نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چگونگی پرش از داده های نا معتبر در textbox

  1. #1

    Unhappy چگونگی پرش از داده های نا معتبر در textbox

    سلام دوستان؛من یک textbox دارم که می خوام بعضی چیزها توش وارد نشه مثلا وقتی می خوام نام توش وارد کنم دیگه کلیدهای عدد توش کار نکنه ویا وقتی میخوام یک سن رو توش وارد کنم دیگه حروف توش وارد نشه . من باید چه کار کنم؟

  2. #2
    باید تویه TextBox که قرار نام رو وارد کنی تویه رویداد Change وارد کنی:
    If IsNumeric(TextName.Text)=True Then
    MsgBox "شما باید از کاراکتر های حروف استفاده کنید.
    TextName.Text=""
    End If"

    همچنین اگه می خوای که تویه TextBox که قرار سن (عدد) وارد بشه برای جلوگیری از ورود حرف باید بنویسی :
    If IsNumeric(TextAge.Text)=False then
    MsgBox "شما مجاز به استفاده از کاراکتر حروف نمی باشید.
    TextAge.Text=""
    End If"

  3. #3

    اینم برنامش

    اینم برنامه اگه به دردت می خوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    سلام من خودم اینای رو که گفتی میدونستم ولی من نمی خوام textbox خالی بشه میخوام وقتی مثلا داریم عدد وارد می کنیم اگه حروف زده بشه حروف رو ننویسه و بوغ بزنه نه اینکه پیغام خطا بده و textbox خالی بشه چون اینجوری یکسری دادههای معتبری رو که کاربر به ما داده از دست خواهد رفت . من به دنبال یه راه حل بهتر می گردم . به هر حال ممنون

  5. #5
    فکر می کنم که بشه از متد Left یا Right استفاده کرد و به اندازه کاراکتر های خطا یا اشتباه به عقب برگشت.

  6. #6
    سلام
    مثال برای گرفتن فقط عدد

    Private Sub Text1_Keypress(Index As Integer, KeyAscii As Integer)
    Dim strvalid As String
    strvalid = "-+1234567890."
    If KeyAscii = 13 Then
    SendKeys "{TAB}"
    End If
    If KeyAscii > 26 Then
    If InStr(strvalid, Chr(KeyAscii)) = 0 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End If
    End Sub

  7. #7
    دوست من لطفا کدت رو تو کدشکن بزار.دستت به خاطر کد درد نکنه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان؛من یک textbox دارم که می خوام بعضی چیزها توش وارد نشه مثلا وقتی می خوام نام توش وارد کنم دیگه کلیدهای عدد توش کار نکنه ویا وقتی میخوام یک سن رو توش وارد کنم دیگه حروف توش وارد نشه . من باید چه کار کنم؟
    سلام
    باور کن چندین بار خودم برنامه را آپلود کرده ام.
    بگرد اگه پیداش نکردی برات بذارم

  9. #9
    Public Function KeyControl(CodeControl As Integer, _
    Stat As String) As Integer

    If Stat = "T" Then 'only Text
    Select Case CodeControl
    Case 65 To 90 ' Key from A to Z
    KeyControl = CodeControl
    Case 97 To 122 'Key from a to z
    KeyControl = CodeControl
    Case Else
    KeyControl = 0
    Beep
    End Select
    Else
    Select Case CodeControl
    Case 48 To 57 ' Key from 0 to 9
    KeyControl = CodeControl
    Case 47 And Stt = True ' /
    KeyControl = CodeControl
    Case 8 ' Key BackSpace
    KeyControl = CodeControl
    Case 46 ' Period
    KeyControl = CodeControl
    Case 13 ' enter
    KeyControl = CodeControl
    Case Else
    KeyControl = 0
    Beep
    End Select
    End If

    End Function
    '

    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    KeyAscii = KeyControl(KeyAscii, "T")
    End Sub

    Private Sub Text2_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    KeyAscii = KeyControl(KeyAscii, "N")
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimhoze مشاهده تاپیک
    Public Function KeyControl(CodeControl As Integer, _
    Stat As String) As Integer

    If Stat = "T" Then 'only Text
    Select Case CodeControl
    Case 65 To 90 ' Key from A to Z
    KeyControl = CodeControl
    Case 97 To 122 'Key from a to z
    KeyControl = CodeControl
    Case Else
    KeyControl = 0
    Beep
    End Select
    Else
    Select Case CodeControl
    Case 48 To 57 ' Key from 0 to 9
    KeyControl = CodeControl
    Case 47 And Stt = True ' /
    KeyControl = CodeControl
    Case 8 ' Key BackSpace
    KeyControl = CodeControl
    Case 46 ' Period
    KeyControl = CodeControl
    Case 13 ' enter
    KeyControl = CodeControl
    Case Else
    KeyControl = 0
    Beep
    End Select
    End If

    End Function
    '

    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    KeyAscii = KeyControl(KeyAscii, "T")
    End Sub

    Private Sub Text2_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    KeyAscii = KeyControl(KeyAscii, "N")
    End Sub
    سلام
    دوست عزیز حداقل حق تالیف را محفوظ میداتشی و میگفتی این کد را من نوشته ام

  11. #11
    البته مثال تو این زمینه زیاد هست
    من هم دو سه نمونه مختلف آپ کرده بودم
    مثلا دو نومونش فکر کنم تو این تاپیک باشه
    تعیین نوع ورودی جعبه متن
    که نمیدونم چرا این صفحه باز نمیشه شما هم یه تست بکن !

    میره تو این سایت !
    http://www.douran.com/HomePage.aspx?...tal&Lang=fa-IR

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز حداقل حق تالیف را محفوظ میداتشی و میگفتی این کد را من نوشته ام
    هدف یاد دادن بود که انجام شد از شما هم ممنون

  13. #13
    میتونی یه شرط خیلی ساده توی keypress بذاری مثلا
    If (e.KeyChar >= "a"And e.KeyChar <= "z"Or e.KeyChar >= "A"And e.KeyChar <= "Z") Then
    e.Handled = True
    EndIf

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •