نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نیاز به راهنمایی برای یاد گرفتن C#‎ و ASP.NET

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Poorang
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت - تهران
    پست
    98

    Tick نیاز به راهنمایی برای یاد گرفتن C#‎ و ASP.NET

    با سلام و خسته نباشید به همه دوستان. این اولین پست منه.
    میخوام #C و ASP.NET2 رو برای استفاده در طراحی وب یاد بگیرم و روش برای آینده سرمایه گذاری کنم ولی نمیدونم چه جوری شروع کنم.
    تاپیکهای زیادی رو خوندم ولی فقط در مورد انتخاب زبانها موفق شدم.
    من با VB کار کردم البته حدود 9 سال پیش شاید کمی قبل تر که Foxpro تو دور بود اگه ادعا نباشه بلعیدمش. با Pascal هم همون موقع کار کردم. با C هم آشنایی دارم ولی کلا C رو می پسندم به همین لحاظ #C رو انتخاب کردم. اول تصمیم داشتم PHP کار کنم البته الان هم منکر قدرتش نمیشم ولی از اطلاعاتی که از تو همین سایت پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که ASP.NET کار کنم. حالا یه سری چیزا برام گنگه لطفا کمکم کنید.
    اولا که برای C#‎.NET چه کتاب جدید و خوبی هست.
    آیا ASP.NET یک زبان واحده یا چیزه دیگه.
    آیا کتاب خوبی هست که ASP.NET رو با #C یاد بده.
    لطفا در هر دو زمینه کتاب خوبی رو معرفی کنید. البته PDF زیاد دارم.
    میدونم که این مسائل مطرح شده و باور کنید من تاپیکها رو جستحو کردم ولی ....

    یه سوال دیگه هم جدا از مسئله قبلی دارم. میخوام بدونم شما اساتید برای طراحی یک سایت چه مراحلی رو طی میکنید. میدونم که از یک نرم افزار واحد استفاده نمیشه ولی میخوام بدونم مثلا قالب سابت رو با چی درست میکنید بعد با چی منوها و تصویرها رو میجنین آیا از برنامه های WYSIWYG مثل Dreamweaver استفاده میکنید ؟ چون من این نرم افزار رو خوب بلدم.
    این رو هم اضافه کنم که من تقریبا یادگیری HTML رو دارم به پایان میرسونم.

    برای سوال سوم اگه یه کتاب خوب راجبه شبکه هم معرفی کنید ممنون میشم.
    اگه راهنماییم کنید لطف بزرگی کردین سپاسگزارم !!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    Happy 2 Join Us

    نقل قول نوشته شده توسط Poorang مشاهده تاپیک
    اولا که برای #C چه کتاب جدید و خوبی هست.
    اصلا کتابی با عنوان C#‎.NET داریم.
    آیا ASP.NET یک زبان واحده یا چیزه دیگه.
    آیا کتاب خوبی هست که ASP.NET رو با# C یاد بده.
    یه نکته اینجا هست و اون این که #C یه زبان برنامه نویسی هست که هم میشه باهاش برنامه ی تحت ویندوز نوشت و هم برنامه تحت وب. این دوتا کمی تا قسمتی ابری! با هم متفاوتند ! توی یه کتاب با عنوان #C بیشتر در مورد برنامه نویسی تحت ویندوز بحث میشه پس اگه شما میخوای تحت وب کار کنی بهتره دنبال یه کتاب با عنوان ASP.NET 2.0 باشی . معمولا تو این کتاب ها هر دو زبان VB و #C رو باهم توضیح دادن ! asp.net یه فریم ورک برای تولید یه برنامه ی تحت وب هست . کتاب خوب هم زیاده ! ebook های سایت برنامه نویس هم خوبه ... کتابهای Wrox هم خوبن ! فقط شما قبل از شروع باید مفاهیم برنامه نویسی شی گرا رو هم خوب بهش مسلط بشی ، معمولا اوایل کتاب یه توضیح مختصری هست ولی اگه خودتم بری دنبالش خیلی بهتره !
    راجع به گرافیک وب و همچنین HTML و DHTML و CSS هم یه چیزایی باید بدونی عزیز برادر . . . نرم افزار طراحی هم MS Expression Web 2007 عالیه !
    موفق باشی .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Poorang
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت - تهران
    پست
    98
    من کتابهایی با عنوان C#‎.NET رو تو اینترنت دیدم!
    یعنی اگر کسی اصلا #C ندونه با یک کتاب ASP.NET که توش راجبه #C نوشته میتونه هر دو تا رو (یعنی هم #C هم ASP.NET) خوب یاد بگیره؟؟؟؟؟

    و اینکه آیا MS Expression Web 2007 اینقدر بهتر از Dreamweaver هست که Dreamweaver رو ولش کنم برم سراغ اون ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    اگه تجربه برنامه نویسی قبلی داشته باشی و به مفاهیم شیگرا هم مسلط باشی سریع میتونی یاد بگیری چون به گفته مایکروسافت سی شارپ = تلفیقی از C++‎ , VB . امیدارم که در کارت موفق باشی .
    در مورد کتاب هم من بهت کتاب آقای هاشمیان + کتاب های برنامه نویس، را پیشنهاد میکنم . که با کمی جستجو تو این سایت و یا گوگل کتاب هاشمیان را میتونی پیدا کنی . اگه پیدا نکردی بگو که واست بگزارم .
    موفق باشی !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    نقل قول نوشته شده توسط Poorang مشاهده تاپیک
    یعنی اگر کسی اصلا #C ندونه با یک کتاب ASP.NET که توش راجبه #C نوشته میتونه هر دو تا رو (یعنی هم #C هم ASP.NET) خوب یاد بگیره؟؟؟؟؟

    و اینکه آیا MS Expression Web 2007 اینقدر بهتر از Dreamweaver هست که Dreamweaver رو ولش کنم برم سراغ اون ؟
    ببین برادر اینارو با هم قاطی نکن ! #C یه زبان برنامه نویسیه . سادش این میشه که وقتی شما میخوای با #C یه برنامه تحت وب بنویسی نیاز به یه محیط داری به اون محیط میگن ASP.NET !
    یه سری مفاهیم اولیه برنامه نویسی مثه شرط و حلقه و ... اینا هم هست که شما اینارو میدونی دیگه ! فقط باید Syntax دستورات رو یاد بگیری . شما با این چیزایی که گفتی از همون ابتدا میتونی ASP.NET رو شروع کنی ولی مفاهیم برنامه نویسی شی گرا خیلی مهمه که حتما باید بری دنبالش . . .
    Dreamweaver بد نیست ولی Expressoin Web با ASP.NET خیلی سازگار تره و محیطش فوق العادست . . .

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Poorang
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت - تهران
    پست
    98
    تو سرچهایی که کردم متوجه شدم که Expressoin Web با ASP.NET سازگارتر و از پیشنهادتون ممنونم.
    ولی یه چیز واسم روشن نشد!!! آره من کاملا با مفاهیم حلقه و شرط و متغیر اینجور چیزا آشنام ولی یه مفاهیم شیگرا نمیتونم بگم که مسلطم خلاصه نفهمیدم من که از C#‎.NET اصلا چیزی نمیدونم آیا نیازی نیست اول کتاب C#‎.NET رو مطالعه کنم یعنی یکراست برم سراغ کتاب ASP.NET2 ؟؟؟
    عذر میخوام که اصرار میکنم چون میخوام صحیح شروع کنم !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    گفتم قبلا توی یه کتاب #C هم راجع به Windows Application توضیح داده هم راجع به Web Application ! شما هم تحت ویندوز که نمیخوای کار کنی پس تو اون کتاب هم باید بری سراغ فصل های آخر کتاب که مربوط میشن به برنامه های تحت وب یا همون ASP.NET ! که توضیح کاملی معمولا نمیدن پس بهترآنست که از همون اول بری سراغ کتابی با عنوان ASP.NET 2.0 .
    توجه : مفاهیم برنامه نویسی در #C مثه تعریف متغیر ، شرط ، حلقه و ... رو در ابتدای کتاب #C توضیح میدن نه ASP.NET ! دیگه تو کتاب ASP.NET نویسنده فرض رو بر این میذاره که خواننده اینارو بلده . . . مفاهیم برنامه نویسی شی گرا رو هم معمولا در ابتدای کتاب #C میگن .پس اگه شما به این دوتا مسلط نیستی بهتره از #C شروع کنی ولی نه اینکه بشینی از اول هر چی بود رو بخونی بری جلو ! فقط همون دوتا نکته رو از فصل های اول بفهمی و بعد بری سراغ فصل های آخر یا ASP.NET و بعد یه کتاب جدای ASP.NET رو بگیری و کاملتر بخونی . . .

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Poorang
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت - تهران
    پست
    98
    الان بهتر متوجه شدم!!
    فقط موضوع اینه که منظور از این کتابهایی که با عنوان C#‎.NET موجود هستند چیه ؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    ببین دوست عزیز همون جوری که برو بچ توضیح دادن C#‎ یک زبون برنامه نویسی راحتت کنم یک syntax که داش Microsoft روی کل کل با java ساختتش
    حالا ASP.NET و Windows Application با C#‎ سرو کله مزنه که آنچه شما خواسته اید را براورده سازد
    معنی این کتابها یعنی اول synax بعد هر چی نویسنده حال کنه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    پست
    329
    با این کتابها شروع کنی .......
    Wrox - ASP.NET 2.0 Visual Web Developer 2005 Express Edition Starter Kit (2006)
    Wrox.Beginning.ASP.NET.2.0.Nov.2005
    Beginning ASP.NET 2.0 in CSharp from Novice to Professional (APress, 2006)

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار Poorang
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت - تهران
    پست
    98

    من خودمم متون انگلیسی رو ترجیح میدم. ولی آخه من که اصلا از ASP.NET2 چیزی نمی دونم یخورده بد نیست که یهو از منابع انگلیسی استفاده کنم ؟ اونقدرها هم زبانم عالی نیست. آخه یعنی یه کتاب فارسی در مورد ASP.NET2 نیست که هم از اول شروع کنه هم توش از #C استفاده بشه ؟

    لطفا راهنماییم کنید !!!!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    پست
    329
    کتاب فارسی سی شارپ با اس ای پی من تا حالا ندیدم
    کتاب های گفتم از اول توضیح داده کاملا راهت می اندازد
    اگر فارسی می خواهی باید با وی بی شروع کنی !!!!!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    نقل قول نوشته شده توسط Poorang مشاهده تاپیک
    آخه یعنی یه کتاب فارسی در مورد ASP.NET2 نیست که هم از اول شروع کنه هم توش از #C استفاده بشه ؟
    عزیز دل انگیز ! تو پست 4 برادر مرلین ویستا اینو ایراد فرمودن :

    نقل قول نوشته شده توسط merlin_vista مشاهده تاپیک
    در مورد کتاب هم من بهت کتاب آقای هاشمیان + کتاب های برنامه نویس، را پیشنهاد میکنم . که با کمی جستجو تو این سایت و یا گوگل کتاب هاشمیان را میتونی پیدا کنی .
    همون واسه شروع عالیه . . .

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Poorang
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت - تهران
    پست
    98
    من اینو پیدا کردم. فکر کنم بد نباشه (برای شروع). چند تا E-Book هم از Wrox و Apress گرفتم که بعد اینکه با این کتاب تونستم با ASP.NET آشنا شم میرم سراغ اونا. نظر شما چیه ؟
    اینم گذاشتم که اگه یه روزی کسی مثل من نیازمند یک کتاب آموزش ASP.NET با #C شد شاید بدردش بخوره. با توجه به توضیحات ناشر که تو سایتش بود احتمالا برای مبتدیهاست. انتشارات ناقوس بدم نیست من چند تا از کتاباش رو خوندم!! جدیدم هست (2007). کوچیک و ارزون قیمت. البته انتظار زیادی هم نباید ازش داشت.




    >> برنامه نویسی شی ء گرا با ASP.NET به زبانهای VB.NET و C#‎2.0

    نام نویسنده : و مترجم: عارف کریمی
    ناشر : مرو - ناقوس اندیشه
    تاریخ چاپ : 1385
    نوبت چاپ : اول
    تعداد صفحات : 216
    قیمت کتاب : 30000 ریال

    توضیحات کتاب :

    • با Visual Studio 2005 آشنا می شوید.
    • نحوه تنظیم سرویس دهنده های وب را می آموزید.
    • با مفاهیم برنامه نویسی شی ء گرا آشنا می شوید.
    • با زبانها VB.Net و C#‎ 2.0 آشنا می شوید.
    • با کنترل های وب .Net آشنا می شوید.
    • نحوه اشکال زدایی برنامه های ASP.Net را می آموزید

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط Poorang مشاهده تاپیک
    من اینو پیدا کردم. فکر کنم بد نباشه (برای شروع). چند تا E-Book هم از Wrox و Apress گرفتم که بعد اینکه با این کتاب تونستم با ASP.NET آشنا شم میرم سراغ اونا. نظر شما چیه ؟
    اینم گذاشتم که اگه یه روزی کسی مثل من نیازمند یک کتاب آموزش ASP.NET با #C شد شاید بدردش بخوره. با توجه به توضیحات ناشر که تو سایتش بود احتمالا برای مبتدیهاست. انتشارات ناقوس بدم نیست من چند تا از کتاباش رو خوندم!! جدیدم هست (2007). کوچیک و ارزون قیمت. البته انتظار زیادی هم نباید ازش داشت.




    >> برنامه نویسی شی ء گرا با ASP.NET به زبانهای VB.NET و C#‎2.0

    نام نویسنده : و مترجم: عارف کریمی
    ناشر : مرو - ناقوس اندیشه
    تاریخ چاپ : 1385
    نوبت چاپ : اول
    تعداد صفحات : 216
    قیمت کتاب : 30000 ریال

    توضیحات کتاب :

    • با Visual Studio 2005 آشنا می شوید.
    • نحوه تنظیم سرویس دهنده های وب را می آموزید.
    • با مفاهیم برنامه نویسی شی ء گرا آشنا می شوید.
    • با زبانها VB.Net و C#‎ 2.0 آشنا می شوید.
    • با کنترل های وب .Net آشنا می شوید.
    • نحوه اشکال زدایی برنامه های ASP.Net را می آموزید
    فکر نمیکنم این برای مبتدی ها خوب باشه !
    اگر واقعا یک کتاب خوب میخواهید کتاب " مرجع کامل ASP.NET با مروری بر ASP " نوشته استفان والتر و ترجمه بابک احترامی رو بگیرید تا از اول اول با ASP.net آشنا بشید .

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •