نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در datarow

  1. #1

    اشکال در datarow

    می خوام یک ردیف جدید در جدولم ایجاد کنم در رویداد کلیک مربوطه کد زیر را نوشتم

    نقل قول: drNew = (mmDataSet.ssRow)mmDataSet11.ss.NewRow();
    mmDataSet11.ss.Rows.Add(drNew); DataRow drNew;






    وقتی کلید اصلی را به صورت خودکار تنظیم می کنم مثلا چند تا چند تا جلو بره وقتی برنامه را اجرا می کنم ردیف جدید ایجاد کرده و کلید اصلی را خودش مقدار دهی کرده و من فیلدهای دیگر را وارد می کنم مشکل من اینه که می خوام وقتی یک ردیف ایجاد میشه کلید را خودم مقدار بدم ولی اگه کلید را تنظیم خودکار نکنم برنامه روی datarow error میگیره و میگه کلید اصلی نمی تونه null باش.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    فکر کنم میخواید مقادیر فیلدها رو برای dataRow مشخص کنید، از ایندکسر استفاده کنید، مثلا:

    drNew["ID"]=500;

تاپیک های مشابه

  1. چطور می شه یک datarow خاص رو remove کرد؟
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 05:33 صبح
  2. چگو نگی تعریف dataRow
    نوشته شده توسط marmar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1384, 07:19 صبح
  3. یک سوال در مورد datarow
    نوشته شده توسط ghaum در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •