نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر آیتمهای یک فرم با توجه به اطلاعات فرم دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39

    Smile تغییر آیتمهای یک فرم با توجه به اطلاعات فرم دیگر

    با سلام- چگونه می توان آیتمهای یک کامبو باکس را با استفاده از اطلاعات وارد شده در یک فرم دیگر تغییر داد؟
    مثال: در حال پر کردن اطلاعات یک فرد هستیم. در کامبو باکس ما شهر مورد نظر موجود نیست. برنامه این امکان را دارد که با کلیک بر دکمه ای فرم دیگری باز شود(به صورت dialogbox) و بتوان اطلاعات آن شهر را به بانک اطلاعاتی اضافه کرد. چگونه می توان بدون باز و بسته کردن فرم اول اطلاعات کامبو مربوط به شهر ها را رفرش کرد؟
    با تشکر

  2. #2
    اگه از Dataset استفاده کردید جهت نمایش اطلاعات Combo ، کافیه که در هنگام مورد نیاز Dataset را مجدد Fill کنید ولی اگه با کد آیتمهای Combo را Add کردید ، آیتمها را Clear و مجدد add کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39
    با تشکر - ببینید با توجه به مثالی که گفتم،
    اولا- فرم اول در هنگام باز شدن فرم دوم بسته نمی شود(تنها به صورت یک show.dialogbox() است)
    دوما- اطلاعات کامبو را از یک دیتا ست می خوانم ولی تنها در زمان لود اولیه فرم.
    سوما- چگونه می توان با بسته شدن یک فرم، یک متد را در فرم دیگر صدا زد؟ دقیقا می خواهم متدی بنویسم که با بسته شدن فرم دوم، این متد در فرم اول صدا زده شود و کامبو را دوباره پر کند

  4. #4
    شما وقتی که ShowDialog را صدا می زنید ، برنامه روی همین خط میمونه تا فرم باز شده بسته شود. پس شما نی تونید بلافاصله بعد از دستئر ShowDialog ، تابعی را که اطلاعات Combo را پر دوباره میکنه را صدا زد

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط mehdisiavashian مشاهده تاپیک
    با تشکر - ببینید با توجه به مثالی که گفتم،
    اولا- فرم اول در هنگام باز شدن فرم دوم بسته نمی شود(تنها به صورت یک show.dialogbox() است)
    دوما- اطلاعات کامبو را از یک دیتا ست می خوانم ولی تنها در زمان لود اولیه فرم.
    سوما- چگونه می توان با بسته شدن یک فرم، یک متد را در فرم دیگر صدا زد؟ دقیقا می خواهم متدی بنویسم که با بسته شدن فرم دوم، این متد در فرم اول صدا زده شود و کامبو را دوباره پر کند
    دقیقا همین مشکل را من تو برنامه هام دارم که البته با روشهایی تونستم بعضی از موارد را برطرف کنم .
    سوال دوست ما سوال من هم هست آیا رویداد خاصی هست که بتوان با بسته شدن فرم دو در فرم یک آن را فراخوانی کرد و بعد تعقیرات را در فرم یک بدون اینکه فرم یک را مجددا باز بسته کنیم و یا مواردی مثل این دوباره مشاهده کرد(مشاهده ی تعقیرات فرم یک هنگام بسته شدن فرم دو )

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    شما وقتی که ShowDialog را صدا می زنید ، برنامه روی همین خط میمونه تا فرم باز شده بسته شود. پس شما نی تونید بلافاصله بعد از دستئر ShowDialog ، تابعی را که اطلاعات Combo را پر دوباره میکنه را صدا زد
    این قبول من هم با تریس این مشکل رو فهمیدم ولی راه حل چیه؟ با توجه به صورت مسئله اولیه لطفا راه حل بدهید. با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    اگه درست متوجه شده باشم
    این مورد یعنی رفرش کردن فرم ، مدتی پیش برای خود من هم سوال بود که به جواب منطقی منتهی نشد



    همونطور که گفتن
    یه راه باز و بسته کردن فرم
    به این صورت که در رویداد formclosing فرم 2 یه نمونه از فرم یک ساخته بشه خاصیت showintaskbar اون false باشه و بعد تابع مورد نظر در فرم یک فراخوانی شه و بعد هم فرمی که ساخته شده رو ببندیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    من هم به چنین موردی قبلا برخورد کردم...اگه دیباگ کنی و بصورت خط به خط اجرا کنی متوجه می شی که من چی می گم...
    وقتی که فرم دومت رو بصورت ShowDialog() فراخونی می کنی ، تا وقتی که دوباره فرم دومت بسته بشه ، توی فرم اول روی خط frm2.ShowDialog() می مونه...یعنی شما می تونی بلافاصله بعد از اینکه در فرم اولت نوشتی frm2.ShowDialog() ، دوباره داده های مربوط به ComboBox ات رو بروز کنی...
    نیازی به کارای دیگه نیست...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    نقل قول نوشته شده توسط mehdisiavashian
    سوما- چگونه می توان با بسته شدن یک فرم، یک متد را در فرم دیگر صدا زد؟ دقیقا می خواهم متدی بنویسم که با بسته شدن فرم دوم، این متد در فرم اول صدا زده شود و کامبو را دوباره پر کند
    همانطور که RED-C0DE گفتند، وقتی از ShowDialog استفاده کنید نیازی به این کار نیست.
    بهرحال اگر لازم بود:

    Form2 frm = new Form2();
    frm.FormClosed += new FormClosedEventHandler(frm_FormClosed);
    frm.Show();

    که متد frm_FormClosed بصورت زیر تعریف شده و با بسته شدن فرم frm، اجرا میشه:

    void frm_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    ...
    }

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •