نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای CMD و انتقال پارامتر به آن

  1. #1

    اجرای CMD و انتقال پارامتر به آن

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من می خواهم cmd را اجرا کنم و چند کلمه در جلو آن بنویسم و اجرا شود (به جای اینکه کاربر خودش cmd را اجرا کرده و آن کدها را در محیط cmd بنویسد و enter را بزند). چطور می توانم این کار را انجام دهم؟ البته اگر پنجره cmd مخفی هم شود بهتر است.
    یک سوال دیگر و آن اینکه در ویندوزهایی مثل 98 یا me، دستور cmd جواب نمی دهد. برای این گونه برنامه ها با چه کدی باید پنجره داس را فعال کرد؟ :?:

    با تشکر :oops:

  2. #2
    خودم جواب آن را پیدا کردم . آن را در اینجا قرار می دهم تا دیگر دوستان هم استفاده ببرند:
    استفاده از یک فایل Bat که درون آن کد زیر برای Stop یا Start نوشته شده:
    winexec('stop.bat',SW_HIDE);

    net stop mssqlserver

    --------------------------
    winexec('start.bat',SW_HIDE);

    net start mssqlserver

    ----------------
    فقط دوستانی که ویندوزی غیر از XP و همچنین SQL Server 2000 Personal بر روی سیستم خود دارند لطف کرده و کد های فوق را روی سیستم خود امتحان کنند که آیا جواب می دهد یا نه؟ :?: و جوابش را خبر دهند!
    من خودم بر روی Win XP امتحان کردم و مشکلی هم ندارم.

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل راست چین کردن GRID در ویندوز 2000 و
    نوشته شده توسط محمود شمس در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1383, 01:48 صبح
  2. من هیچ&am p;amp;am p;amp;am p;#1740 ; از openGL نمی دونم .
    نوشته شده توسط در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1383, 09:23 صبح
  3. تکنولوژی DBEXPRESS چیست ؟
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 شهریور 1382, 23:36 عصر
  4. بیایید سایتی دسته جمعی بسازیم pass=11111
    نوشته شده توسط DaneshSoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1382, 13:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •