نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: رفتن آدرس دیتابیس در ابتدای برنامه !

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    Tick رفتن آدرس دیتابیس در ابتدای برنامه !

    سلام بچه ها خوبید
    من یه سوالی دارم من می خوام بدونم که چه جوری میشه وقتی برنامه باز میشه اگه فایل دیتابیس را پیدا نکرد از کاربر بخواهد که فایل را برایش باز کند یعنی مثل پنجره ی open
    ممنون

  2. #2
    باید چک کنی که آیا این فایل وجود داره یا نه با تابع Dir یا تابع ای پی آی : FileExist

    با دستور DIR :
     

    If Dir("مسیر فایل دیتا بیس"( = "اسم فایل دیتا بیس" Then
    Msgbox "Database File Found"
    Else
    Msgbox "Database File Not Found"
    End if
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    سلام ممنون از جوابتون این فقط برای چک کردن هست من می خوام اگه نبود بیاد یه پنجره ی open باز کند . کنترل استفاده شده adodc هست ممنون

  4. #4
    خوب عزیز من کد تغییر بده دیگه ... بجای Msgbox " Database File Not Found" بنویس :

    Commondialog1.ShowOpen

    اگه می خوای سورس کامل این کاری رو که می خوای انجام بدی رو واست بنویسم ؟
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    سلام ممنون از جوابتون
    ببینید شما در دیتابیس برای تعریفConnectionString ما باید این دستورات را بنویسیم حالا برای اینکه ما بتونیم آدرس را از اول برنامه از کاربر بگیریم چگونه است . ممنون
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Documents and Settings\emperor hack\Desktop\full\a.mdb;Persist Security Info=False

  6. #6
    من به کد بالا یه خورده کد اضافه کردم امیدوارم که درست باشه.
     Option Explicit
    Dim x as Variant
    If Dir("مسیر فایل دیتا بیس" = "اسم فایل دیتا بیس" ) Then
    Msgbox "Database File Found"
    Else
    Msgbox "Database File Not Found"
    x=MsgBox "آیا مایل به وصل شدن به بانک اطلاعاتی هستید؟"
    ,vbInformation+vbYesNo,"پیام"
    If x=vbYes then
    Commondialog.Filter="Date|*.mdb"
    Commondialog.ShowOpen
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Commondialog1.FileName;Persist Security Info=False
    Else
    End if
    End if

  7. #7
    البته می گم شما برای اینکه برنامتون راحت تر اجرا بشه بهتره که از طریق کد نویسی به بانکتون وصلش کنید تا اینکه بخواین از Properties به بانک وصلش کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    سلام عزیز ممنون از جوابتون ولی گیر می ده
    گیرش دقیقا تو اون تیکه ای هست که گفتین
    Commanddialog1.filename

    وقتی به این خط میرسه بااینکه فایلم باز می کنیم ولی گیر می ده میگه مثلا
    مثل این عکس

    ممنون

  9. #9
    دوست عزیز من یه نمونه تو یه تاپیک دیگه گذاشتم که هم وجود بانک رو چک میکنه و هم قابلیت ایجاد و اتصال به بانک رو داره

    اینم لینکhttps://barnamenevis.org/showth...562#post411562

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    برنامه ی شما مشکل داره یه چک بکنید ممنون .

  11. #11
    دوست عزیز تصحیح شد یکی از فرمهارو پاک کرده بودم

  12. #12
    sanaz عزیز .. Connection String قخ باید به صورت زیر بنویسی:

     
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Commondialog1.FileName & ";Persist Security Info=False"
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون از جوابتون

    سلام ممنون از جوابتون کاملا درست شد متشکرم .

  14. #14
    خواهش می کنم .. وظیفه بود
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    و یه سوال

    وقتی یک دیتابیس را می خواهیم از کاربر باز شود قبل از نشان دادن پنجره ی open تست کنه ببینه اگر adodc ما error نبود دیتابیس رو نداد کاری نکند ولی اگر از adodc ما error اجرا شد بیاد و اگر اون error مربوط به نبودن دیتابیس بود commanddialog1.showopen باز شود ممنون

  16. #16
    متوجه نشدم چی گفتین .... فقط فک کنم می خواین Error ها رو ور دارین ؟ درسته ؟

    اگه این کارو می خواین بکنین کد های MsgBox رو پاک کنید دیگه .... شما بهتره ویژوال بیسیک رو بیشتر مطالعه کنید
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  17. #17
    وقتی یک دیتابیس را می خواهیم از کاربر باز شود قبل از نشان دادن پنجره ی open تست کنه ببینه اگر adodc ما error نبود دیتابیس رو نداد کاری نکند ولی اگر از adodc ما error اجرا شد بیاد و اگر اون error مربوط به نبودن دیتابیس بود commanddialog1.showopen باز شود ممنون
    شما بیا تو Sub Main با دستور Dir چک کن اگه فایل وجود نداشت بعد commanddialog1.showopen رو نشون بده
    البته به جز Dir در صورت نیاز از FileSystemObject هم میتونی استفاده کنی !

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    سلام آقایون من کار با error ها رو بلدم فقط سوالم اینه که error که برای نبودن وپیدا نکرد دیتابیس هست یه error با شماره عجیب قریب است و من نمی دونم چنده من سوالم اینه یعنی کار با error هایه adodc و تعداد خطاهای احتمالی برای دیتابیس و نام خطاها چیست ممنون

  19. #19
    error هایی که خود شی Adodc میده رو نمیشه جلوشونو گرفت مگر اینکه مشکلشونو حل کنید ... شما بهتره یه کم واضح تر بنویسید ... خیلی بد می نویسید .. من هیچی نفهمیدم .....
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    عذر می خوام
    ببینید منظور من اینه که وقتی شی adodc نمی تونه دیتابیس رو پیدا کنه یه error می ده من از کجا بفهمم این error چه شماره ای دارد تا بتونم جلشو بگیرم .

    و سوال بدی من اینه که :
    چه جوری با استفاده از دستور dir بتونم من چک کنم آیا هرجایی که فایل exe برنامه بود a.jpg وجود دارد یا نه یعنی مسیر dir اینگونه باشد که
    Dir("a.jpg"="هرجایی که فایل exe بود ")

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    عذر می خوم
    ببینید منظور من اینه که وقتی شی adodc نمی تونه دیتابیس رو پیدا کنه یه error می ده من از کجا بفهمم این error چه شماره ای دارد و تا بتونم جلشو بگیرم .

    و سوال بدی من اینه که :
    چه جوری با استفاده از دستور dir بتونم من چک کنم آیا هرجایی که فایل exe برنامه بود a.jpg وجود دارد یا نه یعنی مسیر dir اینگونه باشد که
    Dir("a.jpg"="هرجایی که فایل exe بود ")

  22. #22
    به این صورت
     
    Dir (App.Path & "\a.jpg")

    اگر وجود داشته باشه اسم فایل رو برمیگردونه

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    تصحیح

    این کد قسمت بالا که برا آقا سیاوش بود یه مشکل داره اونم اینکه خودشون تو yahoo به من گفتن من براشون می زارم تا بدن خودشون درست کنند .
    if Dir (App.Path & "\a.jpg") ="" then
    msgbox "a.jpg nist"
    else
    msgbox "a.jpg Hast"
    end if

  24. #24
    چگونه می توان برنامه ای نوشت که مثلا داخل یک شبکه محلی بانک روی serverاست وما از طریق clientها ثبت اطلاعات در بانک روی serverداشته باشیم
    البته بگم که sql server 2000بروی سرور است و نام دیتابیس group و نام جدول ali است
    ممنون اگه راهنمایی کنید

  25. #25
    جناب morad_brd .. شما باید اول برنامه نویسی winSock رو یاد بگیرید و اگه بلدید یا یاد گرفتید باید با استفاده از WinSock باید روی انتقال فایل از طریق وینساک کار کنید ... که من یه برنامه نوشتم واسه ارسال فایل از طریق وینساک اگه خواستین من واستون آپلود می کنم ....
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار lahij.ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    74

    Post نقل قول: �رفتن آدرس دیتابیس در ابتدای برنامه !

    سلام دوستان ، من خیلی کم دی بحث ها شرکت می کنم چون معمولا نوشته اهی شمارو می خوانم کارم را میفته و ازین بابت هم از شما ممنونم مخصوصا از آقای Lsass.CRC32 بابت راهنمایی های درست و کاملشون ممنونم ، می خواستم اگه میشه در مورد winsuck که گفتین برای انتقال اطلاعات از کلاینت به سرور و برعکس هستش توضیحات کاملی بدن ، یعنی میشه با ویژوال بیسیک به یه دیتابیس روی سرور وصل شد ؟ اگه میشه همراه یه مثال و سورس براموش روشن کنین که قضیه چیه بازم ممنون

  27. #27

    نقل قول: �رفتن آدرس دیتابیس در ابتدای برنامه !

    نقل قول نوشته شده توسط lahij.ir مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، من خیلی کم دی بحث ها شرکت می کنم چون معمولا نوشته اهی شمارو می خوانم کارم را میفته و ازین بابت هم از شما ممنونم مخصوصا از آقای Lsass.CRC32 بابت راهنمایی های درست و کاملشون ممنونم ، می خواستم اگه میشه در مورد winsuck که گفتین برای انتقال اطلاعات از کلاینت به سرور و برعکس هستش توضیحات کاملی بدن ، یعنی میشه با ویژوال بیسیک به یه دیتابیس روی سرور وصل شد ؟ اگه میشه همراه یه مثال و سورس براموش روشن کنین که قضیه چیه بازم ممنون
    اولاً ورودتون به سایت برنامه نویس رو تبریک میگم!
    دوماً این تاپیک تقریباً یک سال پیش ایجاد شده بود! (چهارشنبه 02 آبان 1386)

    شما که میگی مطالب رو می خونی! احتمالاً این تاپیک رو هم از نتیجه جستجو پیدا کردی! خب، به جای اینکه توی این تاپیک پست ارسال کنید؛ باید از همون جستجو استفاده می کردید! حتی نیاز به جستجو هم نبود چون من چند دقیقه پیش یه سوال مشابه رو جواب دادم (که اتفاقاً اونم تکراری بود!)، اگه صفحه اول بخش رو نگاه می کردید،متوجه میشدید: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=133657

    موفق باشید

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار lahij.ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    74

    Exclamation ارسال و دریاافت اطلاعات دیتابیس ، امن !!

    بازم سلام ، اقای Pr0grammer از شمام ممنونم
    راستشو بخواین من خیلی تو این تاپیکا اینور اونور شدم اما هیچ کدوم ساده و کامل توضیح نداده بودن تا اینکه بلاخره یه جا پیدا کردم ، دیگه می بخشید تاریخم نگا نکرده بودم
    حالا وصل شدن به سرور sql و روی localhost یاد گرفتم ، روی سرور هاست هم فکر کنم دقیقا مثل همین باشه درسته ؟
    یه سوال خیلی مهم هم دارم و هنوز سرچ نکردم ببینم در موردش بحث شده یا نه ، میگم شاید دوستان راه حلی پیشنهادی مطلبی بدونن ، اینکه وقتی به سرور هاست وصل میشیم و اطلاعات رد و بدل میشه کسی می تونه این اطلاعات و ببینه یا بگیره ؟ منظورم اینه که مثلا یه برنامه داره روی کامپیوتر من کار میکنه و من دارم یه سری آدرس یا عکس به دیتابیسم روی سرور میفرستم در بین راه امکان لو رفتنش توسط حالا مثلا هکر ها و موجودات دیگه هست ؟ یه سوال دیگه و بعدش شر و کم میکنم ، مثلا ما برناممون رو نوشتم و کامپایلم کردیم و یه فایل exe شد ، اگه کسی اینو اجرا کنه موقع وصل شدن به سرور ، راهی وجود داره که بفهمیم این برنامه به کجا و چه آدرسی داره اطلاعات میده ؟
    ممنون میشم دوستان روشنم کنن

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: رفتن آدرس دیتابیس در ابتدای برنامه !

    ببینید منظور من اینه که وقتی شی adodc نمی تونه دیتابیس رو پیدا کنه یه error می ده من از کجا بفهمم این error چه شماره ای دارد و تا بتونم جلشو بگیرم .
    شما میتونید از تابع err استفاده کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •