نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: خواند سریال cpuتوسط فاکس پرو

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    پست
    2

    خواند سریال cpuتوسط فاکس پرو

    با سلا دوستان
    لطفا درخصوص خواندن سریال cpu توسط فاکس پرو اطلاعاتی دارید برام بفرستید در ضمن بند برنامه نوشتم تحط فاکس پرو میخوام فقط با سیتم که الان روش نصب فقط کارکنه نه دهیچ دستگاه دیگری



    متشکرم

  2. #2
    سلام
    ببخشید اگه مشخص کنید که با فاکس کار می کنید یا ویژوال فاکس بهتر میشه کمکتون کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    گزینه جستجو هم بد نیست

    به لینک زیر نگاه کنید قبلا درباره این موضوع بحث شده است
    https://barnamenevis.org/showth...C+%DB%8C%D9%88

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    پست
    2
    باعض سلام وتشکر فراوان

    منظورم فاکس پرو تحت داس هست در ضمن یه روشی میخوام که برنامهام رو روی دستگاهی نصبکنم وکسی نتونه انو باز کنه ویا انتشار بده واینکه ایا باrefox8قفل گذاری راه مطمئنی هست یانه

    متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    بنده اون مثال و گذاشتم که ببینید خیلی از این سوالها قبلا جواب داده شده و کمی جستجوی کنید حتما به جواب می رسید

  6. #6
    البته تحت داس استفاده از سریال پارتیشن هم چیز خوبیست

  7. #7
    البته تحت داس استفاده از سریال پارتیشن هم چیز خوبیست
    موافقم
    من حتی چند سال قبل برای یکی از برنامه هام که تحت ویندوز با vfp7 نوشته بودم از همین راه استفاده کردم

    run vol > tlock.dat

    یا این دستور یه متن کوچیک که شماره سریال پارتیشن هم آخرش هست در فایل tlock.dat قرار می گیره .
    بعد شما میتونید با استفاده از دستورات مدیریت فایل و پردازش رشته ها براحتی شماره سریال رو استخراج کنید و ....
    از قفلتون لذت ببرید .
    اگه نیاز به توضیح بیشتر هست بفرمایید .

  8. #8
    اگر میتونید هزینه کنید چیزی بهتون میدم که هم برنامتون سورس نشه و هم یه قفل خیلی خوب بهتون میدم. نمیدونم قوانین امکان گفتن مبلغ رو میده یا نه برای همین اگر مایل بودید پیغام خصوصی بگذارید.
    عجب دنیاییه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    نقل قول نوشته شده توسط rezamim مشاهده تاپیک
    اگر میتونید هزینه کنید چیزی بهتون میدم که هم برنامتون سورس نشه و هم یه قفل خیلی خوب بهتون میدم. نمیدونم قوانین امکان گفتن مبلغ رو میده یا نه برای همین اگر مایل بودید پیغام خصوصی بگذارید.
    عجب دنیاییه
    پیشنهاد می کنم اول در مورد امکانات و نحوه عملکرد برنامه توضیح بدین تا اساتید فن تایید کنن که واقعا برنامه امنیتش تضمن شده است (حداقل از روشهای مرسوم فعلی) بعد پای قولنامه بشینیم

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط سعید حمیدیانفر مشاهده تاپیک
    موافقم
    من حتی چند سال قبل برای یکی از برنامه هام که تحت ویندوز با vfp7 نوشته بودم از همین راه استفاده کردم

    run vol > tlock.dat

    یا این دستور یه متن کوچیک که شماره سریال پارتیشن هم آخرش هست در فایل tlock.dat قرار می گیره .
    بعد شما میتونید با استفاده از دستورات مدیریت فایل و پردازش رشته ها براحتی شماره سریال رو استخراج کنید و ....
    از قفلتون لذت ببرید .
    اگه نیاز به توضیح بیشتر هست بفرمایید .
    سعید جان همچین لذتی هم نداره !؟
    چه بسا کاربر به محض فرمت پارتیشنش با تماس پی در پی "دمار از روزگارت" در میاره!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    البته احتمال فرمت هارد نسبت به بقیه قطعات همیشه هست اما اگه آینده نگری کنیم می بینیم سی پی یو یا هر قطعه دیگر هم امکانه تعویض است . منظورم اینه که کلا سریال سخت افزاری رو بی خیال بشیم بهتره .
    ادامه نمی دم چون می شه مبحث قفل گذاری که به این تاپیک مربوط نمی شه ( البته این حرفم به این معنا نیست که این کارو نکنیم و من راه بهتری بلدما ..نه ! فقط اینکه این و زیاد موافق نیستم . اما چون تا حالا برنامه ای نداشتم که تولید انبوه بشه برنامه ها رو خودم نصب می کنم و همون کلک های نصبی دیگه مخفی کردن فایل و از این حرفها .... البته هزینه پشتیبانیش هم بله)

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    اگر دنبال دردسر پشتیبانی برنامه نیستید بهترین راه به نظر من استفاده از یک قفل سخت افزاری هست مثل این قفلهای usb البته در باره سطح امنیتشون نمیدونم ولی دیگه مشکلات مطرح شده رو نداره و کاربر هم میتونه هر جا که خواست برنامه اش رو اجرا کنه.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    دوستان عزیز!
    همانطوری که اساتید می دانند روشهای قفلگذاری و یا امنیت نرم افزار در ایران چند روش می باشد یا حداقل ما با این چند روش بهتر به نتیجه رسیده ایم .
    روش اول قفلهای نرم افزاری می باشد که از تکنیکهای ذخیره شماره سریال هارد دیسک و دیسکت و تکنیک Bad Sector و یا تکنیک رمز گذاری بر روی یک سکتور از هارد دیسک که البته روشهای خوبی هستند اما حداقل تا چند سال پیش شرکت های امنیت نرم افزار مانند Copy Control ادعا می کردند که قابل کپی کردن نیستند اما الان با اینکه قفلهای نرم افزاری از ماژولهای دیگری هم استفاده میکنند اما بازهم دوستانی هستند که زحمت کپی کردن این قفلها را میکشند .
    روش دوم Dongle های سخت افزاری می باشند که خوب من خودم هم از این قفلها بسیار استفاده کرده ام بسیار با انعطاف و قابلیت کد نویسی برای قفل را به شما می دهند ولی این قفلها هم قابلیت کپی را دارند اما نه به سادگی قفلهای نرم افزاری چون شرکتهای تولید کننده این قفلها سریال Chip اصلی قفل را مخدوش میکنند و یا از روشهای رمز گذاری با الگوریتم های پیچیده استفاده میکنند تا به آسانی نتوان آن را کپی نمود به هر حال همانطور که دوست عزیز مان آقای بی نیاز گفتند قفلهای سخت افزاری بهترین پیشنهاد می باشد.
    اما اگر شما مایل به پیاده سازی الگوریتم جدیدی برای خودتان هستید بهتر است تمامی 255 وقفه های سخت افزاری را کاملا بشناسید مطمئن باشید شما می توانید الگوریتم جدیدی طراحی نمایید البته راه سختی می باشد.اگر موفق شدید مطرح کنید در ضمن من در این زمینه خیلی کار کرد ه ام اساتید اگر مشکلی داشتند مطرح نمایند!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    فرهاد عزیز بسیار عالی بود
    پیشنهاد می کنم ادامه این مبحث رو به طور گام به گام در بخش قفل گذاری ادامه دهیم چون مطالبی که ذکر شد باید طرفداران زیادی داشته باشد.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115
    سعید عزیز
    راه کار شماره سریال هارد دیسک بسیار عالی و جالب است و اگر برنامه شما برای طرف مقابل دارای ارزش خاصی باشد مطمئنا هرگز به فکر فرمت کردن درایو نمی افتد در ضمن نباید فراموش کرد که فقط نصب کردن برنامه نیست بلکه باید خدمات بعد از فروش هر سیستم را نیز در نظر داشت .
    RUN DIR > SYS.TMP
    FILE1 = FOPEN("SYS.TMP")
    FD_44 = SPACE(80)
    FD_44 = FGETS(FILE1,80)
    FD_44 = FGETS(FILE1,80)
    FD_44 = FGETS(FILE1,80)
    FILE1 = FCLOSE(FILE1)
    IF SUBSTR(FD_44,26,9) # SERIAL
    quit
    endif


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    نقل قول نوشته شده توسط shamim_41 مشاهده تاپیک
    راه کار شماره سریال هارد دیسک بسیار عالی و جالب است و اگر برنامه شما برای طرف مقابل دارای ارزش خاصی باشد مطمئنا هرگز به فکر فرمت کردن درایو نمی افتد ...

    راهکار خوبی است اما کامل نیست یعنی اگر هارد خراب شود یا فرمت ...
    چرا فکر می کنید فرمت کردن فکر می خواهد ؟؟؟؟ وقتی کاربر فرمت می کند یعنی مجبور است که فرمت کند نه اینکه دلش می خواهد اینکار را انجام می دهد. و این مسئله اجتناب ناپذیر است . به هر حال هر ایده ای محترم است

  17. #17
    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    [/right]

    راهکار خوبی است اما کامل نیست یعنی اگر هارد خراب شود یا فرمت ...
    چرا فکر می کنید فرمت کردن فکر می خواهد ؟؟؟؟ وقتی کاربر فرمت می کند یعنی مجبور است که فرمت کند نه اینکه دلش می خواهد اینکار را انجام می دهد. و این مسئله اجتناب ناپذیر است . به هر حال هر ایده ای محترم است
    علاوه بر این , برنامه هایی است که میشود شماره سریال پارتیشن را تغییر داد . آن موقع چی؟!!

  18. #18
    به نظر من ابتدا باید ببینیم برای چه برنامه ایی قفل نیاز داریم اگر قرار است برنامه در تیراژ
    بالا و بصورت پکیج تجاری وارد بازار شود خوب باید در مورد قفل گذاری به دنبال جدیدترین روشها بود یا حتی از شرکتهایی که در بصورت تخصصی بر روی قفل و امنیت نرم افزار کارمیکنند کمک گرفت .
    اما اگر برنامه قرار است فرضا 10 مشتری خاص داشته باشد با توجه به حساسیتهای برنامه و پشتیبانی انحصاری استفاده از روشهایی مانند سریال دیسک و یا قفلهای سخت افزاری رایج
    مناسبتر است .
    ولی بطور کلی برنامه های بانک اطلاعاتی با توجه به حساسیتهایی که دارند بدون پشتیبانی مفهومی ندارند. و البته فراموش نکنید که وقتی شما یک برنامه را پشتیبانی میکنید بنا به فرض اگر هارد دستگاه فرمت یا تعویض شود اتفاق خاصی رخ نداده و شما در راستای پشتیبانی نرم افزار قفل را بازسازی میکنید.

    البته اینها نظر منه . من مشتریهای انگشت شماری روی برنامه های تحت داس دارم و خدارو شکر تاحالا مشکل قفل نداشتم .

  19. #19

    قفل نرم افزاری

    به نظر من قفل سخت افزاری هم دردسر داره و هم اینکه قابل اطمینان نیست زیاد.

    بهترین قفل نرم افزاری میباشد و بهتر است در قفل نرم افزاری از تاریخ BIOS و حجم درایو یا درایوها

    با هم و در کنار هم استفاده شود. در اینصورت اگر پارتیشن فرمت هم شود باز برنامه کار میکند

    مگر اینکه حجم پارتیشن با نرم افزارهای پارتیشن بندی تغییر کند.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626
    من برای برنامه های داسی که نوشته بودم بااستفاده از پاسکال فایل قفلی نوشته ام بودم که مشخصات مادربردوسی پی یو را گرفته وداخل فایلی ذخیره می کند وسپس چک میکند وبرای مکمل آن با استفاده از دستورات فاکسsys
    استفاده میکردم در ویندوز علاوه بر موارد بالا از فایلهای dll
    کمک میگرفتم

  21. #21

    کد من

    یه زمانی من از فلاپی و سریال اون استفاده میکردم.به کاربر هم توصیه میشد که نباید فلاپی را فرمت کند .بعد سریال فلاپی رو مثل برنامه زیر تست میکردیم
    یادش به خیر




    VX = 'v'+'o'+'l'+' '+'a'+':'+' '+'>'+' '+'t'+'m'+'p'+'.'+'t'+'x'+'t'
    !&VX
    Store Fopen('tmp.txt') To F_H1
    Store Fseek(F_H1, 0, 2) To IFP_S1
    Store Fseek(F_H1, 0) To IFP_TOP1
    If IFP_S1<=0
    = Fclose(F_H1)
    Delete File tmp.txt
    Return
    Else
    TTTT1 = Alltrim(Fgets(F_H1, 70))
    TTTT1 = Alltrim(Fgets(F_H1, 70))
    = Fclose(F_H1)
    Endif
    Delete File tmp.txt
    TTTT1 = Substr(TTTT1, 22, 11)
    TTTT2 = '1'+'3'+'A'+'1'+'3'+'B'+'1'+'3'+'C'+'1'+'3'
    Do Case
    Case Date()>{06/30/2001}
    TTTT2 = 'R'+'E'+'Z'+'A'+'H'+'E'+'Y'+'D'+'A'+'R'+'I'
    Case Date()>{06/30/2002}
    TTTT2 = 'Y'+'A'+'A'+'L'+'I'+'_'+'M'+'A'+'D'+'A'+'D'
    Case Date()>{06/30/2003}
    TTTT2 = 'Y'+'A'+'A'+'M'+'I'+'R'+'E'+'A'+'R'+'A'+'B'
    Case Date()>{06/30/2004}
    TTTT2 = 'M'+'A'+'H'+'D'+'I'+'J'+'A'+'N'+'B'+'I'+'A'
    Case Date()>{06/30/2005}
    TTTT2 = 'Y'+'A'+'A'+'Z'+'I'+'Z'+'Z'+'A'+'H'+'R'+'A'
    Endcase
    If TTTT1<>TTTT2
    Wait Window 'IN BARNAME GHEYRE MOJAZ COPY SHODEH AST' Timeout 5
    Do song With 1
    Return
    Endif
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  22. #22
    با سلام وتشکر خدمت همه دوستان
    من یه برنامه با فاکس پرو 8 نوشتم میخوام کمکم کنید چطور شماره سریل هار رو میتونم برای قفل سیستم استفاده کنم
    با تشکر

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115
    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    [/right]

    راهکار خوبی است اما کامل نیست یعنی اگر هارد خراب شود یا فرمت ...
    چرا فکر می کنید فرمت کردن فکر می خواهد ؟؟؟؟ وقتی کاربر فرمت می کند یعنی مجبور است که فرمت کند نه اینکه دلش می خواهد اینکار را انجام می دهد. و این مسئله اجتناب ناپذیر است . به هر حال هر ایده ای محترم است
    فرهاد عزیز
    با تشکر از شما
    برنامه های بانک اطلاعاتی با توجه به حساسیتهایی که دارند بدون پشتیبانی مفهومی ندارند. و البته فراموش نکنید که وقتی شما یک برنامه را پشتیبانی میکنید بنا به فرض اگر هارد دستگاه فرمت یا تعویض شود اتفاق خاصی رخ نداده و شما در راستای پشتیبانی نرم افزار قفل را بازسازی میکنید!
    در ضمن می توان برای مشکل فرمت هارد از سی دی استفاده کرد یعنی در برنامه به جاری اینکه شماره سریال هارد را بردارد شماره سریال سی دی یا فلش را بخواند اینطوری مشکل فرمت نیز حل شده است.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    [/right]

    راهکار خوبی است اما کامل نیست یعنی اگر هارد خراب شود یا فرمت ...
    چرا فکر می کنید فرمت کردن فکر می خواهد ؟؟؟؟ وقتی کاربر فرمت می کند یعنی مجبور است که فرمت کند نه اینکه دلش می خواهد اینکار را انجام می دهد. و این مسئله اجتناب ناپذیر است . به هر حال هر ایده ای محترم است
    ببخشید آقا مهران عزیز
    اسم شما را اشتباها فرهاد تایپ کردم

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    [/right]

    راهکار خوبی است اما کامل نیست یعنی اگر هارد خراب شود یا فرمت ...
    چرا فکر می کنید فرمت کردن فکر می خواهد ؟؟؟؟ وقتی کاربر فرمت می کند یعنی مجبور است که فرمت کند نه اینکه دلش می خواهد اینکار را انجام می دهد. و این مسئله اجتناب ناپذیر است . به هر حال هر ایده ای محترم است
    ببخشید مهران عزیز
    اشتبادها اسم شما را فرهاد تایپ کردم
    با تشکر از شما
    برنامه های بانک اطلاعاتی با توجه به حساسیتهایی که دارند بدون پشتیبانی مفهومی ندارند. و البته فراموش نکنید که وقتی شما یک برنامه را پشتیبانی میکنید بنا به فرض اگر هارد دستگاه فرمت یا تعویض شود اتفاق خاصی رخ نداده و شما در راستای پشتیبانی نرم افزار قفل را بازسازی میکنید!
    در ضمن می توان برای مشکل فرمت هارد از سی دی استفاده کرد یعنی در برنامه به جاری اینکه شماره سریال هارد را بردارد شماره سریال سی دی یا فلش را بخواند اینطوری مشکل فرمت نیز حل شده است

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    نقل قول نوشته شده توسط shamim_41 مشاهده تاپیک
    در ضمن می توان برای مشکل فرمت هارد از سی دی استفاده کرد یعنی در برنامه به جاری اینکه شماره سریال هارد را بردارد شماره سریال سی دی یا فلش را بخواند اینطوری مشکل فرمت نیز حل شده است
    شماره سریال سی دی در هنگام رایت تغییر می کنه

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115
    سلام آقا مهران
    عزیزم می دونم شما باید برنامه را با سریال سی دی تنظیم کنی یعنی یک سری از اطلاعات رو داخل یک سی دی رایت کنی بعد برنامه رو در هارد مورد نظر نصب کنی سپس از اونجا سریال سی دی رو بخونی

  28. #28
    اگه اینجوری باشه برنامه میتونه هر شماره سریالی رو قبول کنه چون سریال سی دی در هر بار رایت تغییر میکنه به گفته شما هم برنامه آماده داخل سی دی باید شماره سریال رو بخونه پس هر سریالی رو میتونه قبول کنه مگر اینکه از قبل شماره سریال سی دی رو داشته باشید و به برنامه معرفی کنید

  29. #29
    نقل قول نوشته شده توسط shamim_41 مشاهده تاپیک
    سلام آقا مهران
    عزیزم می دونم شما باید برنامه را با سریال سی دی تنظیم کنی یعنی یک سری از اطلاعات رو داخل یک سی دی رایت کنی بعد برنامه رو در هارد مورد نظر نصب کنی سپس از اونجا سریال سی دی رو بخونی

    تو رو خدا بیشتر توضیح بده من که متوجه نمیشم. مگر میشه!!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    متوجه نشدم . منظور از این الگوریتم چیه ؟ واضح تر بگید لطفا

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115
    سلام دوستان
    منظورم اینکه شما بجای اینکه سریال هارد رو بخونی خوب سریال سی دی رو بخون
    و اون سی دی رو بجای قفل برنامه استفاده کن اگه واضح نیست یک نمونه براتون بفرستم البته فردا.

  32. #32
    متاسفانه ظاهرا در vfp نمیشه از دستور vol استفاده کرد چون در فایل مقصد بجای سریال دیسک و... فقط 2 کارکتر کد 32 میسازه .
    آیا برای بدست آوردن سریال دیسک در ویندوز روشی هست ؟

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Iran mashad
    پست
    115
    فرمان
    !dir > 111321.tmp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •