نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کد ارتباط با بانک(پرداخت آنلاین - شتاب)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    کد ارتباط با بانک(پرداخت آنلاین - شتاب)

    سلام
    (جستجو کردم نبود)
    کسی کد PHP ارتباط با بانک های عضو شتاب برای پرداخت آنلاین رو داره؟
    ممنون می شم بذارید . . .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    کد رو می شه از بانک بگیری یعنی باید از بنک بگیری ولی فکر کنم باید پروانه کسب، شرکت یا یه چیزی تو این مایه ها داشته باشی درسته ؟

  3. #3
    برای اینکه ماژول رو بهتون بدن باید اول قرار داد ببندین ... بعد امنیت سایتتون تأیید شه ... (هفت خوان رستم -[بدلیل غنای علم IT تو ایران]) :))

    تو پرداختهای بین المللی ماژول ها در اختیار شما هست و ضعف امنیت سایت شما فقط ممکنه به خالی شدن سایت حساب شما منجر بشه و بانک نیز تعهدی نسبت به این قضیه نداره.

    ولی ماژولشو مینونی تو نت پیدا کنی تو همین فارم تو بخش بخش گفنگوی فنی توسعه وب اگه سرچ کنی پیدا میکنی!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    من قبلا جستجو کردم ولی همش واسه .net بود
    php نبود

  5. #5
    بیا ایم هم لینکش تو همین فارم.

    https://barnamenevis.org/showth...t=58978&page=3

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط sweb مشاهده تاپیک
    بیا ایم هم لینکش تو همین فارم.

    https://barnamenevis.org/showth...t=58978&page=3

    موفق باشی
    می شه درباره پارامترهایی که به بانک فرستاده می شه توضیح بدین؟
    $soapclient = new soapclient('https://Acquirer.sb24.com/ref-payment/ws/ReferencePayment?WSDL','wsdl');

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •