نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کلاس CImage در vc7

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12

    کلاس CImage در vc7

    سلام

    من در مورد کلاس CImage در VC7 یا همون vc.NET خودمون سوال داشتم .
    میخواستم ببینم این کلاس با کلاسهای موجود در ورژن قبلی چه تفاوتهایی کرده و اگر بچه ها اطلاعاتی دربارش دارن ممنون میشم بهم بدن.

    یه چیز خیلی مهمی که درباره اش کمک میخوام یه sample که خیلی هم simple باشه از این کلاسه ..

    از لطفتون پیشاپیش ممنون :roll:

  2. #2
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    به طور مختصر، CImage کلاس جدیدی است که از نسخه VC++‎ 7.0 به ATL اضافه شد و همانطور که از نامش پیداست وظیفه نمایش فرمتهای مختلف گرافیکی را بر عهده دارد.

    یکی از پستهایی که در مورد روشهای مختلف نمایش فرمتهای مختلف گرافیکی در نسخه های مختلف ++VC صحبت شد:
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=4537

    موفق باشید،
    هادی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12
    سلام :(
    شما خط آخر پیام من رو نخوندین گویا...
    من نیاز به یک sample از این تابع دارم.........
    یعنی کدهای کامل یک برنامه کوچک که در VC7 یک عکس رو باز کنه... فقط در همین حد.
    من حتمآ برای کارم به یک نمونه اینجوری احتیاج دارم..

    بازم ممنون :roll:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    به سایت CodeProject.com برید. حتما Sample های خوبی پیدا مکینید.

  5. #5

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12
    سلام
    من با سایت codeproject آشنایی دارم ٬ اما متاسفانه موفق به download هیچ کدوم از مثالها و برنامه هاش نشدم...........
    همه اونها به صورت نصفه بار میشن... با اینکه من عضو سایت هم هستم.
    به همین دلیل از بچه ها sample خواستم

    باز هم از راهنماییهاتون ممنون
    :?: :|

  7. #7
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    مثالی ساده برای ترسیم یک عکس:

    #include <atlimage.h>

    .
    .
    .

    CClientDC dc(this);
    CRect rect( 0, 0, 183, 211 );

    CImage img;
    img.Load( "image.gif" );
    img.Draw( dc.m_hDC, rect );

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12
    :)
    سلام و بازهم ممنون :wink:

    :flower:

تاپیک های مشابه

  1. بار کردن تصویر در CImage و نمایش با StretchBlt
    نوشته شده توسط rosenth در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 19:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •