نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اشکال در masterpage

  1. #1

    Question اشکال در masterpage

    سلام من در C#‎ با masterpage مشکل دارم
    1- در قسمت master page در place holder چه چیزی باید قرار بدم ؟
    2- یک سری html داشتم که تبدیل به aspx کردم حالا چطور باید تبدیل به content کنم برایmasterpage ؟

  2. #2
    1- در قسمت master page در place holder چه چیزی باید قرار بدم ؟
    هیچی!
    2- یک سری html داشتم که تبدیل به aspx کردم حالا چطور باید تبدیل به content کنم برایmasterpage ؟
    یک راهش اینه که زمانی که صفحه ی جدیدی به پروژت اضافه می کنی، گزینه ی Select Master Page رو تیک بزنی و Master Page ات رو انتخاب کنی و یا از منوی Web Site گزینه ی Add Content Page رو انتخاب کن.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    1- در قسمت master page در place holder چه چیزی باید قرار بدم ؟
    چیزی نمی خواد
    2- یک سری html داشتم که تبدیل به aspx کردم حالا چطور باید تبدیل به content کنم برایmasterpage ؟
    دستورات رو طبق روال عادی بزار جواب میده

    masterpage code
    </div> </td>
    <td style="width: 2px; height: 498px">&nbsp;</td>
    <td width="549" valign="top" background="../images/left_px.jpg" style="background-position:right; background-repeat:repeat-y ; height: 498px;">
    <div><a href="#"></a></div>
    <br style="line-height:5px ">
    <div><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" bgcolor="#C8C8C8" style="width: 506px">
    <tr>
    <td valign="top" style="height: 304px"><table height="289" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#FFFFFF" style="width: 545px">
    <tr>
    <td valign="top" style="width:540px; text-align:left">
    <div>
    </div>
    <div>
    <asp:ContentPlaceHolder ID="C1" runat="server"></asp:ContentPlaceHolder>
    </div> </td>
    </tr>
    </table></td>


    aspx page code
    <%@ Page Language="C#‎" MasterPageFile="~/Panel/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="my.aspx.cs" Inherits="Panel_my" Title="Untitled Page" %>
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="C1" Runat="Server">
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server">شماره پرسنلی</asp:TextBox>
    <br />
    <asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server">موجودی</asp:TextBox><br />
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" OnClick="Button1_Click" Text="ثبت موجودی" />&nbsp;<br />
    &nbsp;
    </asp:Content>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    آقا بهروز شرمنده همزمان با هم فرستادیم من پست شما رو ندیدم سوء تفاهم نشه

  5. #5
    از راهنماییتون متشکرم ولس انگار نمیتونم توی content ها از کدهای html استفاده کنم error میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    کد تو بزار

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط roya_dibaj مشاهده تاپیک
    سلام من در C#‎ با masterpage مشکل دارم
    1- در قسمت master page در place holder چه چیزی باید قرار بدم ؟
    2- یک سری html داشتم که تبدیل به aspx کردم حالا چطور باید تبدیل به content کنم برایmasterpage ؟
    در مستر زمانی کهplace holder ایجاد نمودیم حا می توانیم در web formکه ایجاد می نمائیم مستر ضمیمه ان نموده و ما بایستی در بین تگ content تگهای aps.netیا html قرار دهیم

  8. #8

    نقل قول: اشکال در masterpage

    سلام دوستان.
    من تازه دارم با Masterpage ها كار مي‌كنم.
    يه صفحه .Master درست كردم كه كدهاش اينه:

    <%@ Master Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Dental.Master.cs" Inherits="NovinDental.Current" %>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>

    <asp:ContentPlaceHolder ID="head" runat="server">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="styles/dental.css" type="text/css" media="screen" />
    </asp:ContentPlaceHolder>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div id="wrapper">

    <div id="header">
    <h1>Dreamy</h1>
    </div>

    <asp:ContentPlaceHolder ID="Menu" runat="server">
    <div id="menu">
    <ul>
    <li><a href="#">Link One</a></li>
    <li><a href="#">Link Two</a></li>
    <li><a href="#">Link Three</a></li>
    <li><a href="#">Link Four</a></li>
    <li><a href="#">Link Five</a></li>
    </ul>
    </div>
    </asp:ContentPlaceHolder>

    <asp:ContentPlaceHolder ID="Sidebar" runat="server">
    <div id="sidebar">
    <div id="feed">
    <a class="feed-button" href="#">&nbsp;</a>
    </div>
    <ul>
    <li><a href="#">Link One</a></li>
    <li><a href="#">Link Two</a></li>
    <li><a href="#">Link Three</a></li>
    <li><a href="#">Link Four</a></li>
    <li><a href="#">Link Five</a></li>
    </ul>
    <div id="sidebar-bottom">
    &nbsp;
    </div>
    </div>
    </asp:ContentPlaceHolder>

    <asp:ContentPlaceHolder ID="Content" runat="server">
    <div id="content">
    <div id="ad-top">
    <!-- Insert 468x60 banner advertisement -->
    </div>
    <div class="entry">
    <div class="entry-title"><a href="#">Lorem Ipsum</a></div>
    <div class="date">Posted on 30 November 2006</div>
    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.</p> <p>Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.</p>
    <div class="comments"><a href="#">3 comments</a></div>
    </div>
    </div>
    </asp:ContentPlaceHolder>

    <asp:ContentPlaceHolder ID="Footer" runat="server">
    <div id="footer">
    <div id="footer-valid">
    <a href="http://validator.w3.org/check/referer">xhtml</a> / <a href="http://www.ginger-ninja.net/">ginger ninja!</a>
    </div>
    </div>
    </asp:ContentPlaceHolder>

    </div>
    </form>
    </body>
    </html>


    حالا مي‌خوام كدهاي اين فايل رو تو يه صفحه كه به عنوان صفحه Default سايت هست نشون بدم.
    اين كد رو هم تو صفحه اصلي سايت گذاشتم:

    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Default.aspx.cs" Inherits="NovinDental.Default" MasterPageFile="~/Dental.master"%>


    حالا بايد چكار كنم كه نشون داده بشه؟

تاپیک های مشابه

  1. چگونه MasterPage ، قالب اش را از بانک بخونه !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 21:30 عصر
  2. اجرا نشدن کد های جاوا اسکریپت در masterpage
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 11:10 صبح
  3. سوال درمورد Css و MasterPage
    نوشته شده توسط safari123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 20:45 عصر
  4. مشکل با نمایش جاوااسکریپت در MasterPage
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 19:46 عصر
  5. مثالی از طرز استفاده از MasterPage ؟
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •