نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ستفاده از دستور Insert Into با استفاده از adodc

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ستفاده از دستور Insert Into با استفاده از adodc

    سلام بچه ها خوبید
    من می خوا با استفاده از Adodc یه همچین چیزی را در دیتابیس ایجاد کنم .
    adodc1.RecordSource = "insert into admin (user) values ' " & Text1.text & " ' "
    adodc1.refresh()


    ممنون میشم اگه پروژه ای دارید بهم بدید در این رابطه .

  2. #2
    سلام
    دوست عزیز برای یک سؤال چند تا تاپیک ایجاد نکنید
    جواب سؤال شما رو اینجا براتون گذاشتم

    https://barnamenevis.org/showth...544#post412544
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ممنون

    عزیز من دو تاپیک را بی دلیل ایجاد نکردم .
    سوالم در این تاپیک این بود که چگونه با استفاده از دستور insert into در شی Microsoft Ado Data بود ولی اون adodb بود ممنون .

  4. #4
    سلام

    Ado Data Control هم به صورت داخلی از همون ADODB استفاده می کنه پس همون روشی که تو تاپیک قبلی نوشتم برای این هم درسته


    نمونه پروژه هم اونجا گذاشتم اما اگر مشکلی دیگه هست بفرمایید
    اگر هم خواستید با من تماس بگیرید

    info@ippsite.com
    09123738755
    02732231891
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. مشکلی در جستجو با ADODC
    نوشته شده توسط علی کاکرودی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 23:11 عصر
  2. چطور مسیر دیتابیس ADODC رو عوض کنم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 21:20 عصر
  3. کنترل Adodc
    نوشته شده توسط meysam23 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 10:27 صبح
  4. اجرای adodc از طریق ارسال پارامتر
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1384, 03:02 صبح
  5. یک خطا مربوط به ADODC
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اردیبهشت 1382, 01:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •