نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123

    چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟

    با سلام
    چگونه می شود تابعی تعریف کرد که دو خروجی داشته باشد
    به عنوان مثال کلمه "علی رضا" ورودی تابع و خروجی آن "علی " و "رضا" در دو متغیره جداگانه باشد

    fucntion test(str:string): ??? ;
    begin
    end;


    -----
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    یکی از چندین راه حل این است که یک رکورد تعریف کنید و خروجی تابع را به صورت رکورد اعلان نمایید. :wink:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123
    میشه راه حلای دیگشم بگین :oops:

    :wink:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    استفاده از پوینترها بعنوان آرگومان تابع که در اینجا حکم آرگومان خروجی را بازی می کنند . نمونه ی آنرا به وفور در توابع API‌ ویندوز می توان مشاهده کرد. :wink: :wink:

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    63

    تابع با چند خروجی

    برای این مثال میتونی خروجی تابع را از نوع TString تعریف کنی ... 8)

  6. #6
    می توانی خروجی های تابع را به عنوان آرگومان به تابع به شکل Call by reference معرفی کنی

    procedure split(s1:string;var s2,s3:string);
    begin
    ...
    s2:=...;
    s3:=...;
    ...
    end;

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای مهندسی معکوس؟؟
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:06 عصر
  2. برنامه چت ؟؟ :-؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:05 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •