نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: URL های استاندارد ...

  1. #1

    Tick URL های استاندارد ...

    درود

    خواستم بدونم چطوری میشه URL های ورودی رو استاندارد سازی کرد یعنی :
    http://www.exp.com/mydir 2/my@page/

    رو به این :
    http://www.exp.com/mydir%202/my%40page/


    تبدیل کرد توابعی که من تو php برای این کار پیدا کردم urldecode و urlencode و rawurldecode و rawurlencode بود که هیچکدوم کاری رو که من میخوام انجام نمی داد.

    راههای زیادی هم برای تبدیل هست مثل جایگزینی با str_replace یا preg_repalce ولی من دنبال تابعی هستم که تمامی کاراکتر های غیر استاندارد رو تبدیل به کاراکتر های استاندارد کنه!

    آیا همچین تابعی وجود داره یا نه؟

    متشکرم.

  2. #2
    جوابشو خودم یافتم.
    تابعی وجود نداره فقط میتونیم خودمون تابع رو برای این کار بنویسیم.
    این هم رفرنس کامل جایگزینی کارکتر ها...
    حتماً به کار شمام میاد:
    http://www.blooberry.com/indexdot/ht...rlencoding.htm

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار bamdadd
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    94
    فکر می کنم جاوا اسکریپت این کارو می کنه

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چرا باید این کار رو بکنی؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    فکر می کنم جاوا اسکریپت این کارو می کنه
    درسته ولی من دنبال یک رفرنس بودم که تمامی کاراکترای غیر استاندارد رو پیدا کنم و کاراکترای جایگزین رو بجاش Replace کنم.
    چرا باید این کار رو بکنی؟؟
    برای اینکه می خوام با استفاده از تابع getimagesize() بفهمهم که یک تصویر روی یک URL دیگه ای جز هاستی که اسکریپ داره اجراه میشه وجود داره یا نه اگه ورودی این تابع یک URL غیر استاندارد باشه این تابع کار نمی کنه و Erorr میده.
    نمیدونم شما تابحال شده که بخواین مشخصات یک تصویر در یک هاست دیگه رو بگیرین، امتحان کنید!!!
    مطمئناً کاربردهای دیگه ای خواهد داشت!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •