نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل این کد چیه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    مشکل این کد چیه ؟

    سلام
    اگه شما می دونید مشکل این کد چیه به من بگید

    Data1.Recordset.AddNew
    If flage = False Then
    flage = True
    Command1.Caption = "GO !"
    Dim stra As String, strd As Integer, path As String
    If a.FolderExists("E:\") = True Then
    If a.FolderExists("E:\Khatrat") = False Then
    a.CreateFolder ("E:\Khatrat")
    a.CreateTextFile ("E:\khatrat\" & Text1.Text)
    End If
    Dim s As String
    a.CreateTextFile ("E:\khatrat\" & Text1.Text & ".rtf")

    txtpath.Text = ("E:\Khatrat\" & Text1.Text & ".rtf")
    txtsubject.Text = Text1.Text

    Else
    path = InputBox(" لطفا یک ادرس معتبر برای ذخیره خاطرات خود را بدهید", "Path")
    a.CreateFolder (path)
    txtpath.Text = (path)
    End If
    Load Form2
    Form2.Show
    Else

    flage = False
    End If


    من می خوامم اعطلاعات txtpath و txtsubject بره به بانک اعطلاعاتیم ولی عمل نمی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    1- کد شما با Microsoft scripting run time مشکلی ندارد و خوب جواب می دهد
    2- کد Data1.Recordset.AddNew که اول و آخر کار نیست که! باید یک چند خط دیگر هم برای ورود اطلاعات به بانک *اطلاعاتی* بنویسید!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    وحید جان دستت درد نکنه
    ولی اکه بیشتر توضیح بدی ممنونت می شم :D

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317






    بابا یکی هم سوال مارو جواب بده :x


  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1
    باید بعد از کد خود این چند خط رو اضافه کنی
    data1.recordset!FieldName1=txtpath
    data1.recordset!FieldName2=txtSubject
    data1.recordset.update

    به جای FieldName1 , FieldName2 نام فیلدهای خودت رو بنویس!!! :P

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    اقا امیر دمت گرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •