نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطا در ارتباط با دیتابیس در Delphi For PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    خطا در ارتباط با دیتابیس در Delphi For PHP

    خطای ارتباط با دیتابیس در Delphi For PHP زیر چیست ؟

    Fatal error: Call to undefined function mssql_get_last_message() in C:\program files\CodeGear\delphi for php\1.0\vcl\adodb\drivers\adodb-mssql.inc.php on line 494

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    باید در انجمن PHP می پرسیدید هرچند انتقال پیدا می کنه.
    Fatal error: Call to undefined function mssql_get_last_message() in C:\program files\CodeGear\delphi for php\1.0\vcl\adodb\drivers\adodb-mssql.inc.php on line 494
    Include ها صحیح نیست، چک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    Unhappy

    Include ها صحیح نیست، چک کنید
    تمام موارد صحیح است اما باز هم این خطا رخ می دهد . با دیتابیس MySQL تست کردم و جواب داد . اما با دیتابیسهای MSSQL و ACCESS این خطا را می دهد .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    تمام موارد صحیح است اما باز هم این خطا رخ می دهد
    خود همین فایلتو دیدی که چیو include می کنه از توش؟؟
    C:\program files\CodeGear\delphi for php\1.0\vcl\adodb\drivers\adodb-mssql.inc.php
    نمیشه کهlibmssql در extension هات در PHP.ini یحتمل Set نیست. بنابراین include ها جواب نمی ده
    چک کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210
    نقل قول نوشته شده توسط vahidAM مشاهده تاپیک
    خود همین فایلتو دیدی که چیو include می کنه از توش؟؟
    لطف می فرمایید فایل PHP.ini ضمیمه را نگاهی بیاندازید و خطای فوق را بررسی کنید ؟
    از راهنمایی شما بسیار ممنون خواهم شد ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar php.rar‏ (15.7 کیلوبایت, 6 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    لطف می فرمایید فایل PHP.ini ضمیمه را نگاهی بیاندازید و خطای فوق را بررسی کنید ؟
    از راهنمایی شما بسیار ممنون خواهم شد ...
    نحوه نصب PHP رو تو این سایت جستجو کن ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    Unhappy

    مطابق با دستورالعملهای مربوط به نصب PHP پیش رفتم اما باز همان مشکل فوق الذکر را دارم .
    لطفاً راهنمایی کنید !!!؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. در حالت کلی، Delphi 7 بهتره یا Delphi .NET ؟
    نوشته شده توسط مهندس بیژن در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 01:29 صبح
  2. برنامه نویسی موبایل بوسیله delphi
    نوشته شده توسط saeidmot در بخش Symbian OS
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1385, 05:54 صبح
  3. Mastering Delphi Update for Delphi 2006
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 00:13 صبح
  4. SQl AND DELPHI
    نوشته شده توسط look in future1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1383, 08:06 صبح
  5. نصب component delphi 6 ,7 در Delphi 2005
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •