نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با حذف یک ستون از DataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    Question مشکل با حذف یک ستون از DataGridView

    با سلام خدمت دوستان
    من میخوام کاربر در فرم اصلی برنامه وقتی که بر روی یک دکمه کلیک کرد در فرم دیگه ای که datagrid در اون قرار داره اطلاعات نشون داده بشه و یک ستون از داده ها رو هم حذف کنه.
    من به این صورت عمل کردم:
    متد Show فرم 2 رو که میخوام اطلاعات در اون نمایش داده بشه رو overload کردم. به این صورت:

    public void Show(DataSet objdataset)
    {
    dataGridView1.DataSource = objdataset;
    dataGridView1.DataMember = "authors";
    dataGridView1.Columns.Remove("au_lname");
    this.Show();
    }

    در رویداد کلیک دکمه، در فرم اول هم اینجوری نوشتم:

    Form2 frm2 = new Form2();
    frm2.Show(objdataset);

    مشکل اینجاست که ستون au_lname حذف نمیشه. یعنی به نوعی از مکانی که در dataGrid داشته حذف میشه و مجددا در سمت راست DataGrid قرار میگیره. ولی وقتی که Datagrid در فرم اصلی برنامه قرار داره این مشکل پیش نمیاد. میخواستم ببینم باید چیکار کنم؟

  2. #2
    دیتاگرید شما بایند شده؟
    دقیقا همون حالت داخل فرم اصلی رفتار میکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    دیتاگرید شما بایند شده؟
    دقیقا همون حالت داخل فرم اصلی رفتار میکنید؟
    بله، من دقیقا همین کد:

    dataGridView1.DataSource = objdataset;
    dataGridView1.DataMember = "authors";
    dataGridView1.Columns.Remove("au_lname");

    رو وقتی که در فرم اصلی مینویسم درست کار میکنه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    کسی چیزی نمیدونه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    خواهشا اگه زحمتی نیست یکی این موردی رو گفتم امتحان کنه تا اقلا بفهمم که مشکل از کامپیوتر منه یا نه

  6. #6
    برای من مشکلی که نداست.
    مطمئنید که بعد از Remove کردن ، Dataset دوباره Fill نمیشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    مطمئنید که بعد از Remove کردن ، Dataset دوباره Fill نمیشه؟
    نه در dataset تغییری ایجاد نمیشه
    به هر حال خیلی ممنون. کلا مثل اینکه کامپیوتر من مشکل داره

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •