نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد چند نمونه از یک فرم موجود و رویت اونا در Solution Explorer

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Question ایجاد چند نمونه از یک فرم موجود و رویت اونا در Solution Explorer

    سلام
    یه سوال من داخل برنامم یک فرم دارم که داخلش کلی چیزه و کلی تابع و.....
    حالا می خوام از اون فرم داخل برنامه چند تا داشته باشم که همه 80% شبیه هم هستن
    البته منظورم ساخت اونا با کد و show کردنش نیست
    می خوام اونا رو تو پنجره Solution Explorer داشته باشم و هر تغییری خواستم اعمال کنم
    ببینید می خوام کاملا از اونا کپی بردار شه حتی اسم محتویات داخلش(تکست باکس و..) مثه هم باشه
    تنها تفاوتشون اسم فرمها باشه
    از add existing item استفاده می کنم نتیجه ای نمی گیرم

    شما چه راهی پیشنهاد می کنید

  2. #2
    دوست عزیز از Inherited Form استفاده کنید
    https://barnamenevis.org/showth...Inherited+Form

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    من داخل فرم اصلی یه دیتا گرید ویو دارم و حالا تو فرمی که ساخته شده می خوام روی اون تغییرات اعمال کنم
    اما داخل این فرم امکان دسترسی به اون رو ندارم
    حتما باید توی این چند فرمی که از اون اصلی ساختم ، توی هر کدوم یه سری تغییرات رو روی دیتا گرید ویو اعمال کنم
    مثه تغییر روی تعداد ستونها در زمان اجرای برنامه و . . .

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط smt_414 مشاهده تاپیک
    سلام
    من داخل فرم اصلی یه دیتا گرید ویو دارم و حالا تو فرمی که ساخته شده می خوام روی اون تغییرات اعمال کنم
    اما داخل این فرم امکان دسترسی به اون رو ندارم
    حتما باید توی این چند فرمی که از اون اصلی ساختم ، توی هر کدوم یه سری تغییرات رو روی دیتا گرید ویو اعمال کنم
    مثه تغییر روی تعداد ستونها در زمان اجرای برنامه و . . .
    هر آبجکتی را که میخواین در فرم های فرزند تغییر بدین باید خاصیت modifier را در فرم والد برای اون آبجکت روی protected تنظیم کنید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    هر آبجکتی را که میخواین در فرم های فرزند تغییر بدین باید خاصیت modifier را در فرم والد برای اون آبجکت روی protected تنظیم کنید

    سلام
    در صورتی که بخواهیم به ایونت های آن دسترسی داشته باشیم
    چه باید کرد؟؟
    تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    کسی نمی دونه ؟!

  7. #7

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط smt_414 مشاهده تاپیک
    سلام
    در صورتی که بخواهیم به ایونت های آن دسترسی داشته باشیم
    چه باید کرد؟؟
    تشکر
    باید با کدنویسی اون event رو فعال کنید :
            private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.button1.Click += new EventHandler(button1_Click);
    }

    void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Salam!!!");
    }

    مثال رو ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

تاپیک های مشابه

  1. Solution برای ایجاد یک گالری عکس شخصی
    نوشته شده توسط Neo Persian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 01 شهریور 1386, 08:29 صبح
  2. Solution
    نوشته شده توسط miimii در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 09:21 صبح
  3. ساخت solution در asp.net
    نوشته شده توسط keenonweb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 13:17 عصر
  4. کنترل شبیه solution explorer ویژوا استدیو
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 22:17 عصر
  5. ارتباط پروژه های موجود در یک solution
    نوشته شده توسط cache_overflow در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •