نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پیدا کردن رمز SA در SQL server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    پیدا کردن رمز SA در SQL server

    خوب فرض کنیم یه apllication داریم که در کد اون از طربق SA به sql server وصل میشه! خوب source رو هم نداریم! راهی هست که هنکام اتصال برنامه جایی رو بخونیم و رمز SA رو بشناسیم؟ :? :shock:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    از توی خود SQL Server که به این سادگی امکان پذیر نیست. چون پسوردها رمزنگاری میشوند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    منظورم خوندن conection string بود!! از روی port که به server ارسال میشه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    :shock:
    مگه میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    خوب معلومه که میشه!

  6. #6
    از توی خود SQL Server که به این سادگی امکان پذیر نیست. چون پسوردها رمزنگاری میشوند.
    درست است اما نرم افزارهایی برای دیکود کردن آن وجود دارد
    از روی port که به server ارسال میشه!
    از راه sniff کردن پکت های ارسالی می توان این کار را انجام داد
    علاوه بر راه های فوق از طریق Brute force نیز می توان این کار انجام داد
    اکثر SQl server های نصب شده در ایران دارای ایمنی بالایی نیستند به طوری که با یک جستجوی ساده می توان اکسپلویت های مربوطه را پیدا کرد و به کل سیستم دستیابی پیدا نمود

    از این نرم افزار حتما استفاده نمایید
    http://www.nextgenss.com/squirrelsql.htm
    این هم برای چک کردن پسورد ها
    http://www.nextgenss.com/sqlcrack.htm
    or u can try Forcesql
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    85
    برنامه های خوبی هستن . فقط بدیش اینه که باید با System Admin به سرور کانکت بشی که بتونی پسورد های hash شده رو ببینی.
    اگه میشد با یه user محدود شده یا db_owner یکی از DB ها هم باهاش کار کرد خیلی خوب بود!!!! :twisted: 8)

  8. #8
    <span dir=ltr>
    • Some postes are Deleted 'cuz of Warez related or offensive content , Friends plz do not post Script-kiddie-ish things , i' ould erase them however
    </span>
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  9. #9

    ?

    اگر میشه راه حل دستیابی به رمز SA را بدون اینکه لازم به دونستن رمز Admin شبکه باشه برای من بنویسید (بصورت ساده)و اینکه چه جوری میشه جولوی اینکار را گرفت. اگر رمز Admin شبکه را بدونیم چطور؟
    از اون سایتهایی که معرفی شده نتونستم استفاده بکنم.

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server &amp; Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •