نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه به سطر ها report شماره ردیف اضافه کنیم ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    چگونه به سطر ها report شماره ردیف اضافه کنیم ؟

    با سلام

    چگونه میشود در Report ها شماره ردیف رکورد خروجی را به صورت خودکار اضافه کرد ؟

    با تشکر
    :roll:

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    75

    خیلی ساده

    یه text box درست کن حالا مقدار record source اونو بنویس 1= حالا در در قسمت Running sum اینو انتخاب کن Over all حالا اگه گزارش خودتو ببینی به ازای هر رکورد یه شماره ردیف جدید داری. :D

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    تشکر

    سلام

    از راهنمایی تون خیلی ممنونم . :lol: :D

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354
    چگونه می توان در فرم این کار انجام نمود.
    مهم می باشد!

  5. #5
    از سایت مایکروسافت فایل FrmSampl را دانلود کن.
    مایکروسافت از یک ماژولی به نام getlinenumber در یکی از فرمهای نمونه اش استفاده کرده.
    اگر راه حل دیگه ای پیدا کردید من رو هم خبر کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    75
    یه text boxرو فرمت اضافه کن فرض کنیم اسم text boxباشه Tحالا توی event on current مربوط به فرمت تایپ کن
    Me.T.Value = Me.CurrentRecord
    :sunglass:

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    69
    malehi عزیر
    روشت رو تست کردم.
    اشکال این روش رو اگه می خواهی بدونی کافیه که فرمهات رو به نمای <Continuous Forms> ببری.
    ولی خودم از DAO استفاده می‌کنم. خیلی خوبه و راحتر جواب می گیری.

  8. #8
    درمورد شماره ردیف در report
    runing sum
    یه text box درست کن حالا مقدار record source اونو بنویس 1= حالا در در قسمت Running sum اینو انتخاب کن Over all حالا اگه گزارش خودتو ببینی به ازای هر رکورد یه شماره ردیف جدید داری.
    که همون پیشنهاد مایکروسافت هم هست به خوبی جواب می ده .در مورد فرم هم کد زیر رو که ازfrmsampl در آوردم تا حدودی کارراه اندازه بشرط اینکه یک فیلد غیر تکراری داشته باشی.
    اینم کد شماره ردیف در فرمها :

    Option Compare Database
    Option Explicit

    '================================================= ===========
    ' The following function is used by the subLineNumber form
    '================================================= ===========

    Function GetLineNumber(F As Form, KeyName As String, KeyValue)
    Dim rs As Object
    Dim CountLines As Integer

    On Error GoTo Err_GetLineNumber

    Set rs = F.Recordset.Clone

    ' Find the current record.
    Select Case rs.Fields(KeyName).Type
    ' Find using numeric data type key value?
    Case adSmallInt, adTinyInt, adBigInt, adInteger, adDecimal, adNumeric, adCurrency, adSingle, adDouble
    rs.FindFirst "[" & KeyName & "] = " & KeyValue
    ' Find using date data type key value?
    Case adDate
    rs.FindFirst "[" & KeyName & "] = #" & KeyValue & "#"
    ' Find using text data type key value?
    Case adChar, adVarChar
    rs.FindFirst "[" & KeyName & "] = '" & KeyValue & "'"
    Case Else
    MsgBox "ERROR: Invalid key field data type!"
    Exit Function
    End Select

    ' Loop backward, counting the lines.
    Do Until rs.BOF
    CountLines = CountLines + 1
    rs.MovePrevious
    Loop

    Bye_GetLineNumber:
    ' Return the result.
    GetLineNumber = CountLines

    Exit Function

    Err_GetLineNumber:
    CountLines = 0
    Resume Bye_GetLineNumber

    End Function

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    7

    نقل قول: چگونه به سطر ها report شماره ردیف اضافه کنیم ؟

    سلام من هم همین مشکل رو دارم
    چون رکورد ها ممکنه حذف بشه شماره ردیف های اکسس قاطی میشه و ترتیب رو از دست میده
    میخوام تو خروجی data report یک شماره ردیف تو خروجی گزارشم بزارم یه توضیحی بالا بود ولی اصلا متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین
    آخرین ویرایش به وسیله sayeri : پنج شنبه 03 خرداد 1397 در 09:51 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: خیلی ساده

    نقل قول نوشته شده توسط maleki مشاهده تاپیک
    یه text box درست کن حالا مقدار record source اونو بنویس 1= حالا در در قسمت Running sum اینو انتخاب کن Over all حالا اگه گزارش خودتو ببینی به ازای هر رکورد یه شماره ردیف جدید داری. :D
    همین درسته و توضیح کامل هم داده شده

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  2. تبدیل quickk report به Fast Report
    نوشته شده توسط reza1351 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 07:40 صبح
  3. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  4. خط کشی بین سطرها وستونها در quick report یا rave report
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •