نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ثبت کنترل htmlی مانند text box در دیتابیس

  1. #1

    Question ثبت کنترل htmlی مانند text box در دیتابیس

    با سلام
    من یک کنترل از نوع html مثل text د ارم و از آن برای ثبت اعداد با کاما در برنامه ام استفاده می کنم و به همین خاطر با کد جاواتکست را کنترل می کنم ولی حالا که سمت cs می خوام کد ثبت در دیتا بیس را بنویسم نمی شناسدش دیگه نمی تونم تگ runat="server" را در textbox از نوع html قرار بدم تا در کد insert بتونم اونو صدا کنم چون اگه اینکارو بکنم با خطای جاوا مواجه میشم آیا راه حلی برای این کار هست؟
    با تشکر

  2. #2
    چرا از کنترل خود ASp.net استفاده نمیکنید ، این کنترلها رو با Validation ها هم میتونید روش اعمال کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    همون runat=server رو بش بده و onclick یا onkeyup رو که تو تگ هست رو به صورت زیر بهش بده

    اینو تو page_Load بده
    button1.attribute.add("onkeyup","f();");

تاپیک های مشابه

  1. اسکن یک متن و تبدیل آن به text
    نوشته شده توسط ali512 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 42
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 09:55 صبح
  2. وارد کردن فقط عدد در Text
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 22:33 عصر
  3. خواندن اطالاعات از text فایل ؟
    نوشته شده توسط mehran-a در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1384, 07:40 صبح
  4. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •