نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی insert کردن مقدار درون textbox به دیتا بیس

  1. #1

    چگونگی insert کردن مقدار درون textbox به دیتا بیس

    با سلا م و عرض ادب

    من میخواهم مقادی درون یک textbox را که در یک متغیر ریخته ام را درون دیتا بیس بریزم

    با این که مقدار درون متغیر ذخیره میشود ولی درون دیتا بیس insert نمیشود(هیچ عملی انجام نمیدهد)
    ممنون میشم اگع بتونید به من کمک کنید.
    این هم دستورش


    <? if (isset($_POST["send"]))
    {
    $name=$_POST['txtname'];
    $link=$_POST['txtlink'];
    $result=mysql_query("insert into marq (name,link) values($name,$link)");
    }
    ?>

    از لحاظ نام جدول و فیلد هم مطمئن هستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    سلام
    1- از اجرا شدن کد داخل if مطمئن شید.
    2- کد اینسرت رو به این حالت در بیارید:

    insert into `marq` (`name`,`link`) values('$name','$link')


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    $result=mysql_query("insert into marq (name,link) values($name,$link)",$link);

    اگه هنوز مشکلتون حل نشده تابع mysql_error رو بکار ببرید تا ببینید که مشکلش کجاس؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76
    نقل قول نوشته شده توسط mrrajabi مشاهده تاپیک
    $result=mysql_query("insert into marq (name,link) values($name,$link)",$link);

    اگه هنوز مشکلتون حل نشده تابع mysql_error رو بکار ببرید تا ببینید که مشکلش کجاس؟
    نه دیگه
    کد شما هم اشکال داره
    کدی که tabib_m نوشت باید کار کنه وگرنه اشکال از جای دیگه ست

  5. #5
    VIP آواتار mnajafi
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    مشترک مورد نظر در دسترس نیست!!!!
    پست
    492

    insert into `marq` (`name`,`link`) values('.$name.','.$link.')


    به نقطه ها توجه کن.
    محمد نجفی
    اولین گام دانش و آگاهی جستجوی آن است.
    www.motafaker.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    کدی که آقا محسن نوشته صحیحه. فقط در هنگامی که میخوای Query رو از PHP اجرا کنی کلشو بین دابل کوتیشن بذار.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در insert into
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 15:59 عصر
  2. مقدار دهی به textbox در detailsview وقتی در مد insert قرار دارد
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 12:03 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 اردیبهشت 1386, 12:24 عصر
  4. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر
  5. insert into
    نوشته شده توسط shadow در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1383, 20:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •