delete Query در ویژوال بیسیک

    سلام
    Update query رو با ماکروهای اکسس نوشتید یا با کد مستقیم ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. چطوری کلی رکورد رو Delete کنم؟
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 10:16 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 10:04 صبح
  3. مشکل در خطای delete
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 09:55 صبح
  4. delete query
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1384, 12:52 عصر
  5. محافظت فایل در برابر delete شدن
    نوشته شده توسط saeed9982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1384, 17:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •