نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی ویرایش اطلاعات فرمی در همان صفحه

  1. #1

    Question چگونگی ویرایش اطلاعات فرمی در همان صفحه

    چگونه می توان اطلاعات یک فرم را در همان صفحه ای که هستیم با زدن کلید submit پردازش کرد . چون من با php self که انجام میدم کمی مشکل داره

  2. #2
    نمودونم منظورتو تا چه حد گرفتم؟

    ولی واسه action فرم میتونی هیچی نذازی یا همون PHP_SELF و تو قسمت بالای فایلی که باهاش کار می کنی یک شرط تعریف کنی که اگه مقداری POST یا GET یا در کل بصورت REQUEST اومد یک سری کار رو انجام بدی.


    <?php
    if(isset($_POST["submitmydata"]))
    {
    echo $_POST["mydata"];
    }
    ?>
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <form action="" metod="post">
    <input type="text" name="mydata" />
    <input type="submit" name="submitmydata" value="Submit My Data" />
    </form>
    </body>
    <html>


    در ضمن خجالتت واسه چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    البته اگر عملیات رو به صورت تابع دربیاری و اینکلود انجام بدی معمولا از سردرگمی در میاره و هم کد خوانا تره هم ماژولار و البته جاهای دیگه هم می تونی استفاده کنی

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •