صفحه 5 از 15 اولاول ... 34567 ... آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 593

نام تاپیک: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

  1. #161
    FindOut See Last Line

    یکی از دوستان یه سوال مطرح کرده بودن که برای فهمیدن اینکه کاربر تا آخر یه تکس باکس (که اسکرول بار داره) رفته و آخرین خط رو دیده باید چیکار کرد ؟
    البته این که این کار دلیلی داره یا کاربردی داره دیگه بماند.

    این نمونه یه روش برای این کار رو نشون میده :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه



  2. #162
    2D Array Sample

    این نمونه برای کار با آرایه ی 2 بعدی اه پویا هست.

    توجه کنید که از کلمه ی کلیدی Preserve توی همه ی تغییر ابعاد نمی تونید استفاده کنید.

    دانلود



  3. #163
    Internet Download File-Url - ProX

    این نمونه برای دانلود فایل هست که از یوزر و پسورد هم پشتیبانی می کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه



  4. #164
    کاربر دائمی آواتار aidin1386
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس ديگه
    سن
    30
    پست
    156

    » نمایش فرم به صورت شیشه ای


  5. #165

  6. #166

  7. #167

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

  9. #169
    Picture Analyze

    یه نمونه ی ساده برای کار با تصویر

    این نمونه حاشیه عکس رو حذف می کنه.
    قادر به چرخش تصویر هم هست.

    دانلود




  10. #170
    یه نمونه ی ساده برای کار به Printer (تعیین پرینتر پیش فرض) و ListView

    دانلود



  11. #171
    FadeText Sample

    این نمونه ی ساده یه ترفند جالب اه برای افکت تدریجی متن.
    بدرد ساختن About می خوره.



    دانلود



  12. #172
    Register HotKey - MouseButton Sample

    مونیتور کردن فشرده شدن ترکیب کلید های Shift,Ctrl,Alt و کلید های موس.
    نمونه ی خیلی خوبی هست.



    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 20 فروردین 1387 در 09:57 صبح



  13. #173
    Form ِDrop Shadow

    ایجاد سایه برای فرم



    دانلود



  14. #174
    BackGround Picture for Transparent TextBox



    دانلود



  15. #175
    Process Gateway

    یه نمونه ی خوب و کامل برای کار با پراسس ها.
    یه سری ابزارهای سورس باز هم توش هست.



    دانلود



  16. #176

  17. #177
    Access Field Mapper

    از تصویر کارش مشخصه.
    ولی یکی از کاربرد هاش در آوردن لیست جداول و فیلدهای دیتابیس اه.




    دانلود



  18. #178
    Excel Chart

    خیلی دنباله نمونه ای می گردن که ارتباط با Excel و رسم نمودار از طریق کد رو توضیح بده.



    دانلود



  19. #179
    کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    اتصال به DataReport بدون استفاده از DataEnvironmet


    Dim strSQL as String
    strSQL="Select * From Table1 Where code=12"
    Dim rst As New ADODB.Recordset
    rst.Open strSQL, "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=d:\test.mdb",adOpenForwardOnly, adLockOptimistic

    If Not rst.EOF Then
    Set DataReport1.DataSource = rst
    DataReport1.DataMember = rst.DataMember
    DataReport1.Show
    End If

  20. #180
    Avi Extractor

    استخراج فریم ها از AVI



    دانلود



  21. #181
    AccessTextBox_By Label AccessKey

    حتما تا حالا برای دکمه هاتون AccessKey قرار دادین. (Command1&) -> (Command)
    با زدن Alt + c دکمه کلیک میشه.

    یه ترفند ساده برای گذاشتن AccessKey برای تکس باکس :



    دانلود



  22. #182
    Zoom text better than StretchBlt



    دانلود



  23. #183
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    ذوب شدن فرم به شکل بستنی
     
    Private Declare Function GetDC Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32" (ByVal hDestDC As Long, ByVal X As Long, ByVal Y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal dwRop As Long) As Long

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = vbKeyEscape Then Unload Me
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    Dim lngDC As Long
    Dim intWidth As Integer, intHeight As Integer
    Dim intX As Integer, intY As Integer

    lngDC = GetDC(0)

    intWidth = Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX
    intHeight = Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY

    Form1.Width = intWidth * 15
    Form1.Height = intHeight * 15

    Call BitBlt(hdc, 0, 0, intWidth, intHeight, lngDC, 0, 0, vbSrcCopy)
    Form1.Visible = vbTrue

    Do
    intX = (intWidth - 128) * Rnd
    intY = (intHeight - 128) * Rnd

    Call BitBlt(lngDC, intX, intY + 1, 128, 128, lngDC, intX, intY, _
    vbSrcCopy)

    DoEvents
    Loop
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Set Form1 = Nothing
    InvalidateRect 0&, 0&, False
    End
    End Sub


    ببخشید اگه تکراریه

  24. #184

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Change Exe Icon

    نمونه ای برای تغییر آیکون فایل های اجرایی. همون کاری که برنامه های ویرایش فایل های اجرایی انجام میدن.



    دانلود



  25. #185

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Expression Analyzer

    به علت درخواست زیاد دوستان برای برنامه ای که بتونه
    رشته های ریاضی رو آنالیز کنه و اونا رو به عبارت پسوندی تبدیل و یا نتیجشو محاسبه کنه،
    این dll رو آماده کردم.
    استفاده ازش توی نمونه کاملا مشخصه و بسیار ساده است.



    دانلود
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه



  26. #186

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Expression Analyzer 1.1.0

    کمی فرصت پیدا شد، Dll قبلی رو کمی ارتقا دادم.

    قابلیت ها :

    تبدیل عبارت میانوندی به پیشوندی و پسوندی
    پرانتبندی کردن عبارت ریاضی بر اساس اولویت ها
    محاسبه نتیجه ی عبارت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه



  27. #187

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    ImageInfo Sample

    بدست آوردن یه سری اطلاعات از تصاویر
    مثل
    حجم
    اندازه
    فرمت


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه



  28. #188

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Split & Merge Files

    یه نمونه ی خیلی خوب و کامل برای قطعه قطعه کردن فایل ها و اتصال قطعه ها بهمه.



    دانلود



  29. #189

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    The Matrix

    فکر کنم این نمونه خیلی طرفدار پیدا کنه ، چون واقعا زیباست.



    دانلود



  30. #190

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    WaterText Effect

    این نمونه از ترفند جالبی برای ایجاد افکت بروی متن استفاده کرده.



    دانلود



  31. #191

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Creatre Shortcut

    ایجاد میانبر از همه چیز



    دانلود



  32. #192

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    DVD Player

    اینم یه نمونه DVD Player .

    دانلود



  33. #193

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    vnAntivirus

    این نمونه رو برای دوست داران آنتی ویروس نویسی قرار دادم.



    دانلود



  34. #194

    Talking نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Photo On Drive
    اين هم يه سورس برنامه توپ كه مي تونه عكس دلخواه شما رو در پشت درايو ها بزاره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (59.1 کیلوبایت, 342 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #195
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    Post قفل نرم افزاري

    با استفاده از اين سورس شما مي توانيد شماره سريال هارد كامپيوتر يوز را بخوانيد و آنرا درون برنامه خود بكار ببريد و برنامه را در برابر كپي هاي غير مجاز جلوگيري كنيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #196
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Arrow

    توسط این کد میتونید حافظه اشغال شده رو ببینید
    MemControl.zip

    اطلاعات کاملتری از هارد
    HDDSerial.zip

    کنترل پنل
    پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
    ControlPanel.zip

    اطلاعات کاملی از درایوها ,نوع آنها و ...
    DrivInfo.zip

    رقص موس
    Dancing_Mouse.zip

    اطلاعات راجع به Bios
    BiosInfo.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 21 خرداد 1387 در 12:51 عصر

  37. #197
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169
    از اسمش مشخصه
    SysMetrics.zip

    Find Win32
    FndWin32.zip

    از اسمش مشخصه
    MouseOverAnimation.zip

    خیلی با حاله رقص آیکون های دسکتاپ
    ShuffleDesktop.zip

    اینم از مدیریت ویندوز
    WindowManager.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 21 خرداد 1387 در 12:53 عصر

  38. #198
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Arrow

    File manager
    Association.zip

    نمیدونم چه اسمی براش انتخاب کنم!!!
    Cdlgex.zip

    اینم نمیدونم چی بهش باید گفت ,حرفه ای
    clcViewWinInfo.zip

    واسه اونایی که Paint میخوان بسازن
    paint.zip

    اطلاعات بسیار کامل از سیستم
    Diag.zip

    اینم برنامه داس در ویندوز
    DOSOutputs.zip

    حرکت موس رو بر عکس میکنه
    Inverse.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 21 خرداد 1387 در 12:57 عصر

  39. #199
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Arrow

    اینم یه انیمیشن برای فرمهای About Me
    animatedAbout.rar

    هر جا موس بره اسم پنجره رو برمیگردونه
    Mouse_Move.zip

    از اسمش که مشخصه
    Hyperlink.zip

    گرفتن سورس سایت بدون باز کردن سایت
    WebCapture.zip

    Key Logger در تمام پنجره ها
    fVBKeyLog.zip

    Hide ,Min, Max ,... کردن پنجره های ویندوزی
    خیلی عالیه
    dFreeze.zip

    دیالوگ Find text,Replace

    FindReplace.zip

    باز کردن فایل Txt

    CustOpen.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 21 خرداد 1387 در 13:06 عصر

  40. #200

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    AMIB_MathTR

    یه سورس هست که با نوشتن یه فرمول ساده مثل فرمول زیر تصاویر متحرک زیبا با کمک ریاضی ایجاد کنید


    R = Abs(A) * 40


    هر فرمولی دوست داشتید به جای اون بنویسید تصاویر متحرک جذابی ایجاد میشه.

    (کاری از دوست عزیز AMIB)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه



صفحه 5 از 15 اولاول ... 34567 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •