نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مدیریت خطا در رویداد OnPostError یک DataSet

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    Lightbulb مدیریت خطا در رویداد OnPostError یک DataSet

    انک اطلاعاتی مورد استفاده MS SqlServer
    خطاهای متعددی اتفاق می افتد مثلا ورود فیلد تکراری ، NULL وارد شدن، ورود فیلدهای خالی و...
    چه طور می شه این خطاها را از هم بازشناخت تا بتونیم یک پیام خطای فارسی مناسب تولید کنیم؟
    البته با متن پیام داده شده می شه اما راه سده ای هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212
    یک راهش گرفتن کد خطایی است که SqlServer تولید می‌کنه و به نسبت آن کد، دادن پیام مناسب فارسی است.
    در sp مربوط به insert، کد خطا رو برگردون و در دلفی ازش استفاده کن.
    البته من خودم اینکارو نکردم ولی می‌دونم که این راه عملیه.

  3. #3
    شاید قبل از وارد کردن یعنی add شدن یه بار جستجو کرد که اگر تکراری هست مثلا یه پیغامی بده من این کارو کردم البته باید کد sql باشه.
    bye

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    یک راهش گرفتن کد خطایی است که SqlServer تولید می‌کنه و به نسبت آن کد، دادن پیام مناسب فارسی است.کد به شکل عدد است. برای فیلدهای مختلف تکراری کدهای عددی متفاوت ایجاد می شود؟
    در sp مربوط به insert، کد خطا رو برگردون و در دلفی ازش استفاده کن.
    منظورتان از SP چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602
    procedure TForm1.ADODataSet1PostError(DataSet: TDataSet; E: EDatabaseError;
    var Action: TDataAction);
    begin
    if e.Message = 'Sample' then showmessage('پیغام خطا');
    end;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212
    منظور از SP همان Stored Procedure در SQLServer است.

تاپیک های مشابه

  1. خالی باز شدن dataset در اولین بار
    نوشته شده توسط safasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 19:02 عصر
  2. بدست آوردن رکورد جاری در DataSet
    نوشته شده توسط Mashayekhi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 20:21 عصر
  3. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  4. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر
  5. OnPostError نمی رود در DBISAM
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 دی 1382, 09:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •