نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با FileSystemObject

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31

    مشکل با FileSystemObject

    من یه قطعه کد نوشتم تا بفهمم یک دایرکتوری (مثلا a1) روی سرور هست یا نه..به این شکل :
     
    set fs=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject ")
    MyFolder=server.mappath("/a1/")
    ' Check if the creation was a success or not
    If fs.folderexists(MyFolder) then
    Response.write "Success"
    Else
    Response.write "Failure."
    End If



    بعد از اجرای صفحه error میده که :


     
    Server object error 'ASP 0177 : 800401f3'
    Server.CreateObject Failed
    /APO.asp, line 39 Invalid ProgID. For additional information specific to this message please visit the Microsoft Online Support site located at: http://www.microsoft.com/contentredirect.asp.


    چیکار باید بکنم...به ادمین سرور باید بگم؟

  2. #2
    سلام.. از این دستورات استفاده کنید...


    Dim objFSO
    Set objFSO = _
    Server.CreatObject("Scripting.FileSystemObject")
    If objFSO.FolderExists(Server.MapPath("a1")) Then
    Response.Write "این پوشه موجود میباشد"
    Else
    Response.Write "متاسفانه این پوشه یافت نشد "
    End if
    Set objFSO = Nothing

    اگر بخواهید پوشه را در دایرکتوری دیگری پیدا کنید میتوانید از مسیر وابسته مثل "NewFolder\a1" و یا "...\a1" استفاده کنید.
    فکر میکنم انقدر گویا باشه که دیگه نیازی به توضیح نداشته باشه... ولی اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم.
    علی یارت!

  3. #3
    یک پست در مورد کار با آبجکت فایل سیستم مینویسم و توضیحات کامل رو براتون قرار میدم...
    علی یارت!

  4. #4

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •