صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 99

نام تاپیک: نوشتن سیستم عامل

  1. #41

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    نقل قول نوشته شده توسط __Genius__ مشاهده تاپیک
    سلام ،
    اگه راهنما برای نوشتن سیستم عامل میخواهین من میتونم بهتون "سعید بیکی" رو معرفی کنم .
    یکی از بهترین هکرهای ایران و در سطح دنیا هست .
    مدرک افتخاری СCIE از شرکت cisco داره . بخاطر ایده ای که داخل cisco داره .
    همچنین یکی از اعضای شرکت intel هست چون یک ایده جالب در مورد microprocessor ها ارائه داده .
    20 سالش هست .
    اسم مستعارش هم Cephexin هست.
    یک سیستم عامل اختصاصی نوشته که من هم دیدمش .
    با یک کراکر با نام Y0da هم که یکی از دوستانش هست یک سیستم عامل نوشتن .
    در هر صورت ... این شخص میتونه کمک خوبی باشه .
    موفق باشید .
    من در مورد این فرد تحقیق کردم حتی باهاشون صحبت کردم . نه CCIE داران چون این حرف احمقانه که افتخاری هستش ... واقعا متاسفام همچنین سیستم عاملی ایشون ننوشتن و به گفته ی خودشون این تخصصشون نیست اصلان

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    خوب ظاهراً بنده این تاپیک رو دیر دیدم ، ولی خوب مشکلی نیست ...
    @ student_101
    اولاً کلمه احمق کلمه ای نیست که در خور یه سایت و یه محیط عمومی باشه که شما بکار بردی که خوب متاسفانه در این مورد باید بگم مشکل از تربیت شماست ،
    دوماً شما چطوری در مورد این فرد تحقیق کردی !؟ این فرد مدیر ارشد سایت امنیت Crouz بوده و از اون زمان تا به الان کسی زیاد نتونسته سر از کارهایی که انجام میده در بیاره ، همچنین خوبه یه مطلب جالب بدونی و اون این هست که با تمام فعالیتهای گسترده ای که توی زمینه های مختلف بخصوص برنامه نویسی حرفه ای داشته نمیتونی یه کد public و حتی یه سورس ساده پیدا کنی از این فرد چون تمامی فعالیتهاش حرفه ای بوده و کدهای عمومی و در پیت نبوده که همه جا پخش بشه ... همین 2 ماه پیش بود که بهترین Exploit Developer از طرف Core Security inc که یکی از اعضای اونجا هست شد که حتماً هم باید ابزار معروف Core Impact رو از اون شرکت بشناسی ... ، در ضمن اینو هم یاد آوری کنم که اگه میدونستی در کنار چه کسانی داره فعالیت میکنه و بین چه کسانی به عنوان بهترین شناخته شده لرزه به تنت می افتاد و نمیگفتی تحقیق کردم
    متاسفانه چیزی که داخل ایران جا افتاده این هست که اون کسی کامپیوتر بلده که کارهایی که میکنه توی بوق و کرنا میکنه و بابتش یه سری آدمای فهم کور تکبیر میفرستن !
    وقتی یه خبر پیدا میشه میگه آشیانه به پشتیبانی از شیعیان به فلان سایت حمله کرد و اونا رو هک کرد صدای صلوات و تکبیر بالا میره اما وقتی که یه نفر پیدا میشه که گوشه یه اتاق نشسته کارهای خارق العاده ای انجام میده و صداش در نمیاد میائیم در موردش میگیم اصلاً تخصص نداره ، اصلاً هیچ کاری بلد نیست ، چرا ؟ چون بلد بودن رو به این میدونیم که خودمون رو نمایش بدیم .
    جناب آقایی که اسمت رو نمیدونم ، اگه یه سری عکس از نمونه کارهایی که سعید انجام داده برات بذارم در موردشون تحقیق کنی میتونی بفهمی که این کارها نتیجه چندین سال تجربه مفید و سواد درست و حسابی هست و کارهای تماماً نویی هست نه تکراری و بدون ایده نو
    ضمناً محض اطلاع جناب عالی ، به اینجا سر بزن ،
    http://secumania.net
    توی چندین سال خیلی از آدما توی بحث امنیت و علوم هک پیدا شدن که خیلی ادعا میکردن که بلدن و نفوذگر هستن و همین الان هم پیدا میشه ، ولی نتونستن حتی یه ذره برای هم نوعان و هموطنان خودشون مفید باشن ! یا خود خواه بودن یا سوادشو نداشتن که بخوان مفید واقع بشن ، اما تشریف ببر داخل سایت این قسمت :
    http://secumania.net/index.php?optio...d=21&Itemid=26
    ببین چند نوع و به چه تعداد مقاله میبینی که میتونی با زبان فارسی به صورت سلیس و روان ازشون استفاده کنی و علم خودتو ببری بالا ، تازه یه چیز جالب تر ، ترجمه و تالیف کتاب the art of exploitation رو میتونی اینجا پیدا کنی و به صورت کاملاً مجانی با لیسانس GPL دریافت کنی و بخونی ;) در صورتی که این کتاب میتونست با قیمت بالایی به فروش برسه .
    در آخر هم یه چیز جالب برات میذارم مطالعش کن شاید وجدانت متوجه بشه تو دروغ گفتی و خالی بستی یا من ! ( در مورد تک تک line هاشم میتونی از طریق Email مطلع بشی )
    http://rapidshare.com/files/159045988/CV.pdf
    این رزومه کاری سعید هست ، میتونی بخونیش کامل ...
    نکته آخر اینکه نحوه جمله بندی شما اینقدر ناقص هست و اشکال داره که بعید میدونم توی حالت نرمال این رو نوشته باشی ...
    واقعاً برای آدمهای دروغ گو متاسفم .

  3. #43
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    20

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    سلام دوستان
    راستش ما ایرانی ها به جای کمک و راهنمایی بیشتر مسخره می کنیم.
    اگه یادتون باشه من تاپیکی زدم به اسم ساخت سیستم عامل
    توش همه چی نوشتن به جز کمک و راهنمایی
    ولی من الآن مدیر کل گروه IRKernel هستم و الآن داریم روی ساخت سیستم عامل و مطالعات خیلی سخت(البته به جای درس خوندن برای کنکور) کار می کنیم.
    علم ما خیلی کمه و برای اینکار یکی دو معلم خصوصی گرفتیم.
    خوشحال می شم به سایت ما هم سری بزنید
    irkernel.com
    forum.irkernel.com
    آخرین ویرایش به وسیله prof.farahmand : سه شنبه 27 مرداد 1388 در 07:11 صبح

  4. #44

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    سلام

    fazlnet: دوست من بابت راهنماییهات خیلی ممنونم.

    prof.farahmand: ما تشکیل تیم دادیم ولی تیممون خیلی کوچیک هستش و جکع و جورش 3 نفر هستش. ولی همه کارها رو داریم از پایه انجام میدیم. من نتونستم به سایتتون دسترسی پیدا کنم ولی خوشحال میشم باهم همکاری کنیم.

  5. #45

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    سلام. با طرح سیستم عامل جدید کاملا موافقم. چون هر گونه اصلاح سیستم های قبلی نهایتا به اسم صاحبان شرکتها تمام می شود. به هر صورت سوالی که به نظرم خیلی مهم رسید اینه که با کدوم language program تصمیم دارید بنویسید؟ و برای چه cpu هایی؟ با اومدن dual و quad فکر میکنم سیستم عاملهای 32 بیتی در نگاه اول زیاد فایده نداشته باشن از طرفی امکانات چندهسته ای ها تو کشور ما بسیار پایینه و من خودم شخصا اسمبلی اونها رو بلد نیستم!!! بنابر این فکر می کنم استفاده از اسمبلی 32 بیتی برای این کار بسیار مناسب باشه البته حرف برای گفتن بسیار است. اما اگر خواستین با اسمبلی شروع کنین من هستم. اونوقت یه شروع واقعا جدید داریم. و واقعا متفاوت که البته میتونیم از کدهای بهینه قبلا نوشته شده هم استفاده کنیم.
    موفق باشید.

  6. #46

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    با سلام
    من این مطالب رو دیدم یه نظری در مورد آقا سعید دارم...
    ایشان یکی از بهترین و مستعدترین و با پشتکارترین افرادی هست که من از اون موقعی که تو کروز بودم ایشان رو می شناسم.در ضمن موارد بالا همگی تایید می شه...

  7. #47
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    20

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    ------------
    امید وارم همه موفق بشن..

  8. #48

    Lightbulb نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    اگر می خواهید چرخ را از اول نسازید و آشنایی زیادی هم با سخت افزار ندارید و مایل به ایجاد یک سیستم عامل کوچک خانگی هستید، و با زبان های خانواده C مخصوصا #C آشنایی دارید توصیه میکنم به این سایت سر بزنید:

    http://www.gocosmos.org/index.en.aspx

    می توانید با Visual Studio سیستم عامل خودتان را بسازید. به این سیستم عامل ها Managed OS یا Language-based OS می گویند.

    برای آگاهی بیشتر: یک سیستم عامل آزمایشی ولی حرفه ای تر به نام Singularity نیز توسط مایکروسافت با همین معماری ساخته شده.

    و یک پست کوچک به زبان فارسی در این مورد:

    http://m-a-engineergroup.blogspot.co...larity-os.html

  9. #49

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    سلام
    این هم یه سایت دیگه http://www.reactos.org

    که یه os متن باز بر اساس ویندوز ارائه کرده که مطالعه اون خالی از لطف نیست

    موفق باشید

  10. #50

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    دوستان من و چند تا از دوستام چند وقتی هست دارین رو بحث سیستم عامل کار می کنیم
    و الان تا جایی پیش رفتیم که اگر فایل کرنل و لودر ها رو داخل فلاپی یا یک فلش قرار بدید و سیستم رو روشن کنید سیستم از روی سیستم عامل ما بالا می اد البته ما هنوز کرنل خواستی ننوشتیم و یه برنامه ساده است
    حالا اگر کمکی از دست من بربیاد حاضرم کمک کنم

  11. #51
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همين نزديكي ها
    پست
    5

    Exclamation نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    اگر به یه نمونه برای شروع کار نیاز دارید می تونید از Kolibri OS استفاده کنید.

    بسیار کم حجم ولی پیشرفته.
    بوت شدن در کمتر از 2 ثانیه
    نوشته شده با ASM X86
    کد یاز نیز هست.

    www.dokme.com/

  12. #52

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    به منم سر بزنين شايد بدردتون خوردم
    www.ir-os.blogfa.com

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    آخه مگه ما چی کم داریم که نتونیم یک سیستم عامل کاملا ایرانی تولید کنیم.این همه مهندس و مغز داریم.به جان خودم اگه هممون مغزهامون رو بزاریم رو هم و با همتی که هممون داریم میتونیم.فقط باید دوستان بخواهند.در جواب یکی از دوستان که گفت چرخ رو دوباره تولید نمیکنن باید بگم حرفش درسته اما در اینجا ما میخواهیم یک چرخ کاملا ایرانی بسازیم و به دنیا ما میتوانیم و ما به کسی وابسطه نیستیم و باج هم نمیدیم.این افتخاره و باور کنید نوابغی که ما داریم مطمئن باشید تو امریکا وجود نداره.اونا هیچی نیست فقط مخ ها رو از همه جای دنیا جمع میکنن و روشون سرمایه گذاری میکنن.حالا ما این همه مخ داریم و ... بسم الله..ما هم هستیم.

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    210

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    دوستان سلام
    من حرفم اینه که شما با این همه اطلاعاتی که دارین چرا می خواین اصلا برای کامپیوتر سیستم عامل بنویسید الان دارن سیستم عامل اندروید رو برای پاکت پی سی توصعه میدن ولی این کار خیلی تازست و دست توش کمه توی ایران که فکر نم کنم کسی اصلا روش کار بکنه و من به عنوان عضو کوچیکی از پاکت پی سی باز ها از شما می خوام که توی این پروژه شرکت کنید و قول می دم که تیمتون بیشتر از هر کار دیگه ای تو این کار موفقه . احتمالا با سایت http://forum.xda-developers.com/ هم اشنایی دارین این بجه ها هم دارن روی این پوروژه کار میکنن
    امیدوارم که اطلاعات هر چند ناچیزم بدرد بخوره
    در پایان یه سوال هم دارم من الان کونکوریم ولی می خوام بعد از کنکور خیلی سریع تر از همی شه تو این ضمینه ها حر کت کنم واسه هم می خوام بدونم چه جوری باید کار رو شروع کنم ایا میشه از تدریس خصوصی استفاده کرد چه جوری وکی برای این کار خوبه؟
    آخرین ویرایش به وسیله kiarashk : پنج شنبه 25 شهریور 1389 در 11:55 صبح

  15. #55
    کاربر تازه وارد آواتار betisa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران نارمک
    پست
    60

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    با سلام به همه

    من اطلاعات زیادی درباره نوشتن سیستم عامل و کلا برنامه نویسی ندارم مقداری با خانواده c کد نویسی کردم اما نه آنقدر که بشه بگی برنامه نویس هستم اما چیزی که باعث شد به سمت برنامه نویسی و رشته نرم افزار برم سودای طراحی یک سیستم عامل بود که اولا ایرانی باشه و ثانیا بتونه فایل های اجرایی سیتم عامل های دیگر رو هم غیر از فایل های اجرایی خودش اجرا کنه که کار بسیار مشکلی هست.

    اگر من رو قابل بدونید می خواهم یک پیشنهاد بدم هرکس دوست داشت با من تماس بگیره و موافقتش رو اعلام کنه. من حاضرم هر کاری از دستم بر میاد انجام بدم.
    --> و اما پیشنهاد من : پیشنهاد من اینه که به جای اینکه بیایم و بگیم چی سخته و چی آسون چیکار کردیم و چیکار میخوایم بکنیم. و پراکنده کار های خودمون رو ادامه بدیم بیایم و یک تیم کامل و قوی تشکیل بدیم اون هایی که با تجربه تر هستن به اون هایی که کم تجربه تر هستن یاد بدن و با خوندن و کارکردن روی سورس های دیگران و نتر سیدن از این که کار ما کپی کردن از بقیه است ( البته ما همین زبان رو هم از پدر و مادرمون کپی کردیم) بریم جلو تا بتونیم یک سیستم عامل رو خودمون طراحی کنیم.

    از طریق این ایمیل میتونید با من تماس بگیرید: betisagroup@gmail.com

    امید وارم که با تلاش و کوشش بتونیم قدمی برداریم

  16. #56
    کاربر تازه وارد آواتار betisa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران نارمک
    پست
    60

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    من تا حدی موافق صحبت های شما هستم ولی تفکر شرکت اپل رو خیلی دوست دارم البطه انحصار خوب نیست ولی استاندارد خیلی خوبه

  17. #57
    کاربر جدید آواتار mohammad.ahmady173
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    14

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    سلام...
    من میخوام شروع به یادگیری و نحوه ی نوشتن سیستم عامل کنم..
    درس سیستم عامل رو توی دانشگاه پاس کردم . اطلاعات محدودی دارم،
    میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم...
    ممنون.

  18. #58

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    دوستان عزیز ، پروژه ساختن یک سیستم عامل توانا ، که بشه به عنوان یک سیستم عامل حرفه ای روش حساب کرد خیلی دشواره ، کار نشدنی نیست ولی خیلی زمان بره ، همین مایکروسافت سالی چند تا پکیج برای اصلاح امنیت و ... روی آپدیت ویندوز میگذاره؟

    بحث خودکفایی یه موضوع کاملا اشتباهه ، البته در قدیم خیلی خوب بوده اما الان با این سرعت پیشرفت نمیشه از اول شروع کرد به ساخت یک چیز . اگه الان شروع کنید سیستم عامل ایرانی بسازید، فوقش 5 ساله دیگه تموم بشه ، حالا به نظر شما تو این 5 سال مایکروسافت یا اپل بیکار نشستن؟

    من در یه مقاله اقتصادی مطالعه کردم که یکی از بزرگترین اشتباهاتی که کشور های جهان سوم می کنن همین بحث خودکفاییه .

    یه مثال می زنم : همین سوزن خیاطی که توی همه خونه ها پیدا میشه ، توی کشور چین ساخته میشه . انقدر تکنولوژی پیشرفته و هزینه بری داره که فقط کشور چین و یه کشور دیگه تنها تولید کننده سوزن جهان هستند!!! یعنی حتی آمریکا هم سوزن رو از چین وارد می کنه.
    حالا فرض کنید بخوایم خودمون خود کفا بشیم و سوزن تولید کنیم ، هزینه ساخت کارخانه و مشکلات تولید و سعی و خطا ها سر به فلک می کشه ، چون چین 100 ساله داره سوزن تولید می کنه و ما از اول می خوایم شروع کنیم!!!

    بحث من اینه که هم لینوکس خوبه ، همه ویندوز و هم مک ،
    بحث من اینه که چرا ما نوآوری نکنیم؟ یه چیزی درست کنیم که تا قبل نبوده!!! ما همش میشینیم ببینیم خارجیا چی درست می کنن بعد ما به فکر می افتیم همون چیز رو برای خودمون بومی کنیم و بسازیم.

    نمونش همین موتور جستجوی ایرانی که قراره ساخته بشه یا ایمیل ملی ، من مطمئنم وقتی ساخته شد مفت نمی ارزه!!!

    ببینید گوگل از اول که ساخته شده فقط یه موتور جستجوو بود ، حالا ببینید چقدر فناوری بهش اضافه شده از گوگل ارث گرفته تا گودر و ....

    ما باید بشینیم یه چیزی بسازیم که تک باشه!!! ایدش مال خودمون باشه ،یه چیزی باشه که کشور های دیگه رو بهمون نیازمند کنه، اون وقته که میشه افتخار کردددد که ایرانی هستیممم
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.oud : جمعه 19 فروردین 1390 در 16:32 عصر دلیل: غلط املایی

  19. #59

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    خب نرم افزارهای بازمتن و سیستم عاملهای بازمتن قوی و کاملی مثل GNU/Linux برای همین هستن دیگه. نیاز خاصی نمیبینم یک سیستم عامل از ابتدا بنویسیم خودمون. میتونیم از همون لینوکس استفاده کنیم و مثلا روی کم و کسری هاش کار کنیم و امکانات بومی و سفارشی سازی ای که نیاز داره.
    اینطوری از میلیونها خط کد با کیفیت و تست شده بهره میبریم و ضمنا جزیی از اجتماعی جهانی هستیم بجای یک کشور و چند متخصص منفرد. یعنی میتونیم با هم پیش بریم و از دستاوردهای تمام برنامه نویسانی که در جهان بر روی این سیستم عامل فعالیت میکنن بهره مند بشیم.
    البته مسلما چیزی که تولید میکنیم بر اساس قوانین مجوزهای بازمتن و اخلاقا، باید بازمتن/آزاد باشه.
    ولی از هنرهای بعضی افراد به اصطلاح اندیشمند و متخصص و سیاستمدارها انتظارش میره که چیزی درست کنن که بخوان انحصاری باشه یا تمام بخشها و برنامه هاش آزاد نباشه.
    بنظر من اینطور سیستم عامل و کلا هر نرم افزار انحصاری تقریبا هیچ ارزشی نداره. حداقل از نظر آموزشی و علمی که بدردی نمیخورن.

    بحث من اینه که هم لینوکس خوبه ، همه ویندوز و هم مک ،
    ویندوز و مک خوب نیست
    البته تاوقتی آلترناتیو کافی نداریم ازش استفاده میکنیم.
    وگرنه ویندوز یک محصول تجاری و انحصاری یک شرکت آمریکایی هست. نه به ما مالکیت میده، نه امکان آموزش، نه علم و فناوریش رو، نه امکان تغییرات. پول زیادی رو باید بابتش از مملکت خارج کرد و به جیب شرکتها و سرمایه دارهای ثروتمند ریخت؛ البته درسته ما فعلا این کار رو نمیکنیم، ولی بهرحال نمیشه روی دوام این وضعیت اتکا کرد. ویندوز تحت کنترل کامل و سیاست های تجاری یک شرکت انحصاری هست. مسلما از نظر امنیت ملی هم خطرناک هست.

    از نظر اینهم که خودکفایی کامل باشه من فکر نمیکنم به اون صورت باید بخوایم دقیقا همه چیز رو بصورت کامل خودمون تولید کنیم. اما باید دنبال یه تعادل و رابطهء دو طرفه بود. یعنی به ازای چیزهای ارزشمندی که دیگران تولید میکنن و ما استفاده میکنیم و به اونها وابسته هستیم، ما هم چیزهای ارزشمندی تولید کنیم که اونا هم بابت اونها به ما وابستگی متناسبی داشته باشن.
    البته نه یه چیزایی مثل خرج کردن از کیسه و مصرف منابع ملی اتمام پذیر!
    مثلا اینکه ما نفت رو بفروشیم به اونا و اونا به ما نرم افزار و الکترونیک بفروشن اصلا جالب نیست. چون برای اونا تولید اون موارد بیشتر توسط فکر و فناوری پیشرفته صورت میگیره و منابع ملی و اتمام پذیر خیلی کمتری مصرف میکنه، اما ما سرمایه های ارزشمند ملی و پایان پذیر خودمون رو مصرف میکنیم. یه زمانی میرسه ما دیگه چیز زیادی برای استخراج و فروش نداریم، اما اونا کماکان بدون محدودیت محصولاتشون رو تولید و صادر میکنن و تازه در این کار قویتر و غیرقابل رقابت تر هم شدن.
    باز یه چیزایی مثل محصولات کشاورزی هم بد نیستن. ولی بازدهی صنعت فناوریهای مدرن خیلی بالاست و کشور ما همه فکر نمیکنم زیاد برای کشاورزی گسترده و باثبات مستعد باشه.
    البته نرم افزار یه زمینهء استثنایی هست که در اون بنظر من بازمتن و آزاد بودن برای عموم بشریت خیلی بهتره. بنابراین هیچوقت نمیگم نرم افزارهای انحصاری تولید کنیم و بفروشیم. ولی میشه بقیهء محصولات مثل سخت افزار رو تولید کرد و فروخت. همچنین محصولات فناوریهای مدرن زیاد دیگری که وجود دارن.
    نرم افزار مثل یک علم اساسی هست که باید برای همگان آزاد باشه و عموم امکان کنترل کامل بر اون رو داشته باشن.

  20. #60

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    هنوز صنعت نيازمند نرم افزارهايي هست كه بايد به صورت سفارشي نوشته بشن به همين شكل نيازمند سيستم عاملهاي خاصي هست كه به صورت تجاري توليد نميشن و يا اگر هم بشن به اين راحتي ها نميشه اونها رو گرفت و يا پيدا كرد. من خودم براي پروژه خودم يكسري هدف رو تعيين كردم اما به خاطر درسم روند كار كند هست

    نوشتن سيستم عامل روميزي يه كار بيخود هست چون معمولا اين سيستم عاملها يا براي محيطهاي خونگي هستن و يا براي شركتها. اما سيستم عامل هاي صنعتي و يا سيستم عاملهايي كه بتونن با شرايط خاص صنعتي خودشون رو تطبيق بدن كم هستن و كاملا بهينه نشدن. مواردي مثل لينوكس و ... هم چندان به درد اين محيطها نمي خورن چون اكثرا حافظه زيادي براي اجرا ميخوان و يا شرايط خاصي رو لازم دارن.
    مثلا اینکه ما نفت رو بفروشیم به اونا و اونا به ما نرم افزار و الکترونیک بفروشن اصلا جالب نیست. چون برای اونا تولید اون موارد بیشتر توسط فکر و فناوری پیشرفته صورت میگیره و منابع ملی و اتمام پذیر خیلی کمتری مصرف میکنه، اما ما سرمایه های ارزشمند ملی و پایان پذیر خودمون رو مصرف میکنیم. یه زمانی میرسه ما دیگه چیز زیادی برای استخراج و فروش نداریم، اما اونا کماکان بدون محدودیت محصولاتشون رو تولید و صادر میکنن و تازه در این کار قویتر و غیرقابل رقابت تر هم شدن.
    خلايق را هر چه لايق. زماني رو كه ما هنوز در گير بچه بازيها هستيم اونها صرف پيشرفتشون ميكنن. من كه كاملا از دست ايراني ها نا اميد شدم و ميدونم كه با اين وضع اگر بخواد پيش بره هيچ وقت و اما هيچ وقت ما به جايي نمي رسيم.

    باز یه چیزایی مثل محصولات کشاورزی هم بد نیستن. ولی بازدهی صنعت فناوریهای مدرن خیلی بالاست و کشور ما همه فکر نمیکنم زیاد برای کشاورزی گسترده و باثبات مستعد باشه.
    واقعا متاسفم. تركيه كه وضعش از ما بدتره داره اروپا رو جواب ميده شما ميگي وضع اقليمي ما خرابه. ما خيلي چيزها رو توي كشاورزي داريم كه بقيه كشورها ميخوان داشته باشن. اما بازم توي كشاورزي هم به جايي نمي رسيم. وقتي تكدانه به جاي اينكه هلوي ايراني بخره و آبميوه كنه ميره پودرش رو از تركيه ميخره وضع بهتر از اين هم نميشه. وقته انگور بدون هرمون ايراني ميشه 1000 تومن و انگور هرمون خورده ترك ميشه 3000 تومن. بله اين شكليه وقتي تخم مرغ از تركيه وارد ميشه و جوجه دارهاي ايراني آمپول تاريخ گذشته به جوجه هاشون ميذنن (كسي هم صداش در نمياد) وضع بهتر از اين نميشه.

    اولا سرمايه دار ايراني با آمريكايي هيچ فرقي نداره. تو يه جنس ميخري بايد هم پولش رو بدي اگر هم نمي خواي به سلامت. اون آقا پول گذاشته، ريسك كرده و ... و حالا هم داره نتيجه ميگيره و حقش هم هست. اگر عرضه داريم ما هم ميتونيم اينكار رو بكنيم.

    كلا اين مسائل ربطي به اين تالار نداره و بيخود هم خودتون رو با اونها درگير نكيد. بهتره به جاي حرف زدن عمل كنيد تا ببينيد تو عمل چي كاره هستيد. بهتره قبل از اينكه بگيم لينوكس خوب يا ويندوز و يا مك بدونيم كه چرا اونها طراحي شدن و عيبهاشون چيه (دليل داشته باشيم). وقتي دليل نداريم چرا بايد بيخودي نظر بديم. مثلا واقعا من نمي دونم ايراد مك چيه كه شما ميگين بد هست؟!

    اما بازهم با خوب و بد كردن به جايي نمي رسيم. مهم اينه كه قبل از اينكه از كسي و يا چيزي انتقاد كنيم.به فكر راه حل براي اون مشكل باشيم. يعني همراه انتقادمون راه حل رو هم بگيم. متاسفانه و متاسفانه كشورمون پر آدمهايي شده كه كاري بلد نيستن و صاحب كار هستن و بدتر از اون هم كه خوب بلدن از اين و اون ايراد بگيرن.

    از لحن تندم واقعا عذر خواهي ميكنم. اما به قول يه ضرب المثل با ديدن پستها "خونم به جوش اومد"
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : شنبه 20 فروردین 1390 در 12:48 عصر

  21. #61

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    بحث من این نیست که کدومشون خوبه ، کدومشون بد ، شاید اگه یه بار دیگه مطلب من رو بخونید متوجه منظورم می شدید.

    منظور من این بود که این سیستم عامل ها قوی عمل می کنن ، حالا گرون هستند ، قبول!!!
    اما از نظر کارایی عالی هستند!!!

    من به کاربرایی که اون بالا گفته بودن بشینیم از اول یه سیستم عامل جدید بنویسیم که چنین کنه و چنان ، گفتم فکر نکنید تو این چند سال که دارید این سیستم عامل رو می نویسید ، اپل و مایکروسافت دست رو دست گذاشتند، اون ها هم دارن مثل باد پیشرفت می کنن.

    حرف من این بود که چرا ما هی میشینیم ببینیم اونور آب چی درست می کنن بعد ما میخوایم یه چیزی مثل اون درست کنیم که تازه بهتر هم باشه!!! مثل همین پروژه ملی " یاحق" که الان شروع شده ، واقعا خنده داره ه ه.

    یک جایی هم یه نفر نوشته بود : " سیستم عامل لینوکس رو ول کنید ، خودمون از اول میشینیم می نویسیم!!!! "
    این دوستمون اصلا معنی سورس باز رو نفهمیده که همچین حرفی زده!!!

  22. #62

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    من به کاربرایی که اون بالا گفته بودن بشینیم از اول یه سیستم عامل جدید بنویسیم که چنین کنه و چنان ، گفتم فکر نکنید تو این چند سال که دارید این سیستم عامل رو می نویسید ، اپل و مایکروسافت دست رو دست گذاشتند، اون ها هم دارن مثل باد پیشرفت می کنن.
    ايده خوبيه به شرط اينكه توي سيستم عامل جديد ايده جديد باشه. زماني كه لينوكس و ويندوز هم رو كار اومدن سيستم عاملهاي مطرح تري مثل مك و OS2 بودن اما ديزاين اين دو باعث كنار رفتن سيستم عاملهايي مثل داس و OS2 و ... شد.

    یک جایی هم یه نفر نوشته بود : " سیستم عامل لینوکس رو ول کنید ، خودمون از اول میشینیم می نویسیم!!!! "
    شايد من بودم :-D (البته من نمي گم بيخيال لينوكس و ... شيم)
    از نظر من لينوكس از نظر ساختاري يكسري مشكلات رو داره كه بزرگترين اون بر ميگرده به ساختار كنترل فرايندها و نحوه ايجاد فرايند جديد كه حتي باعث شده داخل اون به جاي دستور fork از دستور vfork توي بعضي از موارد استفاده بشه كه اين دستور بعدا روي كار اومده. يه مشكل بزرگ ديگه لينوكس توي محاسبه بازه زمامي و تعداد سيكل cpu هست كه بعدا بر طرف شده اما هنوز كه هنوزه سيستم قديمي سرجاشه. مشكل ديگه اون بر ميگرده به انواع درايورهاي اون كه حتي به اين مورد توي فصل IO كتاب تننباوم اشاره شده.

    مشكل ويندوز بر ميگرده به نحوه مديريت حافظه و همينطور فراخوانهاي سيستمي كه مشكلهاي امنيتي رو مثل injection ها به وجود آورده و ....

    از اونجا كه مك هم از خانواده يونيكس هست بعضي از مشكلات لينوكس رو به همراه داره.

    اگر دقت كرده باشي تنباوم خودش از ساختار اين سيستم عاملها توي كتابش شكايت كرده و اولين موردي كه بهش اشاره كرده ساختار مونلوتيك اين سيتستم عاملهاست. و سعي كرده داخل سيستم عامل خودش (مينيكس) اين مشكل رو بر طرف كنه. اما مساله اينه كه ساختار سيستم عاملهايي مثل ويندوز و لينوكس اينقدر محاسن داره كه ميشه به راحتي از معايبش صرف نظر كرد. (از يه قسمت عمده اونها). مثلا ساختار سيستم فايل لينوكس به نظر من يه شاهكاره اما ايرادات كوچيكي رو هم داره. (كه راه حل ديگه اي براش نيست). بر عكس ساختار سيستم فايل ويندوز يه افتضاح طراحي هست كه فقط دركش آسونه. يا ساختار حافظه لينوكس و مديريت اون عاليه

    واقعا قبل از اينكه در مورد هر چيزي حتي پيشنهاد ها نظر بديم بايد در مورد اونها خوب فكر كنيم و براي رد و يا قبول كردن اونها دليل داشته باشيم.


    این دوستمون اصلا معنی سورس باز رو نفهمیده که همچین حرفی زده!!!
    اين چه ربطي به اين موضوع داره. شما ميتوني يه سيستم عامل جديد طراحي كني و متن باز باشه و يا اينكه حتي پولي بديش بيرون. توضيع هاي لينوكس زيادي رو ميتوني پيدا كني كه هم پولي هستن و هم اينكه سورس اونها در دسترس كسي قرار نداره

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    به به ميبينم كه حداقل 10 نفر شروع كردند و كلي كرنل نوشتند ، خب بزاريد رو ميز ببينيم چيكار كردين ريچادر استالمن ها :)

    اگه برنامه نويسهاي سيستمي دنيا قرار بود به پروژه هاي اپن سورسي مثل لينوكس بسنده كنند ، يا سيستم عاملهاي خوشگل و كارآمد مثل ويندوز ، هيچ وقت توي دنيا رقابت و پيشرفت به وجود نمي آمد...

    هر سيستمي محدوديتها ، مزايا ، و خواصي داره كه ممكنه بقيه نداشته باشند ، تا وقتي اين تكه جمله هست ، هر كسي ميتونه نيت كنه و قصد ساخت سيستم عاملي را بكنه كه هيچ كدوم از محدوديتها سيستم هاي موجود در زمان حال را نداشت باشه... اين حق مسلم هر برنامه نويسيه :)

  24. #64

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    موفق باشید .

    ایشالله که یه سیستم عامل موفق طراحی کنید

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    تقريبا چهار ساله كه اين تاپيك ساخته شده . تنها چيزي كه توي اين تاپيك زياد به چشم ميخوره اينه كه يه سري ميگن سيستم عامل رو از اول بسازيم ، بعضي ها هم ميگن ميشه از هسته لينوكس استفاده كنيم . گروهي مين با اسمبلي بسازيم ، گروهي ديگه ميگن سي .
    به نظر من مهم اينه كه سيستم عامل ما اون كارايي كه ما ميخوايم رو داشته باشه . حالا بسته به اون چيزي كه ما ميخوايم (مثل يه ايده جديد يا اينكه در تكامل نياز هاي قبليمون مي خوايم سيستم رو بسازيم ، فقط ميخوام سيستم عامل داشته باشيم يا هر چيز ديگه ) بايد تصميم بگيريم .
    ساخت يه هسته جديد كار خيلي خوبي هست ولي بايد ببينيم امكانش هست (مثلا كسي هست كه پشتيباني مالي رو قبول كنه ) .

    بعضي از دوستان نظرشون اينه كه اگه يه سيستم عامل جديد برپايه ي لينوكس بنويسن ، هرچقدر قوي هم باشه بازم بهشون ميگن مگه چيكار كردين ، لينوكس رو تغيير دادين . ولي اينجور نيست ، چون اصل اساسي كارايي سيستم عامل شماست

    من خودم به طراحي و بررسي سيستم عامل علاقه دارم ولي تازه دارم برنامه نويسي رو شروع ميكنم و اول كارم . از مشكلات و نياز هايي كه واسه يه سيستم عامل مطرح ميشه خبر ندارم خوب به طبع ايده جديدي هم واسه ساخت يه سيستم عامل نو ندارم .

    من از همه ي دوستان خواهش ميكنم به دنبال يه ايده جديد باشين و اين ايده رو توي همين تاپيك به بحث بزارين تا اون وقت بگيم اگه سيستم عامل هم نساختيم ، بگيم اين اين ايده مال ما ايروني هاست .
    موفق باشين

  26. #66

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    ali_asg:
    انتقاد بدون راه حل به درد كسي نميخوره. شما يه لطفي بكن اول مفاهيم سيستم و سيستم عامل و برنامه رو ياد بگير بعدش بيا اينجا از بقيه ايراد بگير.اگر لينك زير رو يا كل تاپيك رو ميخوندين هيچ وقت اينجور پستي رو نمي دادين:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1244636

    به هر حال من خودم عادت كردم و حتي استادهاي دانشگاه من هم از اينكارم ايراد ميگيرن چه برسه به بقيه. هر روز دارم بيشتر متوجه ميشم كه چرا اينقدر عقب مونديم و تو ايران كار كردن فايده نداره و اين هم يكي از دليلهاي من هستش كه نه داكيومنت ميدم بيرون و نه به كسي اين رو مفت و مجاني ياد ميدم.

    شما كه به اينكار علاقه داري بايد بهتون بگم كه راه خيلي سختيه و اما خيلي سخت بيشتر وقتها نمي دوني داري چيكار ميكني. بيشتر وقتها باگهايي هست كه دليلش رو نمي دوني و سوالهايي كه جوابش رو نمي دوني. اين سبك برنامه نويسي خيلي و اما خيلي با هر سبك ديگه اي فرق داره و تا زماني كه سخت افزار مثل كف دستت نشده به هيج عنوان چيزي رو درك نمي كني. من هنوز كه هنوزه با گذشت تقريبا دو سال و اندي از شروع كارم دارم لنگ ميزنم و بدتر از همه اينه كه فهميدم روي بدترين پلتفرم ممكن يعني x86 كارم رو شروع كردم. طبق برنامه ريزي يه پلانگتون سيستم عامل تا آخر تابستون مينويسم و بعد از اون شروع به كامل كردن و نوشتن درايور براش ميكنم و هم زمان با اونم ويرايش دوم رو كه حاصل تجربه هام هست رو شروع ميكنم.

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    انتقاد بدون راه حل به درد كسي نميخوره. شما يه لطفي بكن اول مفاهيم سيستم و سيستم عامل و برنامه رو ياد بگير بعدش بيا اينجا از بقيه ايراد بگير.
    دوست عزيز من راه حل گفتم . اگه شما بيشتر توجه كنين متوجه ميشين كه همه ي سعي من اين بود كه برسونم عزيزم اول به دنبال يه ايده خوب باشين

    دوست عزيز يادتون باشه شما هرسيستم عاملي هم كه بسازين و هرچقدر هم كه شما با مفاهيم و استاندارد سيستم عامل آشنا باشين و اونا رو توي سيستم عاملتون رعايت كنين ، هميشه افراد خبره نمي خوان بااون كار كنن . درنهايت افرادي مثل من ميخوان با اون كار كنن كه اصلا با طرز كار سيستم عامل و مفاهيم اون آشنا نيستن و هر چقدر هم سيستم عامل خوبي داشته باشين ، بايد مردم نظر بدن چون قراره كار اونا رو راحت كنه .
    درسته كه من از سيستم عامل چيزي نمي دونم ولي اگه يه سيستم عامل رو به من بدن تا باش كار كنم ، متوجه ميشم كه مي تونه نيازهاي من رو در بر بگيره يا نه ! به نظر من مبتدي ، ايده و نتيجه كار مهمتره (اگه اين حرف قبول ندارين ، چشم من ميرم تمام مفاهيم سيستم و سيتم عامل رو مي خونم)

  28. #68

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    دوست عزيز يادتون باشه شما هرسيستم عاملي هم كه بسازين و هرچقدر هم كه شما با مفاهيم و استاندارد سيستم عامل آشنا باشين و اونا رو توي سيستم عاملتون رعايت كنين ، هميشه افراد خبره نمي خوان بااون كار كنن . درنهايت افرادي مثل من ميخوان با اون كار كنن كه اصلا با طرز كار سيستم عامل و مفاهيم اون آشنا نيستن
    يكي از مباحثي كه توي همين تاپيكها مطرح بودش مربوط به همين قضيه ميشد يعني اينكه هر چقدر هم خوب بسازي نمي توني به لينوكس و يا ويندوز برسي. مشكل اينجاست كه كي ميخواد سيستم عامل روميزي طراحي كنه. هنوز توي صنعت كمبود سيستم عاملها حس ميشه مخصوصا سيستم عاملهايي كه بايد با شرايط و يا استانداردهاي خاصي مواجه باشن. بعضي از سيستم عاملها براي شرايطي طراحي ميشن كه معماري خاصي قراره استفاده بشن مثلا ميتونه سيستم عاملهاي مدارهاي كنترل Siemens باشه (مثلا). يا يكسري از سيستم عاملهاي ديگه مثلا سيستم عاملهاي نظامي و يا سيستم عاملهايي كه براي ادوات فضايي طراحي ميشن بايد از نو ساخته بشه. ديگه تو اينجور موارد نميشه از لينوكس ابونتو و يا ويندوز استفاده كرد.

    گفتم دقيقا اينجور سوالها زماني مطرح ميشه كه ما معني واقعي سيستم عامل رو نمي دونيم و سعي ميكنيم اون رو با مواردي مثل ويندوز و يا لينوكس هاي روميزي مقايسه كنيم. شما حتي اگر نگاه كنيد متوجه ميشيد كه بازار سيستم عاملهايي مثل سيستم عاملهاي موبايل گرم گرم هست و هنوز شركتها با هزينه هاي ميليون دلاري سعي در قبضه كردن بازار دارن و يا هنوز سيستم عاملهاي سرور مختلفي به بازار مياد به عنوان مثال اوراكل سيستم عامل خودش رو كه بر مبناي لينوكس هست داده بيرون

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    دوست عزيز وقتي كه بحث من بر سر ويندوز و هسته لينوكس هست ، مسلما منظور من از سيستم عامل ، سيستم عامل رو ميزي هست نه چيز ديگه . وگرنه من با صحبت هاي شما در مورد ديگر سيستم عامل ها كاملا موافقم

    حرف من : اگه ميخواين يه هسته جديد واسه "سيستم عامل هاي روميزي" بسازين ، به عقيده من اول بايد يه ايده جديد داشته باشين والا ميشه باهسته لينوكس من يه سيستم عامل عالي ساخت

  30. #70

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    ميشه باهسته لينوكس من يه سيستم عامل عالي ساخت
    بهش میگن توضیع. (برای اینکه به برنامه نویسهای هسته توهین نشه) چون اینکار خیلی راحتر از ساختن هسته هست. مثلا اندروید و یا ابنوتو و یا فدورا همه توضیع لینوکس هستن.

    دوست عزيز وقتي كه بحث من بر سر ويندوز و هسته لينوكس هست ، مسلما منظور من از سيستم عامل ، سيستم عامل رو ميزي هست
    مشکل همینجاست. دید غیر فنی به سیستم عامل. مثلا همه توی کشور ماشین رو ماشین سواری، کامپیوتر رو کامپیوتر رومیزی و ... می دونن با اینکه تو صنعت و جاهای حساس تعریف همه اینها فرق میکنه. مثلا توی اتاق عمل کامپیوتر یه دستگاه پرداشی فوقالعاده سریع مجهر به ساعت های بلادرنگ سخت افزاری و یه سیستم عامل تماما realtime (بهتره بگیم hard realtime) هست که شاید حتی قابلیت تعریف درایور و یا گسترش رو نداشته باشه. توی صنایع نطامی همون کامپیوتر با یه بایوس فوقالعاده کوچیک (که شاید هم اون موجود نباشه) و یه سیستم عامل کاملا ریل تایم که باید سریع پروسس رو اجرا کنه و سریع سیستم بالا بیاد (که این مورد توی همون اتاق عمل ضروری نیست - البته نه اینکه سیستم بعد از ۱۰ دقیقه بالا بیاد) . کامپیوتر نظامی بر خلاف اون شکلی که ما از کامپیوترها میشناسیم باید بدون فن باشه. از مواد سرامیکی به جای پلاستیکی استفاده شده باشه در مقابل دمای بالا مقاوم باشه و ضد ضربه باشه (با تکون های شدید قطعات الکترونیکی از روی برد جدا نشن).



    حرف من : اگه ميخواين يه هسته جديد واسه "سيستم عامل هاي روميزي" بسازين ، به عقيده من اول بايد يه ايده جديد داشته باشين والا ميشه باهسته لينوكس من يه سيستم عامل عالي ساخت
    گفتن این حرف راحته. برای اینکه ایده بدی حداقل باید با یکی دو تا پلتفرم کاملا آشنا باشی. یه چیزی مثل هسته لینوکس و چند تا سیستم عامل رو مطالعه کنی تا مشکلات اونها رو بشناسی و در نتیجه بعد از یه کسب تجربه خوب به ایده خوب برسی.مساله اینه که تا حالا کسی تو مماکت ما هسته ننوشته و روی سیستم عامل بصورت پایه ای کار نکرده و اگر هم رو سیستم عامل کار کرده باشه در ماکزیمم حالت تو هسته لینوکس دست برده و یا توضیع لینوکس داده بیرون. حالا من هم که میخوام اینکار رو بکنم همه سرکوفت میزنن از استاد دانشگاه گرفته تا در و همسایه. من از بقیه حتی دانشجوها هم شاکی نیستم اما وقتی استادهام میگن فایده نداره گریم در میاد بدون شک اگر اون قسمت از استادهای من رو به هر کشوری صادر کنن بعد از یک نسل اون کشور حتی آمریکا هم باشه تبدیل به چیزی شبیه ایران و یا افغانستان میشه چون از نظر اونها فقط و فقط برنامه ای به درد میخوره که در آمد توش باشه و نون شبشون رو تامین کنه.

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    آقاي pswin.pooya عالي بود . من هفده سالمه و تازه اول راه . من خودم به شخصه عاشق برنامه نويسي و سيستم عامل هستم وخيلي دلم ميخواد در اين مورد دانش داشته باشم . از شما هم خيلي متشكرم كه با اين بحث ها من رو متقاعد كردين و ديد جامع تري رو نسبت به سيستم عامل به من نشون دادين .

    حالا من هم که میخوام اینکار رو بکنم همه سرکوفت میزنن از استاد دانشگاه گرفته تا در و همسایه
    در اين مورد هم من باشما موافقم و اگه جاي شما بودم ، اصلا به ديگران توجه نميكردم و كار خودم رو ميكردم .

    راستي اسم سيستم عامتون آراكس بود ؟

  32. #72

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    آقاي pswin.pooya عالي بود . من هفده سالمه و تازه اول راه . من خودم به شخصه عاشق برنامه نويسي و سيستم عامل هستم وخيلي دلم ميخواد در اين مورد دانش داشته باشم . از شما هم خيلي متشكرم كه با اين بحث ها من رو متقاعد كردين و ديد جامع تري رو نسبت به سيستم عامل به من نشون دادين .
    خواهش ميكنم. خب حداقل از زمان مناسبي كار رو شروع كردين. اميدوارم موفق باشيد.

    در اين مورد هم من باشما موافقم و اگه جاي شما بودم ، اصلا به ديگران توجه نميكردم و كار خودم رو ميكردم .
    سعي ميكنم اينكار رو بكنم اما ...

    راستي اسم سيستم عامتون آراكس بود ؟
    بله. البته آراكس(arax)‌ نوشته ميشه و آراز خونده ميشه كه همون رود ارس به معني فارسيش هست. فعلا اسمش رو نميشه گذاشت يه سيستم عامل تا ببينيم چي ميشه

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    موفق باشي .

  34. #74

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    با عرض سلام خدمت دوستان گلم

    شاید باورتون نشه ولی من تمام این 8 صفحه رو خوندم کلا اینو میخوام بگم که من تو کف همتونم و چند تا سوال دارم که با اجازه می پرسم
    1: kernel رو با چه زبان می نویسن ؟
    2 : از linux اینجا زیاد صحبت شد من خیلی کم با هاش کار کردم و به نطر من سیستم عامل بیخودی هست (به کسی بر نخوره ) حالا از سیستم عامل 7 بهتره یا نه ؟؟؟

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    از linux اینجا زیاد صحبت شد من خیلی کم با هاش کار کردم و به نظر من سیستم عامل بیخودی هست (به کسی بر نخوره ) حالا از سیستم عامل 7 بهتره یا نه ؟؟؟
    ببين دوست عزيز نظر ها فرق ميكنه . از اون مهم تر تفاوت خواسته هاي من و شما از يك سيستم عامل گاهي به اندازه زمين است تا آسمون . مثلا از نظر من لينوكس محشره ولي شما ميگين بيخوده . خوب از اين رو نميشه به طور مطلق نتيجه گيري كرد كه كدومش بهتره ، فقط ميشه گفت واسه خواسته هاي شما اين يكي يا اون يكي مناسبه . در ضمن تا با لينوكس كار نكني ، نمي توني اين حرفايي كه در موردش ميزنن رو باور كني (من كه اين جور بودم)

  36. #76

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    چقدر قشنگ گفتی دوست عزیز
    شما درست میگی من راستش زیاد کار نکردم میشه بگی محسناتش چیه ؟
    یکیش که open sourceدیگه چی ؟؟
    با تشکر

  37. #77

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    اگر بخوای لینوکس رو با ویندوز مقایسه کنی که بجز راحتی همه چی لینوکس بهتره. مثلا:

    ۱. سیستم فوقالعاده فایل
    ۲. استفاده از وقفه بجای گیت توی فراخونی فراخوانهای سیستمی
    ۳. منتسب کردن همه چی به فایلهای
    ۴. نگه داشتن اطلاعات داخل فایلها و فودرهای مخصوص بجای ریجیستری
    ۵. ....

    البته یه مزیت ویندوز هم زیاد بودن برنامه های کاربردی هست اما در عوض لینوکس برنامه های حرفه ای داره که ویندوز نداره مثل ns2 و یا کامپایلر gcc و ...

    مزیت لینوکس مدیریت قدرتمند و سرعت بالای کار اون. من الان روی PC خودم هم لینوکس نصب کردم و هم win7 تا حالا نزدیک دو یا سه بار بخاطر سرعت پایین win7 اون رو از اول نصب کردم اما هنوز که هنوزه لینوکسم آخ نگفته. به غیر از اون باطری لپ تاپ من داخل لینوکس حدود یک ساعت بیشتر شارژ نگه میداره و فن هم خیلی کمتر کار میکنه این در صورتی هست که من دو تا سرور هم اجرا کردم و ... و به غیر از اون فقط ۵۰۰ مگ حافظم مشغوله (با این همه برنامه باز) داخل win7 فقط حدود یک خوردی گیگ رو خود ویندوز نوش جان میکنه.
    کلا لینوکس یه محیط حرفه ای هست که بر عکس اون ویندوز برای آماتورها ساخته شده.

  38. #78

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    آیا vs 2008 رو میشه رو linux نصب کرد ؟
    و اینکه طریقه نصب linux :
    حتما باید به linux فضای swap داده بشه؟ چقدر بدم خوبه (برای لبتاپ)؟
    جدیدترینlinux چیه ؟
    میشه کاری کرد که فایل های exe رو linux نصب بشه ؟؟؟؟

  39. #79

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    swap: بهتر دو برابر اندازه حافظه باشه اما شرط نيست.

    جدیدترینlinux چیه ؟
    1. بستگي به توضيع داره
    2. ور‍ژن هسته مهمتر از ورژن توضيع هست. شما ممكنه يه توضيع قديمي مثل رد هت 6 رو استفاده كني اما يه هسته به روز داشته باشي.

    میشه کاری کرد که فایل های exe رو linux نصب بشه ؟؟؟؟
    لينوكس يه برنامه به اسم wine داره كه ميتونه برنامه هاي ويندوز رو اجرا كنه حتي ميشه روش دايركت رو نصب كرد و بازيهاي ويندوز رو اجرا كرد.

    آیا vs 2008 رو میشه رو linux نصب کرد ؟
    امتحان نكردم. ولي خود لينوكس يكي دو تا IDE خوب داره كه بهترينشون eclipse هست. اگر ميخواي C#‎ هم كار كني ميتوني از mono استفاده بكني كه همون دات نت تحت لينوكس هست اما اصولا كاربرهاي لينوكس يا از C/C++‎ و يا جاوا استفاده مي كنن (بيشترشون C/C++‎ رو ترجيح ميدن) كه داخل لينوكس چند تا كامپايلر خوب براش وجود داره كه شاخ اونها GCC هست:

    1. GCC (براي c ) و G++ براي (C++‎) - فعلا تنها كامپايلري هست كه تقريبا C++‎0x رو فول ساپورت ميكنه.
    2. Intel:‌ اينم يه كامپايلر خوب اما گرونه
    و ...

    اكثر ابزارهاي لينوكس با C و در نتيجه C++‎ سازگار هستن. يكسري از ابزارها و كتابخونه هاي فوقالعاده براي كار مثل flex، bison و ... وجود داره (كه بعدا به ويندوز پورت شدن اما نسخه هاي لينوكس به روزتر هستن و براشون پچ هايي مثل ساپورت يوني كد و ... رو هم نوشتن كه توي نسخه ويندوز نيست.)

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار golnouri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    پست
    310

    نقل قول: نوشتن سیستم عامل

    من خودم و هنوز برنامه نویس نمی دونم.
    اما به عنوان دانشجوی رشته ی مهندسی نرم افزار و به عنوان کسی که چندتا سایت پیاده سازی کردم و ...
    می خواهم بگم من واقعا تعجب می کنم بعضی از پستها رو می خونم.

    دوستان ما چندتا نرم افزار قدرتمند در زمینه های مختلف کاربردی (application) نداریم حالا داریم در مورد نوشتن هسته ی یک سیستم عامل مجزا صحبت می کنیم؟!
    بر فرض محال ما قدرت نوشتن یک هسته ی مرکزی رو داشته باشیم (!!) حالا می خواهم بدونم اون نرم افزار می تونه توانایی سیستم عامل سال 2013 رو از شرکت مایکروسافت داشته باشه؟
    اگه قراره یه چیز پایین تر باشه که همون بهتر نباشه.
    مدتیه می شنوم که تو رسانه ها اعلام کردن سیستم عامل ملی داره نوشته میشه. من واقعا برام جای تعجبه و تو کلاس هامونم مورد تمسخر اساتید قرار گرفته که چطور ما تو نوشتن یک مرورگر معمولی با یه عالمه تبلیغات سر همه رو کلاه گذاشتیم و مورد تمسخر همه ی دنیا قرار گرفتیم (تیز بال بود اسمش فکر کنم) تازه مورد پشتیبانی نهادهای دولتی هم بود بعد لو رفت که ...
    به هر حال ما تو دنیای ساخت و توسعه ی نرم افزار رو هواییم.

    راه کار:
    اگه بتونیم در توسعه ی سیستم عامل های متن باز توان بیشتر و تجزیه و تحلیل قوی تری رو ارائه بدیم و بتونیم اون و با کمترین درصد خطا پیاده کنیم خیلی کار بزرگی کردیم. کما اینکه همه ی دنیا هم همین کار و داره میکنه. در ضمن زبان برنامه نویسی C#‎ ایجاد شده و زبان برنامه نویسی PHP هم وجود داره. کسی نمیاد یه زبون برنامه نویسی جدید ایجاد کنه که توانمندیهاش مساوی یا کمتر از C#‎ باشه بلکه میاد اون PHP رو توسعه میده تازه اگه بتونه.

    موفق باشید.
    راستی وقتی سیستم عاملتون و نوشتید حتما آمریکای جهان خوار و کشورهای غربی رو تحریم کنید. شایدم تو نستیم بزنیم رو دست 7 و مایکروسافت رو ورشکسته کنیم.

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •