نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کاربران آنلاین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    کاربران آنلاین

    سلام

    چطور بفهمیم چند نفر در حال حاضر در سایت هستند ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    برای هر کاربر یک مقدار غیر تکراری توی سشن بریز و بعد به ازای بازدید کاربران از هر صفحه، مقدار داخل سشن و تاریخ (دقیق) بازدید صفحه رو توی دیتابیس بریز.
    بعد هم میتونی یک سلکت بکنی که مثلا توی 2 دقیقه ی اخیر چه تعداد سشن غیر تکراری ثبت شده، که نتیجه همون تعداد افراد حاضر در سایت هست.

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    میشه با دونستن مسیر ذخیره سشنها روی سرور و شمردنشون هم به تعداد تقریبی افراد آنلاین پی برد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط peyman1987 مشاهده تاپیک
    میشه با دونستن مسیر ذخیره سشنها روی سرور و شمردنشون هم به تعداد تقریبی افراد آنلاین پی برد.
    فایل های Session بعد از Session_Destroy پاک نمی شن محتویاتشون پاک می شه (البته تا جایی که من می دونم

  5. #5
    فایل های Session بعد از Session_Destroy پاک نمی شن محتویاتشون پاک می شن
    میتونی یک تیر و چند نشان بزنی!!!

    یک اگوریتم تعریف کن!! IP، SID (یا حتی id کاربر) و زمان برقراری روی سرور در صورتی که این زمان بیشتر از 5 دقیقه با اخلاف باشه یک رکورد محاسبه شه!

    یک سلول (دیتا بیست) مینونه این اطلاعات رو داشته باشه :


    1193412564|195.25.356.45|eh54832ab3456742245645675 6465422|28


    که به یک explode اطلاعات لازم رو مینونی برداشت کنی.

    که البته تعداد رکورد هارو میتونی تعداد مورد نظر در نظر بگیری که به کوئری مورد نظر میتونی با استفاده از mysql_num_rows() تعدادشو برداشت کنی. (بسته به آماری که میخوای ارائه بدی)

    تعداد بازدید ها، تعداد بازدید های کاربر، تعداد بازدید هایی که از یک IP ثبت شده (این تعداد بازدید ها رو میتونی بر اساس روز قبل، ماه گذشته، سال جاری و ... ارائه بدی! )، کاربران آنلاین و خیلی از آمار هایی که ممکنه مورد ازش استفاده بکنی به راحتی قابل دسترسی هستش!

    اگه چیزای دیگه ای احتیاج داری هم می تونی بهش اضافه کنی. یک روش خوبه که همیشه هم تو دیتا بیست هست!

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    روش sweb خوبه، اما کلا *نریختن* چندین نوع داده در یک ستون پایگاه داده، از رده های بهینه سازی جداول است. (levels of normalization)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236
    این کد رو من جایی دیده بودم یکمی خوبه حالا میخوای شما تست کن ببین بدردت میخوره



    $server = "localhost"; // Your MySQL Server (usually "localhost")
    $db_user = "root"; // Your MySQL Username
    $db_pass = ""; // Your MySQL Password
    $database = "test"; // Database Name

    $timeoutseconds = 300; // Timeout Value in Seconds

    $timestamp=time();
    $timeout=$timestamp-$timeoutseconds;
    mysql_connect($server, $db_user, $db_pass) or die ("Useronline Database CONNECT Error");
    mysql_db_query($database, "INSERT INTO useronline VALUES ('$timestamp','$REMOTE_ADDR','$PHP_SELF')") or die("Useronline Database INSERT Error");
    mysql_db_query($database, "DELETE FROM useronline WHERE timestamp<$timeout") or die("Useronline Database DELETE Error");
    $result=mysql_db_query($database, "SELECT DISTINCT ip FROM useronline WHERE file='$PHP_SELF'") or die("Useronline Database SELECT Error");
    $user =mysql_num_rows($result);
    mysql_close();


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •